Skoči na vsebino
Koga volit
Napisano
pred 31 minutami je Janez007 napisal:

Se popolnoma strinjam s tem gospodom, da nekaj osebnostnih lastnosti prejšnjega predsednika ni primernih za državnika. Enako bi lahko trdil o sedanjem.

Npr...

Ne se bat...omeni,navedi itd...samo ne "rekla,čula,kazala"...skratka podkrepi trditve.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Koga volit
Napisano
pred 40 minutami je Mraušk Mčk napisal:

Prelepo bi bilo, če bi izraz fašizem izgubil svoj pomen. 

Tukaj se strinjam...a pojdi npr. po Ljubljani in vprašaj mlade,kaj je fašizem...boš takoj videl,kaj mislim.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Koga volit
Napisano
pred 32 minutami je Mraušk Mčk napisal:

To niso počeli tadesni. To so počeli fašisti.

Zakaj za vraga v tej naši ljubi Sloveniji ne rečemo bobu bob.

Ker je že brez veze...vse,kar levim ne paše je fašizem..tako z tem opletajo,da je izraz fašizem popolnoma izgubil svoj pomen...pa jih po moje 95% levakov ali celo še vec sploh ne ve,kaj to sploh je.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Koga volit
Napisano
Pred eno uro je Slivka napisal:

Ponavadi se novi vladi da 100 dni časa, da pokaže kaj in kako namerava. V Sloveniji se desnim vladam ne da niti 100 sekund...

Se že nekaj napovedujejo neki protesti...

A pri vsem skupaj se pa eno stvar spregleda: velika večina na položajih je iz leve opcije. Čisto vseeno, kdo je minister. Minister lahko zahteva neko preiskavo, odvisno je od tožilca, a bo zadevo dal na sodišče takoj ali pa bo zavlačeval do zadnjega in še čez. Potem pa še od sodnika, a bo obravnavo razpisal takoj, pred volitvam ali pa tik pred iztekom roka. Ali pa bo "toliko zaposlen", da obravnave sploh ne bo razpisal...

In bodo minila štiri leta, ko se ne bo naredilo nič konkretnega - tako kot že 35 let do sedaj...

Ti ne razumeš😉...oni imajo ekskluzivno pravico.

Bolano-vem...spet drugi bi rekli verski fanatizem....bo kar držalo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Koga volit
Napisano
pred 2 minutama je Boss napisal:

Ko si enkrat hudičev odvetnik

Pa saj ni Kučanov odvetnik...daj se malo informiraj...

pred 3 minutami je Boss napisal:

Sem pač naivno upal, da pri tolk besedičenju o izkoreninjanju korupcije in poštenosti kot vrlini, dobimo tole.

Ja če si mislil,da bodo izkoreninili kriminal in korupcijo,brez da bi čistili na levi,po tem si res naiven...ravno to je Golob delal- raji pesek v oči in "business as usual" oz. "leva roka-desni žep"...pa imamo ,kar imamo....polno dreka,k ga je treba popucati.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Koga volit
Napisano
pred 3 minutami je Boss napisal:

A sem prav razumel

Ne nisi...ti imaš itak zmeraj svoje teorije,ki "100% držijo".

Drži pa,da se je sedaj marsikdo "usral"....le zakaj🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Koga volit
Napisano

Vidim,da se levim že fuzla...če preštudiraš Matozov življenjepis,ti je hitro jasno,za kaj ga je Janša izbral.

V nulo ve,kako policija funkcionira,zagotovo ima tam dolgoletna poznanstva,kontakte in podporo mnogih...kot dolgoletni odvetnik dobro ve,kako lopovi delujejo,razmišljajo,kdo so itd....

In glede na lastno izjavo-v odvetniških vodah je že vse dosegel...glede ambicioznosti tudi ni dvoma-ne bo se "vsedel in čakal kdaj bo plača"...

Ja-levim se ima za kaj fuzlati...ker če se jim nebi,nebi bil tapravi-perfektna izbira😃👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Koga volit
Napisano
pred 31 minutami je Janez007 napisal:

Ampak, a se vam ne zdi letošnje predvolilno laganje-nateg volilcev že bolano? Tukajle podpirati politične lažnice, prevarante, leve ali desne, se mi tudi zdi bolano - nekaj z nami ni v redu.

Saj pred štirimi leti smo prav tako poslušali obljube glede 20.000 novih stanovanj in še kaj - in kje smo? Slovenija je po mnogih gospodarskih kazalnikih relativno kar uspešna, a dostopnost stanovanj se je v štirih letih še poslabšala. Korupcije je menda veliko, kot jo je bilo že pred letom 2004 in je potem takratni predsednik vlade obljubil, da jo bo izkoreninil ... in sedaj isti predsednik vlade obljublja isto. Kdo še verjame tem lumpom?

Mislim,da so levi lih tazadnji,ki bi se lahko šli moraliste. Je pa res,da jim to sedaj lepo pase v agendo....ker za njih so zmeraj drugi krivi...tudi če gre cela država "k hudiču"...zgodovina je polna tega....še sami smo to skoz dali,samo k so eni že pozabili.

Pa v bistvu ne gre za njih...važno je le,da so volilci pogruntali.

Lepo paše še en legendaren od Reagana.

https://youtube.com/shorts/hTLl9be1S1o?is=l6oe8bmACJvvTQgA

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Koga volit
Napisano
pred 2 urama je Alex napisal:

Takšna folklora  pač je pri nas. 😉

Morajo malo raztegniti noge ob petkih.😄  V bistvu skrbijo za  zdravje, saj je kolesarjenje zdravo.

Malo za hec in malo zares.

Samo sem pa bil zelo razočaran,da v tisti črni bicikelj-kocki ni bila Nika...glede na njeno požrešnost (takšno in drugačno), ji nebi čisto nič škodilo🤔.

Bogi revež,tisti,ki je v tisti črni kocki švical...al je tako "trčen",al pa so ga za cvenk "nafukali"...😅🥵...zna biti kar oboje🤔...sonček pa neusmiljeno🌞

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Koga volit
Napisano
pred 58 minutami je godlike napisal:

A je to taisti boomerang?

Dobro veš,kaj sem mislil.

Ajd,za tiste,katerim je treba "narisati"...

Če janša reče,da so bile nepravilnosti na voliščih,je po vaše psihopat,če pa Golob ne zmore sestaviti koalicijo,in bi za to rad preko ustavnega sodišča razveljavil volitve,pa ni psihopat in je to čist OK...vsaj tako sem jaz razumel "tišino" tukaj.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Koga volit
Napisano
dne 25. 3. 2026 ob 11:17 je Boss napisal:

Tip bi kar razveljavil glasove volilcev... to je pa res psihopatski način razmišljanja.

A ni zanimivo,kako se bumerang vrne...in pokaže pravi obraz,in nobenih komentarjev tukaj...a sedaj,ko bi pa Golob z ustavnim sodiščem (kjer imajo seveda svoje naštimane,tako,da je čisto nepristransko) rušil volitve,je pa OK,al kaj?..samo vprašam🙄

Toliko o psihopatih...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 8 urami je godlike napisal:

@skritikrt

leto nazaj sem kupil metabo Flex 125 900W.

Top zadeva. Ravno včeraj sem ga spet mantretiral.

Dobro si kupil...Metabojeva paradna disciplina so ravno kotni brusilniki.

Nekdaj mu je bil "on par" FLEX,a od kar je Flex kitajski,lahko samo pozabiš.

Malce za Metabojem je pa Makita.

Če ti denar ni važen,in gledaš le na kvaliteto,vzami Metabo...če pa moraš gledati še na denar vzami Makito.

Za Makito je pa Bosch,Fein itd...ostalo nebi gledal,ker je vedno bolj problem popravilo...ali se ne da pipraviti,ali se ne dobi delov,ali pa so le ti predragi,da bi se popravilo sploh izplačalo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 34 minutami je Janez007 napisal:

Ni videt, da bi bilo kaj s temi plastičnimi narobe???

Res je...sicer stare 25 let od Ribiča (ga ni več) profili Rehau 4+ z dvojnim tesnjenjem in 6+14+4 zasteklitvijo (protiresonančno)...in če veš,da so rolete z kaseto "rondo",z motorjem itd,ti bo jasno,da ni slaba roba.

A imajo glede na lokacijo eno veliko pomanjklivost...malce so se povesila,ker so dvokrilna sirine 2,4m in višine 1m...torej širsa kot visoka...in ker imajo še klasično okovje,pomeni,da gre mehanizem za "overlift" čez notranje tesnilo.

Posledica je takšna,da zvočno zelo slabo tesnijo...sem "štelal" do nezavesti,kupil identična nadomestna tesnila-vsa zamenjal itd..par mescev je bolje,po tem pa stara pesem-nič ne pomaga.

In,ker so vvnepisredni blizini naredili rondo,kjer je vedno več prometa tudi z tovornjaki...v blizini delajo tudi blok itd...dejansko iz nočne ni šanse,da zaspim od vedno večjega hrupa...da pošiziš!!!😩

V spodnjih etažah je veliko bolje,ker zvočno nista tako na udaru...na mansardi pa je katastrofa.

In sem se odločil zamenjati vsa okna in rolete na mansardi.

Če koga zanima...vzel pri Senici...profili Kommerling 88Pro AluClip verzija (zunaj nataknjeni Alu profili),trojna zasteklitev 8+16+4+16+4,skrito okovje (pomeni,da nikjer tesnjenje ni prekinjeno,tudi zaradi overlifta ne)...rolete bodo isti tip,vse Alu,samo da bo drugi proizvajalec,ne pa Roltek...bodo isto "oval" kasete,in lamele Falcon-Perfo,in seveda spet vse z motorji...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Končno prišel...sem v "jamralniku" malce potarnal...4x iz Nemčije na Dansko in nazaj🤬...a sreča,da paket niti ni bil tako razdrapan...

Sem naročil Picard "pajserček" No. 519 "Kuhfuß" (kravje stopalo).

Sem ga naročil,ker sem moral odstraniti vse špalete od oken na mansardi-pridejo nova okna,in sem moral😅...narejeno z Fermacell-om..."kri pljuval" k sem "butelj" naredil kot "za zmeraj"😅

In seveda ni prišel pravočasno,tako,da sem si po rezanju z multitoolom moral pomagati z tesarskim kladivom,dleti itd...

No ja,bo pa kdaj drugič prav prišel.

Idejo dobil tukaj-od 15:30 ga pokaže.

Kupil tukaj na eBayu za 37,56€ komplet.

IMG_20260518_143150.jpg

IMG_20260518_153946.jpg

IMG_20260518_154022.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.