Skoči na vsebino
Problemi s stranskimi ogledali
Napisano (urejeno)
pred 17 urami je Alex napisal:

Cx30 ima čisto drugi koncept (upam, da je tudi konstrukcijsko) kot recimo pri 6-ki. Vsaj na grobo se mi zdi, da so to izboljšali. A je že imel kdo težave z ogledali na cx30? 

V eni izmed tem(mogoče celo v cx-30) je bil en ki so se mu ogledala zataknila na cx-30,..sam meni se vseeno ne zdi, da se se toliko masovno kvarijo po naših mazdah.

Popravljeno od TiEn

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Problemi s stranskimi ogledali
Napisano
pred 51 minutami je Gregster napisal:

Jes pa s temi špegli zaenkrat nimam težav pa bo letos 5 let. Upam, da se nism prehit pohvalu🙄

Pa skoz mam na auto.

Moj avto je 2014 letnik pa tudi ni še problemov,..zdej sam glej k se nam nasledn tedn obema pokvari :D

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

2018 mazda 6 radio ne deluje
Napisano (urejeno)

Se raj volan zguli al pa ogledalo zatakne kot pa radio crkne 🤪

Popravljeno od TiEn

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 I-ELOOP težave
Napisano
pred 2 minutama je dvorjan napisal:

Kakšen akumulator pa je to? Je AGM, start-stop za ta denar?

Ne bi rekel , cene so precej poskočile za 80-85Ah AGM

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 I-ELOOP težave
Napisano
pred 7 urami je Shrek napisal:

Tester pokazal, da je baterija za zamenjavo...čeprav je 70% dobra... 

Naročil novo...

Varta 125€...

Vidiš kako hitro si rešil, zdej pa gas naprej.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Za delo sem pri mojem mehaniku plačal 196€, materijal sem pa priskrbel sam.

Iz tega seznama nismo vžigalnih svečk menjali, ker ni bilo potrebe.

Popravljeno od TiEn

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 I-ELOOP težave
Napisano (urejeno)

Čeprav takrat tudi rado vrže sporočilo "Battery management system malfunction" in se prižge rdeč trikotnik.

Sem ravno danes tako odpeljal mojo mazdo na menjavo akumulatorja :D

Popravljeno od TiEn

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 I-ELOOP težave
Napisano (urejeno)

Če je akumulator premalo napolnjen ne deluje, ampakl takrat ne deluje tudi i-stop.

Popravljeno od TiEn

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.