Skoči na vsebino
Pozna kdo tole 3ko in CX-30ko?
Napisano
pred 2 urama je erik_m21 napisal:

Pozdravljeni, 

počasi bo čas da menjam vozilo in sem se resno zagrel za Mazdo 3 ali pa CX-30. V vsakem primeru gledam avtomatika, 2.0 bencin. 

Zanima me, ali morda kdo pozna tole trojko: https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=21341777&display=Mazda Mazda3

ali pa morda tole CX-30: https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=21041075&display=Mazda CX-30

Pridejo sicer v poštev tudi nove, a če se najde dobra rabljena, me vsekakor zanima. Tudi če kdo prodaja, hit me up, nekje od 2020 naprej, max 100.000km

Hvala za morebitne informacije. 

Predrage... 🥴

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

P: Krompir
Napisano

Ja, samo plevel si prineseš v vrt! 

Jaz 2x špricnem hruške, nashi in paradajz po potrebi druga pa je vse BIO.... :jupiii:

Krompir imam zgodnji in je brez šprica za zimo ga pa kupim tu in ta pa še vedno diham kakršnihkoli pač je.... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 42 minutami je samSimon napisal:

Kaj pa se potem s temi preprogramiranimi avti zgodi na naslednjem rednem servisu? Glede na to, da v času garancije moraš vozit na pooblaščenca, si predstavljam, da zna bit problem pri garanciji? V najboljšem primeru ti avto zresetirajo nazaj na stock, tistih 400€ za tunanje pa je pozabljenih?

A pol tunerc da kej cenej, ko prideš drugič z istim avtom nazaj? 😅

Ko sem se jaz zanimal na servisu za g120 ni bilo problemov. Če pride slučajno do popravka mape zaradi kakega popravila na računalniku ti jo tudi gratis  ponovno naložijo kjer si jo kupil brez, da ti ga še enkrat dajo na testno stezo.... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 5 urami je Alex napisal:

Tudi v 5 brzini avto potegne. Da ne govorimo v 4. Ne vem, ali pomaga pri tem  elektrika, ali kompresor,  ampak definitivno dobro potegne. 

Elektrika, zato pa lažje in hitreje potegne iz niskih v višje obrate. 

To se dogaja, ko imaš baterijo bolj napolnjeno in takrat je občutek kot, da te še nekaj dodatno potiska! 🤗 To vidiš na prikazanem grafu na centralnem zaslonu.... 😊😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.