I had something similar happen to me. My LCD screen went blank and all the buttons up there didn't work, including the radio buttons too. It turned out to be a bad "brain" unit as the mazda dealer called it. It's a rectangular box thing that goes mounted right below the cd changer in the back of the console. It controls all the functions of the center console including the display. You may also have a bad dash kit too. Those kit do have little "brains" in them as well.
Eno vpra?anje. Ko sem peljal prikolico na morje, sem videl da pride hladilna na 100 stopinj. Tam okoli jasenovic, k so tisti ve?ji klanci. Kaj to pomeni, da dejansko ?e zakuha?
Zmotilo me je , ker si v prvem postu pisal, da sku?a? voziti z najni?jimi obrati kar lahko. Evo to.
Sicer pa, ?e so ti na servisu res vse prgledali, da je filter v redu, da so senzorji pred in za filtrom v redu, egr, ipd...potem ne vidim kaj dosti, kaj bi bilo lahko narobe razen tega.
Sicer je stvar narejena tako, da ko se regeneracija enkrat spro?i se izvede, ne glede na to kako hitro se vozi? oz. a si na avtocesti al na lokalni.
Pametno. Kar povej jim svoje. Ne vem kaj se to gredo. Kradejo ?as strankam in seveda sebi, za prazen ni??!? Res mi ni jasno, kako si lahko privo??ijo tako 'jebancijo' strank. Da pop**** res...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja mi2, pa ?e kdo vemo, za koga novega pri?lega sem pa raj?i polni opis pripravil
Povezava za deljenje
Deli na druge strani