Super, za ketno me je najbolj skrbelo, da imajo kje težave, ker mi je avto ki sem ga pred kratkim kupo zaribal in mi res ni še enkrat met tega sranja. Je kakšna frka da se preveri če olje pije?
hvala vsem za dobre napotke. Na žalost se vrjetno ne da preverit, če mašina pije olje ali ne?🧐 Trenutno je eden objavljen na avtonetu 1.8i facelift 2005 letnik. Stranka mi je dala vin in so od 2016 naprej km realne... če pa jih je pred tem kdo zbil pa bog ve.
trenutno kulujem zgoraj omenjeno vozilo. Če slučajno kdo prodaja ali pa pozna koga, ki prodaja omenjen avto bi prosil, da me kontaktira. Na avtonetu ni nobene ponudbe. Vem, da so zelo redki ampak probat ni greh. Tudi če ima kdo kakšne nasvete pri nakupu tega modela bi zelo cenil. Najlepša hvala.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Super, za ketno me je najbolj skrbelo, da imajo kje težave, ker mi je avto ki sem ga pred kratkim kupo zaribal in mi res ni še enkrat met tega sranja. Je kakšna frka da se preveri če olje pije?
Hvala vsem za odgovore.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani