Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

-Oče, a lahko vzamem kosilnico za travo. Rad bi zaslužil nekaj denarja.

-O, lepo sine. Ponosen sem nate.

Kmalu zatem - oglas: Poceni prodam kosilnico...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Se vrne mož domov:

-Žena, odpri.

-Ne morem, sem gola.

-Odpri, sem sam.

-Ti ja, jaz pa nisem.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Ko kupujem rabljen avto, preden izberem vedno preverim pri prejšnjem lastniku.

Ko sem izbiral svojo bodočo ženo, sem na to čisto pozabil in zdaj sem tam kjer sem...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
pred 8 urami je skritikrt napisal:

Smrt pobira žrtve po domovih...pozvoni,in vrata odpre Chuck Norris...

Smrt:..."a imate kaj za pusta hrusta"?

Po nekaterih virih bi Chuck Norris moral že umreti, a se mu matilda tega nikoli ni upala povedati.

Po drugih virih pa je celo umrl, a je zdaj z njim že vse v redu.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pralni stroj
Napisano

Kupoval sicer že pred nekaj časa in takrat je bilo za Bosch višje serije, mislim da od 8 dalje narejeno v Nemčiji. Vprašanje pa je od kod so določeni deli, mogoče res iz Kitajske.

Moraš iti na nemško spletno stran Bosch, kjer imajo pri strojih, ki so iz Nemčije označeno...😀

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano

Mogoče ne spada sem, pa vseeno glede na temo.

S katero kavo tašči najlepše poveš, kaj misliš?

Skuhaš ji kavo "to go"

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Vidim, da vas je na forumu kar nekaj kolesarjev (da ne bomo samo o avtih😁) in ker je imel Chuck Norris pred kratkim rojstni dan (85.), še malo njemu v čast, da se mu ne bomo zamerili.

Ena kolesarska:

Chuck Norris je nekoč zmagal na dirki Tour de France - s sobnim kolesom.

In če koga zanima, ne vem če je še naprodaj:

OLD.DELO.SI

Slovenec prodaja bivši avto Chucka Norrisa

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 15 urami je FuManchu napisal:

Z***at avte na vsak način 😡

AVTOARENA.SI

Leto 2025 bo ključno za evropsko avtomobilsko industrijo. Z uvedbo novih okoljskih standardov CAFE se...

Na vsak način nas hočejo prisiliti v EV, samo ne vem, kje bodo dobili toliko elektrike. Če vsi sedaj preklopimo na EV, bi najprej morali zgraditi še par jedrskih elektrarn in drugih (poleg tisoče polnilnic in transformatorjev..), v vsakem primeru na sedanje stanje kolaps elektro sistema. Odločajo na žalost politiki 😡 (ki jih nismo mi izvolili, npr. evropske komisije mi ne volimo, oni se sami določijo in sploh ne rabijo biti evroposlanci in potem odločajo v našem imenu... ). Večina teh verjetno sploh ne ve kaj je elektrika, od kod pride in kako to funkcionira. Vse skupaj bi moralo temeljiti na razvoju in postopnemu uvajanju novih tehnologij (brez groženj z dead-line roki, ker v bistvu s tem sami sebi uničujejo evropsko industrijo; pa v čigavem interesu je to, nas sigurno ne ?) 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

Inotherm alu izolacijska vrata, tudi pri meni po 18 letih 😃, še vedno vrhunska. Se spomnim, da niso bila takrat poceni, samo se je splačalo, res kvaliteta. Če bi sedaj menjal, bi bila za mene edina opcija Inotherm 😁... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.