Torej ti rainbow pašejo v mazdo 3 letnik 2017, kako je s konektorjem in pritrditvijo?
Sicer nimam 3-ke,a sem kih montiral v 6-ko in cx30.Seveda to niso "plug and play" varianta, potrebne so rahle modifikacije, a nič resnega. Original konektorje ne boš model uporabiti, visokotonce povežeš kar direktno na obstoječe žice. Bose ozvočenje ima vgrajen procesor, ki krmili base, srednje in visoke, tako, da ne rabiš montirati kakšne posebne kretnica za te tweeterje.
Kaj res? A ni Bose top of the top? 🙂 Kaj je pol top, zgornja kvaliteta Bang&Olufsen, Harman Kardon ali kej podobnega? Ene izmed teh dajejo v audije, se mi zdi.
Kake rainbow si omisli. Zelo muzikalični visokotonci brez da te bolijo ušesa.
Jaz sem jih nazadnje montiral v cx30.
pred 21 minutami je SpEkTr napisal:
Samo alex je tudi modificiral ohišje, ne paše kr tako ena aftermarket tweeter tja notri v tisto luknjo.
Ni tako hudo. Kake pol ure dela in malo spretnosti in si potem poplačan z super zvokom. Zvočno sliko ti kar odpre, pa tudi basi so potem bolj definirani, ker jih bose visokotonci packajo. Kdo bi si mislil, a ne, da visokotonci vplivajo tudi na base? 😊
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sicer nimam 3-ke,a sem kih montiral v 6-ko in cx30.Seveda to niso "plug and play" varianta, potrebne so rahle modifikacije, a nič resnega. Original konektorje ne boš model uporabiti, visokotonce povežeš kar direktno na obstoječe žice. Bose ozvočenje ima vgrajen procesor, ki krmili base, srednje in visoke, tako, da ne rabiš montirati kakšne posebne kretnica za te tweeterje.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani