Skoči na vsebino
pred 4 urami je Agerg napisal:

Ja, ker so nas počasi vse navadili na večjo vsebnost cukra in nižjo kvaliteto. Tako je tudi za njih ceneje, da v vse mečejo ta cukr. Pa ne da sem jaz imun, ko enkrat nekaj časa to žreš, potem te ima črevo pod kotrolo (bakterije v črevesu povejo možganom, kaj naj jim bo všeč) in se moraš kar zbrati, da se odvadiš. Nekaj sem enkrat bral raziskave, da je to dosti težje, kot se odvaditi od alkohola ali pa heroina. Zdaj pa pomisli, navadni folk nima niti približno mentalne kapacitete in volje, da bi se toliko zbral in skupaj vzel, da bi to predelal.

Eden izmed razlogov, zakaj je sladkorna bolezen zelo v porastu.

Ja to je res a srečo imam, da te sladke stvari bolj redko jem, sem bolj na "slano".... :rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kar se okusov tiče bom tole napisal, pred leti, ko se je o tem veliko govorilo sem imel Italy Nutelo in Poljsko in kaj je bilo drugače🤔

Italy je imela večji% kakava in manjši delež mlečnih dodatkov, po deklaraciji. Po okusu je pa bila zato  manj sladka kar pa meni osebo ni najbolj všeč je pa verjetno kvalitetnejša in bolj zdrava. 

Testiralo nas je 10 oseb in vsi smo opazili to razliko.... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
Pred eno uro je etcho napisal:

A to je tista doomaaaaa..... 🤗😉 ?

Točno tako, samo, da zdaj ni več prva domaaaaa.... :vesel:

Tisto je bilo mišljeno prva v Sloveniji po dopustu tukaj..... 🤗😉

IMG_20260130_080305.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 12 urami je Mraušk Mčk napisal:

Dva deci res ni količina za bolečine ublažit.

Tebi tole tvoja "stara" zanalašč.

Že to nekaj šteje, da se je spomnila na "mučenika" 😁😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 2 urama je Slivka napisal:

Narod pa preveč brezbrižen...

Mimogrede, kako se je potem končal tisti bojkot trgovin na Hrvaškem? Sem očitno zgrešil, kako se je končalo.

Ne moreš biti večno lačen in ti ne preostane drugega kot, da popustiš:nevem:

Razen tisti, ki so ob naši meji doma in hodijo k nam kjer je ceneje kot tam.... 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano
Pred eno uro je Mraušk Mčk napisal:

Danes prišel domov s pregleda v UKC-ju. Opazim da je poštni nabiralnik na novo poln reklam, in notri pismo z UKC-ja da imam danes pregled na UKCju ki sem ga ravno opravil. Še sreča da sem prej dobil SMS, ker pismo je potovalo 11 dni. 

Pošto so izumili v starem Egiptu pred 4K leti. Smatra se za civilizacijsko pridobitev. Še v najbolj svinčenih časih slovenske zgodovine, ko je bilo vse zanič in ni nič delovalo (po vaseh ni bilo telefonov spljoh), si enostavno poslal navadno dopisnico "jutri popoldne pridem" in je bil naslovnik obveščen. 

Ampak danes ko gre civilizacija v ku... 

Glede na to, da pošta v pogojih svobode ne deluje. A mi zna kdo razložit zakaj sem potem sploh dolžan imeti naslov stalnega prebivališča.

To je dokaz, da je zdravstvo hitrejše od pošte...... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pametne/športne ure
Napisano
Pred eno uro je g.Wankel napisal:

Mi ni dalo miru in sem šel še 51mm probat, pa ni take panike, edino mal je res overhang pomoje :)

PXL_20260310_181645203.jpg

Ja res je velika, prevelika... 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Če se pustiš se pač pustiš.... :nevem:

Mimogrede vsak, ki kaj proizvaja, prodaja hoče  zaslužit in to je to. Za koliko pa kupiš je pa na tebi, boljši kot si pogajalec manj te nategne.... 😁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

To ni več anketiranje ampak bolj to, da potegnejo iz nič na površje ene nove glupe stranke da bluzijo kako bi oni vse urediliin, da bi bilo bolj zanimivo....🥴

Vedno se zmotijo in še kar vztrajajo in zapravljajo denar... 🫣

Vemo kako so napovedali izid zadnjega referenduma in na zadnjih volitvah naj nebi bilo toliko golobov v parlamentu.... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 26 minutami je Slivka napisal:

Ma, saj po letu in pol servisiranja smo prignali tako daleč, da zdaj zdrži servisni interval brez avtovleke.

Ampak še vedno mu ne zaupamo...

In ko se že omenja službena vozila: pri nas smo dobili novo Kio cee'd z litrskim trivaljnim ... ... onetom, pa se 45 ljudi (od 47, kolikor nas je zaposlenih) v firmi raje odloča za osemnajst-letnega Megana s štirivaljnim 1,9 litrskim turbo-dizlom...

Ja napredek je hudič, ko je trba kaj na novo prebrat.... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.