- "Mater ste moški zahtevni: pa dolge noge, pa velke joške, pa dobra rit, pa ne vem kaj še vse. Ženske smo povsem nezahtevne. 20 cm pa da traja 20 minut, in smo čist zadovoljne..."
Nisem komentiral...
Če slučajno tole ni hec, moram rečt, da imaš precej zanimive sodelavke.... 😁
Lani, ko sem še delal, se je sin od sodelavke udeležil nekega prostovoljnega, trimesečnega služenja vojske. To naj bi jim tudi plačali. Dogajalo.bi se naj nekje na obali (ne vem točno kje). Prvi šok je bil, ko so jim pobrali vsem telefone in jih dali na razpolago za petnajst minut vsak večer, ob 20.30. Ob 21.30 so morali v postelje. In zjutraj vstajanje ob 5.30. Vsak dan jih je bilo manj na postrojavanju. 😄
Od sodelavke "ta mali" star je bil takrat 23 let, je zdržal točno sedem dni. Potem pa domov k mamici. Bogi mi s takimi "vojaki". 🤣🤣
Tudi 200km sem že delal, ampat takrat, ko sem bil tvojih let in sem bil natreniran....Zdaj pa ravnotako ni problem, če redno vozim vsaj 1x,2x na teden, ker se rit navadi neglede na km. To so seveda cestni km s trekingom in brez baterije....🤗😉
Sem mislil za vas, ki imate take probleme s temi sedeži🤣. Jaz lahko na deski sedim pa uživam na kolesu, sem še iz časov, ko so bili sedeži še iz trde plastike....
Kaj pa pričakuješ od človeka, ki ga označujejo za "engine pope"? Da bo hvalil EV? Itak da ne bo, če je celo življenje šraufal ICE in je to edino, kar pozna.
Evropa mora nehati jamrati in se podvizati, če želi ostati v EV tekmi. Sicer ne bo luštno.
Sam ne dvomim, da ne bi v EU znali narediti dobrih EV, samo jih nočejo, ker bi kanibalizirali prodajo ICE. Ampak to jih bo na dolgi rok stalo celega biznisa. Potem bo tehnološki razkorak do Kitajcev že prevelik in bo razlika kot med sekiro in motorko.
Evropa in Amerika je že vse zamudla oziroma nima šans proti Kitajski, ker elektrikarja je preveč enostavno naredit pa še skoraj vse kar se tiče baterij ima v svojih rokah. Samo imidž in tradicija nas še drži na gladini.... Zdaj bo aktualno oboroževanje, da bomo imeli kaj delat in potem sledi, nič kaj dobrega.....
Milsim, da si bom umislil nov sedež za kolo,..glede na to da mi je po mojem laičnem mnjenu preširok ter, da me pritiska pod jajci, kljub temu da je pravilno nastavljen(plus zdej se mi je že 2x vnela koža pri vseh teh višincih), ogledana imam 2 morem se pa zapeljati do LJ, da mi zmerijo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ena z Milana.... 😁
Povezava za deljenje
Deli na druge strani