Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano
pred 40 minutami je Slivka napisal:

Ja, nekaj jih je zelo zanimivih.

Je pa zato nekaj drugih toliko bolj zateženih, pa se pogliha...

Torej izbira je.... 🤗😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
pred 39 minutami je Slivka napisal:

Nekaj debate tu v službi, pa sodelavka reče:

- "Mater ste moški zahtevni: pa dolge noge, pa velke joške, pa dobra rit, pa ne vem kaj še vse. Ženske smo povsem nezahtevne. 20 cm pa da traja 20 minut, in smo čist zadovoljne..."

Nisem komentiral...

Če slučajno tole ni hec, moram rečt, da imaš precej zanimive sodelavke.... 😁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
Pred eno uro je Alex napisal:

Lani, ko sem še delal, se je sin od sodelavke udeležil nekega prostovoljnega, trimesečnega služenja vojske. To naj bi jim tudi plačali.  Dogajalo.bi se naj nekje na obali (ne vem točno kje). Prvi šok je bil, ko so jim pobrali vsem telefone in jih dali na razpolago za petnajst minut vsak večer, ob 20.30. Ob 21.30 so morali v postelje. In zjutraj vstajanje ob 5.30. Vsak dan jih je bilo manj na postrojavanju. 😄

Od sodelavke "ta mali" star je bil takrat 23 let, je zdržal točno sedem dni. Potem pa domov k mamici. Bogi mi s takimi "vojaki". 🤣🤣

To je za jokat ne za smejat.... 😭😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano (urejeno)

Sem dobil na MOL-u VIP kupon za brezplačno pranje vozila.... 🤗

Zdaj pa ne vem a bi šel CX-30 oprat ali pa  Twingeca od tašče.... :whatever:

Moji avti še od daleč niso videli AP kaj šele od blizu.... :nevem:

Ne vem kakšna je dandanes tehnologija in kvaliteta krtač v teh AP.... 🤔 Sem v hudi dilemi ali naj matram cx-30 ali pa razveselim taščo.... :aaaaa:

IMG_20250702_181858.jpg

Popravljeno od Bini
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano
pred 14 minutami je skritikrt napisal:

Sem prižgal "ogrevanje"...pa se je z nečim treba potolažiti😄.

Ga še nisem pil...2€/L v Lidlu...ni slab...nekaj srednjega🧐...piksna in količina sta pa zadetek v polno😋😃:mipijemoo:

IMG_20250702_153941.jpg

Pa še PREMIUM je kot so naše MAZDE :zoom-zoom:

Sem lani temnega pil... 👍🤗😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 21 minutami je MazdaBoy napisal:

Ena dopustniška, zraven kavice še mal dopinga 😉

IMG_4528.jpeg

Bravo, mal pelinkovca čez.... 👍😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 23 minutami je Z M A J napisal:
WWW.24UR.COM

Na Danskem bodo v skladu z uveljavljeno spremembo zakonodaje na služenje vojaškega roka odslej lahko vpoklicali tako moške kot ženske...

Pri nas se to ne more zgodit, ker so danes fantje bolj poženščeni kot so ženske same.... :nevem:

Tako, da bi lahko vpoklicali samo ženske.... 😁🥴🫣

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 4 urami je dvorjan napisal:

Kaj pa pričakuješ od človeka, ki ga označujejo za "engine pope"? Da bo hvalil EV? Itak da ne bo, če je celo življenje šraufal ICE in je to edino, kar pozna.

Evropa mora nehati jamrati in se podvizati, če želi ostati v EV tekmi. Sicer ne bo luštno.

Sam ne dvomim, da ne bi v EU znali narediti dobrih EV, samo jih nočejo, ker bi kanibalizirali prodajo ICE. Ampak to jih bo na dolgi rok stalo celega biznisa. Potem bo tehnološki razkorak do Kitajcev že prevelik in bo razlika kot med sekiro in motorko.

Evropa in Amerika je že vse zamudla oziroma nima šans proti Kitajski, ker elektrikarja je preveč enostavno naredit pa še skoraj vse kar se tiče baterij ima v svojih rokah. Samo imidž in tradicija nas še drži na gladini.... :nevem: Zdaj bo aktualno oboroževanje, da bomo imeli kaj delat in potem sledi, nič kaj dobrega..... :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano

Kako fina temperatura je danes v močvirju... 🤗😉

Prav prijetno bo kofe spit..... 😊😉

17513581984277206184221562539790.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
Pred eno uro je Slivka napisal:

V Lidlu sem dobil super ležalnik za samo 50 centov...

Zajeta slika.PNG

Pri tej vročini kot je sedaj 🥵 je lahko tudi žar a pazi, da se ti ne vležeš gor.... 😁🫣🤣

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 24 minutami je Tilen5 napisal:

Milsim, da si bom umislil nov sedež za kolo,..glede na to da mi je po mojem laičnem mnjenu preširok ter, da me pritiska pod jajci, kljub temu da je pravilno nastavljen(plus zdej se mi je že 2x vnela koža pri vseh teh višincih), ogledana imam 2 morem se pa zapeljati do LJ, da mi zmerijo.

Vročina tudi dela svoje... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.