Urški Bačovnik Janša je kurirka na dom prinesla nujno sporočilo in se začudeno zagledala v njenega moža Janeza, ki je pomolil glavo skozi priprta vrata. Kurirka mu je rekel:
- "Nujno sporočilo imam za zdravnico, ampak saj je ni doma..."
Janez jo prav strupeno vpraša:
- "Ja, kako pa veš, da je ni doma?"
Kurirka pa:
- "Če bi imela jaz tazga deca, me tudi ne bi bilo nikoli doma..."
Robertu Golobu je kurir na dom prinesel nujno sporočilo in se začuden zagledal v njegovo ženo Tino, ki je pomolila glavo skozi priprta vrata. Kurir ji je rekel:
- "Nujno sporočilo imam za ministra, ampak saj ga ni doma..."
Tina ga prav strupeno vpraša:
- "Ja, kako pa veš, da ga ni doma?"
Kurir pa:
- "Če bi imel jaz tako babo, me tudi ne bi bilo nikoli doma..."
A za montažo toplotne pa nimaš profesionalcev? Meni je montiral lani lokalni mojster, ki mi je že pred leti montiral peč na pelete… In sem prezadovoljen z rešitvijo… Sicer mi je on ponujal toplotno Weisshaupt pa smo se potem odločili za Kronotermovo Adapt… OŠ in sem po dobrem letu zelo zadovoljen z delovanjem… Pa imam podobno situacijo kot ti… brez talnega gretja … stari radiatorji…
Rečeno storjeno🤗 Parenzana in dobrih 100km prevoženih z biciklom od Kopra do Poreča brez posebnosti na trasi razen prijetnega druženja s primorskimi forumaši in lepot Istre....
Naslednji dan pa še od Poreča do Kopra po obmorskih asfaltnih cestah, balzam za telo, ko se vsake toliko časa osvežiš v morju in hladnem pivu....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tisti kurilc bo že bolj bogi.... 🤔
Povezava za deljenje
Deli na druge strani