Skoči na vsebino
Kava
Napisano
pred 2 urama je Tilen5 napisal:

Jaz pijem že nekaj časa le 2 kavi dnevno. Ob 5:00 in ob 14 oz 15.

Super, ona ob 5.00 je sigurno zato, da te zbudi... 😁😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 21 urami je TBA napisal:

Na svojem mam 1.9 spredaj zadaj 

Bi šli nasledno panoramsko Solčava? Cca 45km 1300m višincev, 6ur s postanki? 

Tole sem gledal. Če bi se nam še kdo s kakim treking kolesom pridružil bi pač malo priredili pot. Sam poti ne poznam tak da bi malo raziskovali

CONNECT.GARMIN.COM

Distance 45.58 km | Time 6:14:22 | Speed 7.3 kph | Elevation 1,311 m

Jaz sem bil vse kar je na karti levo od Solčave in Podolševe do Rinke, tisto desno je že nekaj drugega zraven.... :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jaz sem bil 4.leta nazaj iz Solčave po panoramski glavnii cesti mimo Matkovega kota naprej do slapu Rinka (parkinga pri koči) s trekingom 28col, 32( gume) in gre brez problema, le proti M.kotu gre bolj počasi zaradi makedama, ki je samo tukaj par kilometrov! 

Lahko se tudi malo skrajša tura, če se spustiš v L. dolino po glavni cesti, ki pripelje s Pavličevega sedla v dolino. Tole bi bilo bolj primerno za treking kolesa. Prva pa za gorce. 

Lep izlet oziroma srečanje bi lahko bilo, če bi se dobili. Eni, ki imate pomoč el. bi nas verjetno morali malo čakat! Morali bi vse skupaj vzeti kot izlet ne tekmovanje.... 🤗😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

KOGA VOLIT
Napisano
pred 25 minutami je Mraušk Mčk napisal:

Jajčeglavec se je pa fajn zakalkuliral s tem predvolilnem shodom pred celjskim sodiščem. Do volitev je še tako daleč, da, glede na starostno strukturo, ene polovice udeležencev shoda v Celju v času volitev ne bo več med nami. 

Na to temo sem danes tole videl.... :nevem:

20250422_221600.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
Pred eno uro je Tilen5 napisal:

Sej s tem se večinoma navijačev tolaži. Prvo kolk bo Real dominiral se že napove že pred sezono. Pol pravijo kolk bo lovorik. Pol Liga prvakov po izpadu ni več pomembna(in ostala tekmovanja kjer izpadejo). Pol se pa ostane sam še bahanje z pokradenimi lovorikami.

Pokradenimi, ti nisi resen.... :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mobilna telefonija
Napisano

Predvsem moraš vedet kaj potrebuješ, da ne mečeš denarja proč! Moj POCO je bil takrat na vse druge telefone v tem razredu TOP 👍

Čez pol leta te konkurenca dohiti a za mene je važno le to, da je zanesljiv in da tekoče in dolgo deluje..... :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mobilna telefonija
Napisano

Jaz imam pa Xiaomi - POCO F5 PRO 12+6 / 265, 67W polnjenje in 30W brezžično.(380€) Sem po enem letu in pol zelo zadovoljen👍. Je pa zunaj že F6 PRO. :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 4 minutami je Mraušk Mčk napisal:

Amiji imajo sedaj voditelja, ki intenzivno dela da to obrne na glavo. Pa ne tako, da bi amerikanci bolje živeli, pač pa da bi Evropejci slabše. Glede na to da so v evropskem parlamentu večinsko petokolonaši, mu lahko še uspe. 

Upam, da mu ne rata, zaenkrat mu kaže, da sami tonejo in upam, da ne bodo padli še slaše..... :party0035:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 4 minutami je Boss napisal:

Tud pri nas je ducat boljših tam nekje okol 3,8€, ampak tam pa zganajo tako štalo glede tega. Se spomniš kaj so zganjali, ko se jim je benz podražil in bil nekje na nivoju evropskih cen. Cela štala... kar je razumljivo sej živijo čist na robu a lahko s stroški pokrijejo življenje al padejo pod. Gpvprim seveda o povprećnih ljudeh.

To je čista resnica, pri nas ljudje sploh ne vedo, da v ZDA večina že dolgo precej slabše živi kot pri nas.... :nevem:

Amerika ni več amerika, zdaj smo mi AMERIKA.... :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
Pred eno uro je skritikrt napisal:

"Od hudiča" ženo ima...res,moram pohvalit👍...sta se z mojo tako ujele in klepetale,da midva z Binijom skoraj nisva prišla do besede😂🤣

@Bini pozdravi jo...in dober  tek obema😉

Hvala enako, oglasita se še kaj in vsem lepe praznike... 🥚🍠🍖🤗😉

Ps, za @Tilen5pa še posebej eno klobaso  🍠😁😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

KOGA VOLIT
Napisano
pred 25 minutami je Boss napisal:

Čak a zdej spet nisi zadovoljen, ker je oproščen? Torej kaj bi morali po tvoje naredit?

Aja a si kdo tukaj upa napisat, da je JJ pošten politik, ki ni nikoli lagal, nikoli zavajal in manipuliral, nikoli zlorabljal položaj, nikoli ničesar vzel kar mu ni pripadalo. No na dan z besedo.

Ampak pravijo, da je pri nas Krivosodje... potem dejmo bit načelni in rečt, da je bil oproščen zaradi krivosodja, al kako?

Jaz si upam rečt, samo ni res.... 😁🫣😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.