Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano
pred 4 minutami je Boss napisal:

Sej si samo potrdil moje navedbe. Razlika je le v tem ali si dovolj močan, da to uveljaviš. Mi pač nismo in se moramo ves čas podrejat nekim odločitvam drugih. Jebat ga, Ameri, Rusi in drugi pa to lahko naredijo in tudi dejansko to uredijo. Rusi na svojem pragu za pomoč svoji manjšini, Ameri pa na drugem koncu sveta recimo v pomoč Izraelu, boju proti terorizmu (resničnemu ali fiktivnemu) za pomoč elitam, invenstitorjem, vojaški industrije, plenjenem energentov itd. Čudno, da tukaj ste pa vsi tiho kot miške kaj se dogaja.

Pa da se vrnem na tvoje navedbe. Trst bi moral biti Slovenski in partizanska vojska Jugoslavije ga je zasedla pa se je morala umaknit zaradi angleško ameriških interesov. Ja spet neki drugi interesi, ki so šli v našo škodo preko odločitev Amerov. Poraženec v vojni izgubi ozemlja, najhujše je pa da ozemlja izgubljaš v miru oziroma, da ne moreš zaščitit niti lastne manjšine. To nam Avstrijci vsakič povedo s svojimi dejanji, da smo Slovenci preslabotni, da bi učinkovito branili obstoj lastne manjšine, ko je ta maltretirana.

V zameno za Trst smo dobili Dalmacijo... :nevem: Žal nimamo nič od tega.... sramezljiv

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 1 minuto je Boss napisal:

Sej tudi, če greš v Lidl po nakupih in prekoračiš čas ti lahko zaračunajo parkirnino. To, da je tam polnil nima nobene veze kot tudi nima veze, če je tam nakupoval. Če je določen čas uro in pol pač naredi to v uri in pol. Če ne gre in si dlje pač plačaš. Zoprno, ampak tako to je. Zastonjkarjev nihče nima prav dosti rad. Ampak ej, želeli smo kapitalizem in ga imamo, zdaj se pa pač moramo temu primerno obnašat... socializma dejansko ni več.

Ta, ki kupuje in polni ni zastonjkar.... 

Čeprav je pol ure presegel.... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano

Res je bila gužva pri Bosiljevem, kakih 20km in se je pot časovno podaljšala za 15 minut.... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 45 minutami je MazdaBoy napisal:

Bini, pa ne danes domov 🙆‍♂️ Še ne veš, da se hodi domov ob ponedeljkih, danes bo noro na cesti. Uživaj v kavi, na poti še kako dobro spij 😉 

Vem ampak ne gre drugače.... 👍😉 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Koga volit
Napisano

Ko takole nasplošno pogledam vse skupaj je kot bi bili Jugoslavija v malem, vsak serje po vsakem. Dajte se malo skulirat in bodimo ena resna država kot se spodobi... :bravo::nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
pred 1 uro je Slivka napisal:

Smešno je, ko moški opravlja ženska dela.

Zajeta slika.JPG

In seksi je, ko ženska opravlja moška dela...

Res je. 🤗 Ne vem pa kaj tale počne, ke sončnega zahoda sigurno ne slika.... 🧐😳😉 

IMG_20260909_163651.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano
pred 8 urami je Jest napisal:

Jest sem ob pizzi imel tegale…

IMG_2632.jpeg

Sonja pa tegale😂🤣;)

IMG_2637.jpeg
žena je imela pa navadnega Pan (točeno) …

Lepe pozdrave še posebej Sonji in Tilnu, če je zraven.. 🤗 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano (urejeno)
pred 4 urami je Boss napisal:

Tko kot so imeli v bivši jugi parolo "neprijatelj vreba sa svih strana". Dej poglej mogoče imaš pa doma še kakšen UDBA priročnik, tam so baje vsa potrebna navodila. :hudicek: 

V katerih časih pa ti živiš.... :whatever:

Popravljeno od Bini
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano
pred 3 urami je Jest napisal:

Par sto metrov naprej od tvojega hotela proti severu oz. proti Paškemu kanalu… ;) 

Kamot lahko prideš na pivo v moj hotel na plažo... 🤗😉 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano (urejeno)
pred 15 minutami je Jest napisal:

Ta je pa iz mesta Pag ;)

IMG_2604.jpeg

Tega smo pili na in pod Velebitom, tukaj v Čisti pa Žujo.... 😉 

Kje pa ste na Pagu? 

IMG_20260908_123216.jpg

Popravljeno od Bini
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano
pred 14 urami je godlike napisal:

Samo temni Staropramen je čeh. Kozel, če se prav spomnim, za naš trg ni čeh....😉

Kozel je Kozel.... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano
pred 7 urami je Z M A J napisal:

DeSUS žurka, (na pas mater, kot rečejo v tvoji regiji, haha)? :)))

Ni tako hudo, če jih tole 7 pije.... 😂😉 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.