Ja lej, to ni ?vaba, k lahko kljuka? po seznamu..Tle ima? pakete in tako kot je paket sestavljen, tako je. V?asih je to prednost (cenovno recimo), v?asih pa tudi slabost (tvoj primer) :-).
To se tudi jaz spra?ujem..."odli?na bo?na opora" No, jaz imam verzijo mirai, ki ima od ?e se ne motim GTA opremo in kake posebne bo?ne opore ni.
Sicer tega ne pogre?am, je pa sede? dale? od kake "?koljke". Z volanom nimam te?av, lepo sede v roke, menjalnik recimo je svetlobna leta pred konkurenco v tem rangu in letniku, motor 2.2. se je pa zaenkrat /(vsaj ta R2 verzija) izkazal za kar robustnega no. Nekih te?av zaenkrat ni. tok tok tok.
Prevo?enih pa imam 110 tiso?. Res pa da osnovnim 129 konjem malce sape doda ?e PB :-)
Ja, smotana situacija. Ne vem sicer kako bi lahko ?e malo pritisnil. Pa naj dajo na testno tvoje gume matr, sigurno se ve? vozi?. A to se ?uti samo nad 100kmh?
Dobro, ?e so samo plati??a je ?e ok. Vem, ni idealno, se strinjam, da njihov odnos ni najbolj?i. Ampak, obstajajo ?e huj?e stvari. Kaj pa na servisu pravijo glede tega, da jih ni?
Da jih prav ni, da ?akajo dobavo ali kaj tretjega?
Ja sem, samo je ropot ostal. Tako da vzrok ti?i drugje, jeseni bom spet omenil, baje znajo bit res ene pu?e, ?eprav pravijo da se to pri petkah dogaja...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Mogo?e bo pa drugo leto ?e moja kaj v igri, ?eprav mi jo je ?koda, ampak nekaj me vle?e k CX-5 oz. novi ?estici
Povezava za deljenje
Deli na druge strani