Zanima me na koliko pritiska v gumah so nastavljeni senzorji tlaka v gumah (koliko je spodnja meja tlaka, da to senzor javi). Trenutno uporabljam zimske gume Goodyear ultragrip 7+ dimenzij 205/60-16. Vozilo je Mazda 6 Sport GT 2.5 (bencin). Zadnje preverjanje tlaka sem imel pred dobrim tednom dni pri vulknizerju, danes pa se mi je zopet vklopila lu?ka za senzor. Je pa res, da je bila pri preverjanju ena izmed gum bolj prazna od drugih, vendar se mi zdi ?e bi spu??ala, da bi bila prazna prej kot v enem tednu. Kaj svetujete.
Da ne za?enjam nove teme bi rad nekaj vpra?al v zvezi s senzorji tlaka v gumah. Imam ?e nekaj izku?enj s tem v Laguni II pri kateri ti na displayu prika?e vsako gumo posebej. Pri novi Mazdi 6, ki jo imam sedaj pa ne vem kako zadeva deluje. Zanima me kdaj se prika?e tisti znak, ki je naveden za senzor tlaka v navodilih - ali se kje navede oziroma prika?e guma s katero je nekaj narobe ali je to splo?en znak, da je z eno gumo nekaj narobe in jo mora? potem ti sam poiskat. Zanima me tudi kje je ta znak na armaturni plo??i in kdaj se pri?ge - samo ob zaznani nepravilnosti ali tudi ob zagonu vozila.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Zanima me na koliko pritiska v gumah so nastavljeni senzorji tlaka v gumah (koliko je spodnja meja tlaka, da to senzor javi). Trenutno uporabljam zimske gume Goodyear ultragrip 7+ dimenzij 205/60-16. Vozilo je Mazda 6 Sport GT 2.5 (bencin). Zadnje preverjanje tlaka sem imel pred dobrim tednom dni pri vulknizerju, danes pa se mi je zopet vklopila lu?ka za senzor. Je pa res, da je bila pri preverjanju ena izmed gum bolj prazna od drugih, vendar se mi zdi ?e bi spu??ala, da bi bila prazna prej kot v enem tednu. Kaj svetujete.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani