Skoči na vsebino

Robert

Člani
  • Sporočil

    405
  • Z nami že

  • Nazadnje prisoten

  • Dnevne zmage

    3

Robert je nazdanje bil dnevni zmagovalec dne november 23 2017

Robert je imel največ všečkanih vsebin!

Informacija o profilu

  • Spol
    Moški
  • Lokacija
    Ljubljana

Dodatne informacije

  • Moj avto
    Mazda CX-30 GT Plus Skyactive-X 180 AWD

Nedavni obiski profila

1.379 ogledov profila

Dosežki uporabnika Robert

  1. Robert

    Mazda CX-80

    Prodanih bo do 10 vozil na leto (mogoče sem rekel še preveč), prevelik avto za SI....
  2. Če prav vidim ("analiziram") so pravi obrisi prenovljene Mazde CX 5 na posnetku vidni do 11 sekunde in od 43 sekunde do 1 minute posnetka, ostalo je bolj photoshop, ali se pač motim.
  3. Robert

    Mazda CX-30

    Ja mi deluje, samo mora goreti lučka na stikalu za vzvratna ogledala, moraš prej vklopit, super, za to "foro" pa res nisem vedel.
  4. Robert

    Mazda CX-30

    Tega še nisem zasledil na moji Mazdi CX-30 z najboljšo opremo (letnik 2019), mogoče imajo novejši letniki........tudi ne vem ali je potrebno to kako nastaviti.
  5. Robert

    Mazda CX-30

    Zanima me naslednje pri Mazdi CX-30 Skyactive X (180, 186): - koliko akumulatorjev ima M-Hybrid motor, - ali se lahko zažene motor na "kleme", če je akumulator sistema I-stop. Hvala za odgovore.
  6. Robert

    Mazda CX-30

    https://www.zurnal24.si/avto/testi/vozili-smo-avto-za-vse-tiste-ki-nocejo-pozabiti-voznje-416409 sem opazil da imajo nove Mazde 3 slovenski prevod Infotaimenta, ali obstoji kakšen update za že obstoječe modele (Mazda CX-30).
  7. Robert

    Mazda CX-30

    Opravljen 4. redni servis na Mazdi CX-30 SkyactiveX180 na Avotcentru BTG d.o.o., LJ, zelo zadovoljen z opravljeno storitvijo in končno ceno 280,97 € s predhodno dogovorjenim popustom (zamenjava olja - Mazda Supra X 0W20, tesnilo, filter olja, filter klime, zavorna tekočina, avtomehanična dela), prejel opran avto.
  8. Pred slabimi 4 leti čakal slabe 3 mesece a je nato prišel točno na datum, ki mi je bil določen za dobavo.
  9. Robert

    Mazda CX-80

    Teh vozil (CX-60 in CX-80) po mojem mnenju v SI ne bo prodano veliko.......
  10. Robert

    Mazda CX-30

    Decembra letos bo star 4 leta, zaenkrat zelo zadovoljen, poraba se vrti okoli 7l, redni servis na pooblaščenem servisu vsako leto - BTC (dokler bo še, potem bom šel verjetno v Autotehno Vis, ki mi je lokacijsko zelo blizu), nobenih težav tudi v ostalih delih vozila, km 24.800, avto v pogonu sicer vsak dan a na kratkih relacijah. Zaenkrat top.
  11. Robert

    Mazda CX-30

    Kje pa obstoji ta seznam ?
  12. Robert

    Mazda Cx-5 facelift

    Bom uporabil kar to temo, da ne odpiram nove. Zanimajo me vaša predvidevanja kaj se bo zgodilo v prihodnosti z Mazdo CX-5 (res, da je bila pred kratkim prenovljena). Jo bo nadomestil nov model ali bodo enostavno ostali pri modelih CX-30, CX-60 in večji.......
  13. Že dvakrat, ko sem bil v avtopralnici Petrol na Celovški, Lj., so se mi zunanja ogledala čisto obrnila pa čeprav sem jih imel poklopljena na Mazdi CX-30, se to še komu dogaja tam, se mi zdi da je zadeva preveč močna (krtače). Ima kdo kakšen drug predlog kam peljati v LJ na pranje, razen da operem avto sam doma.
  14. Robert

    Mazda CX-90 (USA, Avstralija)

    Oblikovno mi je CX-50 bolj všeč kot CX-60 in posledično to velja tudi za CX-90 (oziroma CX-80 ko bo na voljo na SI trgu).
  15. Robert

    Mazda CX-30

    Sporočam ceno za opravljeni 3. servis cena z DDV (Mazda servis BTC, ki pa je sedaj Avtocenter BTG d.o.o. in kot kaže podatek na internet strani Mazde, niso več prodajalci Mazd, so pa pooblaščeni servis): 329,33 € (olje, tesnilo, filter olja, filter klima kabinski, avtomehanična dela-edino podražilo za cca. 20€). In pa pohvala avto je bil opran.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.