Pojasnilo ministrstva za okolje, podnebje in energijo, zakaj so si v procesu sprejema novele zakona o spodbujanju rabe obnovljivih virov energije dvakrat premislili glede pokrivanja izgub, ki dobaviteljem...
Kitajska v začetku oktobra praznuje osemdnevni nacionalni praznik. Številni v tem času potujejo po državi ali v tujino, po cestah se vijejo nepregledne kolone, gneča je tudi na vlakih. Med 1. in 8. oktobrom so...
Pa ker idiot se lahko spomni nekaj tako neumnega kot je net metering. Točno se ve, da sonce sije samo podnevi in poleti. Razen če so imeli v načrtu zaustavitev rotacije in nagiba Zemlje.
Baje so to pogruntali v Ameriki. Vsaka jim čast 🤮.
Dokler je bilo malo elektrarn je še šlo (smo jim vsi plačevali), zdaj se bo pa počasi sesulo.
Bio, naravno, iz recikliranega materiala, prijazno do okolja, brez plinov, sadimo drevesa … Je potrošnik z izbiranjem tako označenih izdelkov del rešitve za ohranjanje okolja ali le žrtev zelenega zavajanja?
- Ok, se opravičujem, ampak ne vem kaj sem slabega storil.
- Tako sin moj, prvi del naloge si opravil. Ko se naučiš, da se opravičiš brez razloga in nimaš pojma kaj si storil narobe ali rekel narobe, si skoraj pripravljen na zakonsko življenje.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
V stanovanju v bloku zazvoni na domofonu.
- Kdo je?
- Mojster za okna.
- Ampak pri nas je že en mojster za okna.
- Vem. To sem jaz. Padel sem.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani