Ervin je uredu se da vse zment , tko da , cene so od 250+ .
No 250 evrićev sem dal JEST za atmosferca . Trajal je pa 4 ure . 👍 Priporoćam 👍.
Res je. Sem slišal same pohvale o njemu. In kar je najbolj pomembno, da da avto na valje pred in po posegu. Vsak avto obravnava individualno. Jaz sem se zmenil za 270€.Samo čakam na termin, ko bo prost, ker sedaj ima veliko dela.
Akumulatorji exide so zelo slabi. i. Imel sem ga na Mazdi 6 mk1. Po dveh letih in pol je crknil. Garancija pa samo dve leti.Zamenjaj za kakšno drugo firmo. 😉
Sicer sem gledal malo po netu, pa naj bi se tudi ta švoh čipala na 200?
Vmes smo zamenjali podložke pod šobami in pregledali sito, ki ni kazalo nobenih znakov zapacanosti. Z obojim skupaj je bilo dobro uro dela. In 5€ stroškov.
Sem jih najdo na njihovi strani v Angliji komplet diski in ploscice za spredaj 180€. Za zimmermanove z luknjicami in ploscice sem dal mislim da okol 205€. Zdaj ce je res isti nivo kot ate ali celo boljsi bi bilo za probat. 🙂 .
Tudi sam sem prebral par mnenj kupcev. Izgleda, da so kar v redu, uporabljajo jih tudi na športnih avtomobilih in da primejo takoj, tudi ko so še hladne. Ne vem pa edino tega, če kaj zapiskajo kdaj. 🙄
Samo v primeru da vzames ebc yellow stuff je potem vrjetno fajn da vzames se diske EBC. Jest sem malo gledal za to firmo, ampak sem se potem odlocil za ATE. EBC je bila vseeno malo predraga. Je pa vrjetno ebc next level napram ate recimo. Ali pac?
Res da so dražje (okoli 75 funtov za par za Mazdo 6) a so verjetno toliko tudi vredne. Verjetno bi bilo za sprobat. 😀
Pozdravljeni, mene zanima glede pnevmatik in sicer homologirane imam 215/45 R18 zanima me če je možna homologacija za original platišča od Mazde dat dimenzijo 225/40 R18 ?? Gre pa se za Mazdo 3 2016 letnik
Mislim, da se za original platišča pri nas ne da homologirat drugih pnevmatik, kot so zapisana original.
Pa si ziher, da acu umira? Kaj pa če bi ga poskusil napolniti čez polnilec?
Mah, bom videl sedaj par dni. Če bo še kašljal gre ven in nov noter. Ni trte mrte. Ne maram, da me avto heca in nikoli ne vem, kakšne muhe bo imel ta dan.
Če pa se odločiš za neoriginal, preveri v navodilih, kater tip potrebuješ in pokliči v na primer GMT (ravno danes sem na Facebooku videl obvestilo, da ti tudi dostavijo akumulator, zato jih omenjam).
Edit: Kot je že Jest povedal pa imaš gor link za postavitev sistemov nazaj v pravilno stanje.
Se pravi, da bi lahko tudi sam to menjavo opravil, če imam nekaj pojma o "šraufanju"?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Res je. Sem slišal same pohvale o njemu. In kar je najbolj pomembno, da da avto na valje pred in po posegu. Vsak avto obravnava individualno. Jaz sem se zmenil za 270€.Samo čakam na termin, ko bo prost, ker sedaj ima veliko dela.
Popravljeno od AlexPovezava za deljenje
Deli na druge strani