Skoči na vsebino
Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Lahko pa samo poslušaš in kaj novega zveš... 😋

Jaz sem na vlaku slišal za fino gostilno v bližini, kjer dopustujem... Pa je bla res fina. Sva šla z ženo parkrat tja. Dobra hrana, lep ambijent, dobra cena, ni gužve... 😁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ja, neznanec je do izreka prve besede. 

Vsak dan sem po 3 ure na vlaku. Opazujem ljudi. 80% isti. Določeni ne znajo na vlak priti, če nimajo telefona pred nosom. Drugi vzamejo telefon v roke takoj, ko se vsedejo. Pol pa razni zvoki taki in onaki od tistih kurčevih filmčkov. Nekateri pridejo pa na vlak in te po mesecu ali dveh tudi pozdravijo. Ja, neznanec pozdravi. So neznanci, ki ne uporabljajo telefona, da pridejo na vlak. Ti neznanci so ljudje, ki niso odvisni od telefona. Včasih tudi kak neznanec prisede in kakšno gospodarsko rečeva. Kakšni ljudje postajamo, da se samo za sebe zanimamo. Pogovor in komunikacija nas ohranja pri življenju. Sam vedno pozdravim, ko pridem med ljudi. Mladina tega večino ne pozna. So izjeme... 

Pustimo to... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 3 urami je Tilen5 napisal:

mene tudi zanima, predvsem za voznike tovornjakov ko se prehitevajo po AC, ob urah ko jim to ni dovoljeno

🤣

Ne vozim tovornjak po AC... 

Z avtobusom pa vozim po AC in prehitevam....in vozim po predpisih. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Kam to pelje? Komunikacija samo z robotom. Jaz raje v vrsti čakam, da plačam, pa s kom še kako besedo rečem. Zavarovanje delam z agentom, da zram še podebatirama. Ej, ljudje, kam to pelje...samo SMS in maili...pa te in une ponudbe od robotov, pa te in une nagradne igre od raznih aplikacij in ponudnikov... 

Pri molu me samo popust zanima, ne pa nagradne igre. Petrol sem že pred leti odpikal, v trgovini samo popuste iščem z roboti ne komuniciram... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Glede na to, da je rdeča in sokrajan od alexa, je verjetno najboljše vozilo oh in sploh. 

Hec... 

Ce je avto ok in delaš take km brez kratkih voženj, je to še pogojno užiten nakup. Zakaj pogojno? Če ti je pomembno, kako se pelješ v Vrhniški klanec, delaš servis na 10kkm in ne maraš bencinarja, ga vzemi. Če pa ti je užitek umirjena vožnja brez skrbi, cenejši servis in vzdrževanje, ti ni pomemben navor, je pa 165 bencinar zadovoljiv. Z vožnjo po predpisih bo poraba dobrih 6 litrov, definitivno pa pod 6,5. Imam tak motor na šestici 13 letnik. In ne, nisi nepremičnina na kolesih. 

Zadaj pa kokice... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Hja... 

Učenec v učiteljico vrgel stol... 

Učiteljica ima zlomljeno roko... 

6 ali 7 razred osnovne šole. 

Rezultat? 

Učiteljica se morala učencu opravičiti, ker ga je sprovocirala... 

Ja, tud take mamo... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano (urejeno)

Omejitev hitrosti za tovorno vozilo na avtocesti je 80 km na uro. Za avtobuse pa 100 na uro. Tovorno vozilo ima omejevalec hitrosti na 85 ali 90 na uro. Če gre več, je nekaj hudo narobe. Se pa treba zavedat, da števec hitrosti na osebnem avtu kaže najmanj 5 % več , nekateri tudi 10%...

Popravljeno od Shrek
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ne vem, kam naj napišem... 

Kaki smrdljivci so kadilci... 

Ne vem, če se zavedajo tega. Se vozim z vlakom v službo, pa kadar pride en tip gor, se moram presedet. Ne zdržim njegovega smrdljivega vonja. Al pa pride tip na vlak in celo pot, več kot pol ure nabija in kašlja... Je zanimivo, da nekadilec ne moti kadilca. Je pa zanimivo, da ne smrdijo vsi enako. Nekateri res grozno. Najbolj me pa čudi, kako funkcionirajo pari, kjer je en kadilec, en pa ne...kako lahko v tem primeru nekadilec ali nekadilka liže pepelnik... 

Al sem moral napisat, ker sem se danes spet moral presedet... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Pošteni sp, katerih je malo oziroma skoraj nič, so sužnji države. Barabe sp oziroma dobro knjigovodstvo le teh, pa državo dobro okoli prinašajo in uživajo. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.