borutso 3 Napisano 5. april, 2023 Avtor K: tweeter bose Napisano 5. april, 2023 dne 29. 3. 2023 ob 15:58 je Alex napisal: Ja. Ne rabiš nič spreminjati. Jaz imam tele. Visokotonci Rainbow EL-T19 - Visokotonci tweeter - Avto zvocniki | Avtoakustika na OrangeAudio.si | Avtoakustika Orange Audio | Avtoakustika, avtozvočniki, ojačevalci in še več... WWW.ORANGEAUDIO.SI Visokotonski zvočniki Rainbow EL-T19 so produkt vrhunske kvalitete priznanega podjetja Rainbow... Torej ti rainbow pašejo v mazdo 3 letnik 2017, kako je s konektorjem in pritrditvijo? Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
borutso 3 Napisano 4. april, 2023 Avtor K: tweeter bose Napisano 4. april, 2023 dne 29. 3. 2023 ob 13:19 je Alex napisal: A ne bi bilo bolje, da jih zamenjaš z kakimi kvalitetnimi? Bose je bolj srednja roba, če ne že bolj proti spodnji kvaliteti. Jaz sem jih zamenjal še na vsaki.Mazdi do sedaj. In zvok je pri vseh občutno boljši. Meni je za v avto ta ozvočenje ok in super. Rabim samo now desni tweeter. Doma pa imam B&W Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
borutso 3 Napisano 29. marec, 2023 K: tweeter bose Napisano 29. marec, 2023 Kupim tweeter bose za mazdo 3 letnik 2017. Mi je začel prekinjat in hreščat. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
Torej ti rainbow pašejo v mazdo 3 letnik 2017, kako je s konektorjem in pritrditvijo?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani