Skoči na vsebino
Mazda 6 2.2 vzdrževanje
Napisano (urejeno)
pred 7 minutami je koroska18 napisal:

Ervin je uredu se da vse zment , tko da , cene so od 250+ .

No 250 evrićev sem dal JEST za atmosferca . Trajal je pa 4 ure . 👍 Priporoćam 👍:notworth:.

Res je. Sem slišal same pohvale o njemu. In kar je najbolj pomembno, da da avto na valje pred in po posegu. Vsak avto obravnava individualno. Jaz sem se zmenil za 270€.Samo čakam na termin, ko bo prost, ker sedaj ima veliko dela. 

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Akumulator Mazda 6 Activ (GG)
Napisano
pred 10 minutami je TiEn napisal:

Imam Boschov AGM, dela brez problema. Teče pa že drugo leto...

He, He... poudarek je na že drugo leto. Sej bi bil kriminal, če bi že crknil. 😛

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 2.2 vzdrževanje
Napisano
pred 19 minutami je matjazy napisal:

Kam jo boš pa dal čipat?

Sicer sem gledal malo po netu, pa naj bi se tudi ta švoh čipala na 200?

Vmes smo zamenjali podložke pod šobami in pregledali sito, ki ni kazalo nobenih znakov zapacanosti. Z obojim skupaj je bilo dobro uro dela. In 5€ stroškov. 

Tunerc, novo mesto. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zavorni diski in ploščice
Napisano
pred 25 minutami je scania napisal:

Sem jih najdo na njihovi strani v Angliji komplet diski in ploscice za spredaj 180€. Za zimmermanove z luknjicami in ploscice sem dal mislim da okol 205€. Zdaj ce je res isti nivo kot ate ali celo boljsi bi bilo za probat. 🙂

Tudi sam sem prebral par mnenj kupcev. Izgleda, da so kar v redu, uporabljajo jih tudi na športnih avtomobilih in da primejo takoj, tudi ko so še hladne. Ne vem pa edino tega, če kaj zapiskajo kdaj. 🙄

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 48 minutami je Scr3am napisal:

Samo v primeru da vzames ebc yellow stuff je potem vrjetno fajn da vzames se diske EBC. Jest sem malo gledal za to firmo, ampak sem se potem odlocil za ATE. EBC je bila vseeno malo predraga. Je pa vrjetno ebc next level napram ate recimo. Ali pac?

Res da so dražje (okoli 75 funtov za par za Mazdo 6) a so verjetno toliko tudi vredne. Verjetno bi bilo za sprobat. 😀

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 10 minutami je scania napisal:

Po moje ate zakon brembo so tudi dobre

Ate mislim, da so samo zadnje zavorne ploščice pa še to za modele z klasično ročno zavoro, če se ne motim. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 2.2 vzdrževanje
Napisano
Pred eno uro je 323 BA napisal:

Si svojo že čipal?

Kdaj? Če pa ne morem čez 15 občin trenutno. Sva pa z mojstrom na vezi, da se prikažem pri njem, ko bo mogoče. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-5
Napisano
pred 40 minutami je Markuti napisal:

POzdravljeni, zanima me delovanje mazde cx-5, 4 pogon. Letnik 2014-2017. Kaksni nasveti?

Delovanje?? V kakšnem smislu? 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 2.2 vzdrževanje
Napisano
pred 1 uro je matjazy napisal:

Torej najprej bomo preverili in po potrebi očistili sito, potem pa še podložke. 

Še eno vprašanje. Kot vidim, se čipajo vsi ti 2.2 dizel motorji na isto moč. A so torej enaki? 

Samo ta tvoj motor ni  skayactiv dizel da, se razumemo. Skayactiv motorji se brez problema čipajo do 220konjev.

Za tvojega pa ne vem, na koliko. konjičev gre. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

CX-3 rjavenje
Napisano

Po mojem tudi je to bolj izjema kot pravilo pri teh novejših mazdah. Pa tudi pri starih je bilo tako,če si jo kolčkej cartal. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mojster Pelko odgovarja in svetuje
Napisano
pred 10 minutami je Saso5 napisal:

Pozdravljeni, mene zanima glede pnevmatik in sicer homologirane imam 215/45 R18 zanima me če je možna homologacija za original platišča od Mazde dat dimenzijo 225/40 R18 ?? Gre pa se za Mazdo 3 2016 letnik 

Mislim, da se za original platišča pri nas  ne da homologirat drugih pnevmatik, kot so zapisana original. 

Bodo še drugi kaj napisali. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 akumulator!
Napisano
52 minutes ago, Boss said:

Pa si ziher, da acu umira? Kaj pa če bi ga poskusil napolniti čez polnilec?

Mah, bom videl sedaj par dni. Če bo še kašljal gre ven in nov noter. Ni trte mrte. Ne maram, da me avto heca in nikoli ne vem, kakšne muhe bo imel ta dan. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 akumulator!
Napisano
2 minutes ago, Scr3am said:

Premalo za dizla. To je se za bencinarja premalo :P

Še vedno imam dve 6 - ici in obe se veselo vozita.Moram obe vozit okoli, da ne bi katera zamerila. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 akumulator!
Napisano
32 minutes ago, NevLado said:

Spodaj imaš vse trgovce, ki poslujejo. https://www.mazda.si/obvestilo/

Če pa se odločiš za neoriginal, preveri v navodilih, kater tip potrebuješ in pokliči v na primer GMT (ravno danes sem na Facebooku videl obvestilo, da ti tudi dostavijo akumulator, zato jih omenjam).

Edit: Kot je že Jest povedal pa imaš gor link za postavitev sistemov nazaj v pravilno stanje.

Se pravi, da bi lahko tudi sam to menjavo opravil, če imam nekaj pojma o "šraufanju"? 

Meni tega linka ne odpre. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.