Na servisu so potrdili, da je ta funkcija auto res malo ?udna ampak, da se pri ?estki ne da ni? ?telat medtem, ko naj bi bilo v novi trojki druga?e in da je kar nekaj nastavitev glede delovanja te funkcije.
Na prvo vpra?anje ti te?ko odgovorim ali je mo?no vendar, ?e zaklepa? avto v bli?ini se sli?ijo mehanski zvok, ko se vrata zaklenejo. Tako, da ne vem, ?e ravno rabi? tisto nadle?no piskanje, da se nato polovica parkiri??a proti teb obrne in zjajo kaj se dogaja, k neki piska.
Glede drugega vpra?anja pa je res, da je ta nesre?na dvojka en velik ?moren in da jo men ?e ni ratal pravilno izgovorit (probal sem z vsemi naglasi vklju?no z italijanskim, indijskim in jamaj?kim pa ne gre ). Sem pa par dni nazaj govoril s fanti na servisu in pravijo, da gre sam zelo hitro naj bi moral izgovoriti 2 (two) pa da celo rata. ?al ?e nisem poskusil tako, da ?e ne morem potrdit a to zale?e al ne.
hehe... ampak se res ne zezam, ker mora biti nekaj na tem, da mi v son?nem dnevu ob pol sedmih popoldne prestavi na no?ni na?in. Pozimi je recimo tole prestavljal ob pol ?tiri do ?tirih pa ?eprav je bilo lepo svetlo ?e vsaj eno uro.
Po tej logiki mora imeti notri tako nastavljen datum, da ve kako dolg je dan in pa seveda kje se nahaja. Druga?e si ne znam razlagat tega dejstva, da prestavlja na no?ni na?in ?e sred son?nega dneva. :ne vem:
Je pa zanimivo ?e nekaj: ?e re?imo starta? iz kak?ne gara?ne hi?e, kjer je temno in predno pride? na svetlo traja nekaj minut zadeva o?itno misli, da je no? in tudi potem ko pride? ven se ne prestavi na dnevni re?im in se to ne zgodi do naslednjega zagona avtomobila. V glavnem butasto do amena, ker mi ni jasno zakaj niso lepo samo nastavili na svetlobni senzor pa basta.
Bom ?e mal na servisu pobaral kako je s to zadevo.
Vpra?anje je sicer mal sme?no ampak v bistvu tudi ni. ?e so lu?i na stikalu na auto to pomeni, da ko recimo pride? v predor avtomatsko zmanj?a svetilnost armaturke in displeja. Problem je pa v tem, da ta zadeva ne gleda samo po senzorju za zunanjo svetlost ampak ima notri vgrajen ?e nekaj v zvezi s ?asovnim pasom in datumom.
V praksi pa to pomeni, da recimo pozno popoldan, ko je sonce ?e vedno nad obzorjem in ti po mo?nosti ?e sveti v o?i ta senzor lepo prestavi osvetlitev na no?ni re?im in ne vidi? ?ist ni? ve?. Se prav je treba ro?no pretaknt na vi?jo osvetlitev, da sploh vidi? hitrost in ostale podatke.
Sicer to niti ni problem sam funkcija te nastavitve zgubi ves pomen.
A je slu?ajno kdo zasledil kak se to zadevo ponastavi al kej podobnega, da bi res delovalo tako kot je treba in takrat ko je treba?
a ni en tudi v Tacnu, tam pri uni biv?i diskoteki, k so une punce umrle... par hi? pred to diskoteko? par let nazaj vem da je tam bil, ko sem na svojo opelco dal snemljivo kljuko, je pa vse naredu v dobri uri, pa homologacijo so tud oni uredil
Tole bo kak?en senzor, al pa merilec pretoka zraka... o?itno ne zna pravilne me?ance zrak gorivo narest pa ga zadu?i. Pol ma pa problem, da ga ponovno uspe? zagnat, ker si je zapomnu zadnje stanje, ki ni pravo. Po moje bo treba mal servis obiskt pa naj prklopjo na ra?unalnik.
Jaz pa vseeno mislim, da je nagib problemati?en ?e posebej ?e so gume asimetri?ne. Ker to pomeni, da lahko oprijema en del gume bolj kot drugi in zato lahko pride do vle?enja v eno smer ?e posebej ker ima ?estka zelo ob?utljivo prednjo premo. Razlika po podatkih sicer ni velika ampak je tako, da je tudi to mo?no.
Aaaaaa Alex..... za to se lahko zahvalimo zloglasnemu DPF filtru.... juhuhuuuuuu..... :aaaaa:
no ja... vsaj to je plus pri teh filtrih... diesel ?ist ni? ne kadi. Pri meni je tako ?ist izpuh, da lahko s prstom po notranji strani auspuha potegnem pa se komaj pozna, da je kej umazan.
Glede na to, da voha? bencin ti verjetno nekje ven te?e in s tem je povezana tudi tvoja ve?ja poraba. ?e je to kje pri motorju je zelo priporo?ljivo, da ?imprej ukrepa?, da ne bo kaj gorelo.
?e ima? klimo nastavljeno na AUTO potem elektronika sama dozira mo? klime in temu primerno po potrebi izklaplja funkcijo ECO (zmanj?ana mo? hlajenja in razvla?evanja). Se pravi, dokler ne dose?e ustrezne temperature, ko je recimo avto pregred je ECO ugasnjen potem pa samo dozira hlajenje in je ve?ino ?asa klopljen razen, ?e je kako noro divje vro?e vreme potem pa rabi klima ve?jo mo?.
?e pa se ro?no igra? z vklapljanjem in izklapljanjem pa je v ve?ini tako kot je Yavarye napisal.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Na servisu so potrdili, da je ta funkcija auto res malo ?udna ampak, da se pri ?estki ne da ni? ?telat medtem, ko naj bi bilo v novi trojki druga?e in da je kar nekaj nastavitev glede delovanja te funkcije.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani