Jump to content

scania

Members
 • Content Count

  630
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

scania last won the day on January 16

scania had the most liked content!

Community Reputation

850 odlično

About scania

 • Rank
  Ricer

Other informations

 • Car modell
  mazda 6 gl

Recent Profile Visitors

1,154 profile views
 1. Pa se jim zahvališ in poveš da v življenju več ne kupiš mazde in da jo boš tudi vsakemu odsvetovala. S katerega konca pa si? Kolega je mehanik na mazda servisu, ce zelis ti posljem v zs stevilko in ga povprasas kaj se da nardit.
 2. Zadnji del pokrovčka dol vzames, ogledla nisem dol jemal, samo zadnji pokrovcek ogledala ki je v barvi vozila.
 3. Pokrovček na ogledalu dol vzames, zatesnil sem pa s taksno tesnilno žvečilno. Pred tem so mi oba menjali 2x zdaj pa imam mir ze priblizno 2leti.
 4. Jaz sem pušo okoli katere se vrti zatesnil in je do sedaj vse ok.
 5. Ta autodoc zgleda leti name ker sem ga jaz omenil. Brane to je stran kjer lahko vsaka oseba dobi nadomestne dele po normalni ceni. Mi ki pa jih popravljamo pa imamo rabat pri nasih dobaviteljih, vcasih se ugodneje. Se mi pa zdi posteno da se vidi realna cena tudi glede prodajalcev nadomestnih delov, ki imajo kljub nasim rabatom lep dobicek potem ves koliko je dejansko en del vreden. Drugace se pa na dolgi rok dela dobicek z maso dela. Mislim da bi ti enako ravnal v trgovini ce ves da enaka stvar v eni trgovini stane 50€ v drugi pa 35€, zdaj ce bos nujno rabil bos dal 50 ce pa lahko malo
 6. Za reden servis si komot kupiš preko autodoc. je pa res da je autodoc pokazal realne cene in ne mi trdit da dajete stranki dele po cenah autodoca, mogoče jih vi dobite po tej ceni ampak stranki se pa doda marža tako da se zasluži na nadomestnem delu in na delu. Poznam stvari sem zraven in vem. Saj je prav da se zasluži ampak ne s 100% maržami (ne vse določene stvari pa). Brane pripelji mi avto da ti naredim servis na avtomatskem menjalniku pa ti bom vse računal tako kot so cene, na filtru bom zaslužil od tebe 15€ na olju bom zaslužil 10€ po litru in še delo. Mislim da se nebos strinjal s tem d
 7. To je cena s 100% maržo. In od tega še servis na rezervnoh delih zasluži. Autodoc je realna cena. Zgleda delaš na servisu, ker tako na veliko zagovarjaš. Včasih je privatno servis kini uraden doktor za uradni seevis kjer se kljub vsej razpolozljivi dokumentaciji ucijo na avtih. Saj vem da od necesa morjo zivet, ampak naj imajo realne cene. Ne da je razlika v osnovnem servisu med servisi 70€.
 8. scania

  Gume

  Sem gledal vceraj in se tudi jaz nagibam k nexenu, ampak vseeno vas vprasam za mnenje, saj ves vsak drugace vidi stvari in vec mnenj in izkusenj lazje si ustvaris sliko.
 9. Jaz nisem opazil. Ima pa kolega na mercededu diske z kanalčki tam pa sem slisal ampak tako kot si napisal ni to cviljenje kot smo ga navajeni slisati od bremz
 10. scania

  Gume

  Prosim za mnenja in priporočila in sicer za gume 225 45 r19. Vagam med toyo proxes sport, nexen n fera su4, pirelli scorpio, bridgestone turanza t001 (jih imam sedaj 4leto in v mokrem glih niso nekaj)
 11. Cene so zlatarske, 300€ je preveč. Na autodocu dobis zimmermanove diske z luknjicami po 70€ komad in zimmermanove ploscice za 35€ in eno uro ali uro in pol za menjavo (to kombinacijo imam jaz, originalne so mi tri krat menjali do 25000km so podn od podna, ko sem pa sam menjal z zimmermanovimi pa je mir, sedaj imam 70000km) ate diski te pridejo 50€ komad in ploscice 60€. Jaz bi vzel se enkrat zimmermanove z luknjicami ker ni taksna razlika v ceni in se dobre izkusnje imam.
 12. Ta se že zelo dolgo prodaja 😕
 13. Jaz se bom tudi zgleda umaknil iz Maribora v Celje, ker se mi res zdijo da imajo pretirane cene. Mi je žal ker jih poznam in skoz vozim k njim še ko so bili dečki na Šerbineku, ampak 60€ razlike je pa že en rezervoar goriva, ajde 10-20€ razlike še rečem. Kako ste drugače zadovoljni v Celju? Po telefonu so bili zelo ustrežljivi, prvi vtis zelo pozitiven.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.