Skoči na vsebino
cukanje mazda6 cd 140 lenik 2008
Napisano

Ja, tole cukanje je res zanimivo. Sad ga ima, sad ga nema.

Jaz opa?am, da ?e ?e cuka , potem cuka pri ogretem motorju, nikoli pri mrzlem. To cukanje se pri meni ob?asno pojavlja. En dan je ?isto ok, ko ga naslenji? v?gem, cuka pri konstantnem gasu..recimo tam okoli 1500, 1700 obratov...

Na podlagi tega bi lahko sklepal, oz. sumil na kak senzor. ali pa?? Zdej bom spet dodal v nafto megasel, pa da vidmo.

Po servisu in u?enju ?ob je bilo skoraj 10.000km vse ok. Potem pa spet..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 servis na 120k km...
Napisano

Ja 'vsi ?ponarji' ?e ne pomeni tudi hidravli?nega napenjalca. Vem, sem jaz tudi spra?eval. Ko sem pa vpra?al, a je hidravli?ni napenjalec tudi zraven, je pa vsak rekel..aja to pa ni. To je pa ?e 150? z ddv zraven..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?ri?ek v prednjem delu motorja
Napisano

Ta zvok prihaja iz "membranskega ventila" spredaj levo. Je okrogel fi 5cm, na sredini ima ?elezno iglo, dela na zra?ni tlak. Ta zvok se sli?i pri ve? mazdah. Ob?asno. Sicer oddaja zvok samo ob odvzemu in dodajanju plina. Je ne?kodljivo, ampak malo ?udno za sli?at. lp

O tem sem govoril, no nisem znal to?no povedati. Ampak men je to majstr z eno vezico re?il :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.