Jump to content

scania

Members
 • Content Count

  454
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

scania last won the day on January 16

scania had the most liked content!

Community Reputation

510 odlično

About scania

 • Rank
  Almost Ricer

Other informations

 • Car modell
  mazda 6 gl

Recent Profile Visitors

578 profile views
 1. Jaz sem bol za trotl ziher metode 😁😁😁😁
 2. Ja to je res, je vcasih nehvalezno. Je pa balzam za dušo, lepo mir, muzika in akcija 🙂
 3. Obstaja kje prav posebaj stran kjer lahko narocis parabole in lece?
 4. Točno ti si pisal za subaruja, sem vedel da nehce je, znamko sem pa zamesal. Jaz to stabilizator palcko vsake toliko malo našpricam, upam da bo dolgo zdrzala.
 5. Mislim da je enkrat en član pogruntal da pase tudi stabilizator od peugeota nisem pa siguren. Mogoce kateri drug clan ve?
 6. Ne, imam kanal pa veselje in veliko žlahto in prijatlov, zdaj se je pa ze kar razvedlo in zgleda bom lahko pocasi razmisljal v tej smeri.
 7. V tem času bi se jaz že pripravljal na peto menjavo. Eni so umetniki res katastrofa, pa to je minimalen strošek, jaz sem dal za olje 28€ in filter 12€ torej 40€ in mam mir. Pa se zvok je bol tih z novim oljem. Meni je fenomenalen občutek. Drugače sem pa imel danes 4servise in sicer mojo mazdo, skodo octavijo 1.6 benz, golf v 1.9tdi, vw polo 1.2 benz, in se tri diagnostike golf v 1.4 benz (konektor pod sedez airbag) ford focus 1.0 ecoboost (lmbda sonda) in hyundai i30 1.6 crdi (zarilna svecka) Naporen dan 🙂 ampak je slo vse super.
 8. Evo zamenjal olje točno po pol leta in 6500km. Mašinci se kar smeji 😁😁
 9. Jaz sem vzel zimmerman diske z luknjicami in zimmerman ploscice sem dal pri mojem dobavitelju 170€ drugace pa majo marze kar navite.
 10. Jaz tudi hrvaški avtoklub. Drugace avtobild samo rubriko rabljena vozila in vztrajnostne teste. Za malo bolj resno literaturo o tehnologiji pa voznik mehanik revijo.
 11. Meni je tudi opravljanje z gumbom top. Ta touch je kar nekaj peljes cez luknjo in pritisnes kar nekaj.
 12. Sem šel preverit v autodoc in imaš prav spredaj je možno dobit diske in plošcice zadaj pa samo plošcice. To sem gledal za mojo g165 in d175. Za d184 od 2018 pa lahko dobiš samo sprednje ploscice od ate.
 13. Ate je top Mislim pa da ni opcije diski in ploščice ate. Se mi zdi da od ate lahko dobiš za Mazdo 6 od 2013 naprej spredaj ploščice in zadaj diske ali obratno ne pa komplet diskov in ploščice na os. Poglej Zimmerman z luknjicami jaz jih imam in so super. Drugače pa textar al pa brembo so tudi ok.
 14. Jaz vsak mesec preverim nivo in po potrebi dolijem. Drugače enako delam na Toyotini bateriji in drži že 9 let, brez problemov.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.