Jaz jo imam na roki skoraj vedno (razen ponoči), tudi v morju in do sedaj je zdržal. Ne opažam nobenih večjih poškodb ali obrabe.
Kolega ima Fenix 6 solar in je v 5etih menjal že drugega a jo nosi 24/365 🥴Pretrga se mu pri luknjicah za zapenjanje! Tudi na moji se bo slej ko prej to zgodilo.....
Se malo čudim kakšne probleme imate,🤔 jaz pa v CX-30 kamot spravim dva 28" kolesa z vso potovalno opremo,če bi bilo potrebno še tretjega ampak trakrat nimam kam dat tretje osebe....
V bistvu sem mislil na to kako vzameš ovinek. Jaz ga nikoli ne bližam na začetku, ampak šele v zadnji polovici ovinka. Recimo tak lep ovinek je priključek iz Brda na AC proti primorki. Če vzameš bolj dirkaško linijo imaš na izhodu vsaj 10km/h višjo hitrost, kot pa če približaš robu prehitro in ne moreš s tako hitrostjo zaključit ovinek. Pa sploh ne govorim o divjanju. Enostavno je hitrost avtomatično višja na izhodu iz ovinka pa sploh nimaš občutka, da gre hitreje, kot pri liniji, kjer marsikdo misli, da je najhitrejša.
Kdor še ni probal tak način, naj poskusi dvakrat peljat isti ovinek na dva različna načina... prav presenečenje je kolk je lahko razlike.
Moja samokolnica je srara 45 let, pa je mnogo lepša čeprav je dala marsikaj skoz. Je pa na njej kar nekaj plasti barve, in to dvokomponentne. Na mjej vedno očistim čopič ko barvam kakšno drugo reč.
Tu na Mljetu je samo ožuljsko. V trgovini pa sploh ni nujno, da bi sploh imeli pivo. Kot da bi bil v Savdski Arabiji.
Tale je pa letnik 1974 😋
Sploh ni tako boga, samo na sliki tako zgleda ker je od zemlje umazana in slika zamegljena....
pred 9 minutami je Tilen5 napisal:
Kaj pa boste posadili ? Sam ne mi rečt krompir...
Še ne vem točno.... Neke zimzelene grmovnice ali nekaj podobnega....
Na vrtu je bil zgodnji krompir in ga je še za 2 meseca....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Kolega ima Fenix 6 solar in je v 5etih menjal že drugega a jo nosi 24/365 🥴Pretrga se mu pri luknjicah za zapenjanje! Tudi na moji se bo slej ko prej to zgodilo.....
Je pa že na rezervi.... 😊😉
Povezava za deljenje
Deli na druge strani