FuManchu 10.836 Napisano sreda ob 21:10 Pohvalite se,... Napisano sreda ob 21:10 pred 2 urama je Z M A J napisal: Ko v hladilnik pogledam se maw šefa počutim; kupljeno v Kea akciji; 49 centov za pločevinko moje najljubše pijače Raje vodo pij. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.836 Napisano 31. julij Aktualni dogodki! Napisano 31. julij Šarc pa gasa... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.836 Napisano 23. julij Tole je pa kr smeh Napisano 23. julij Šenkanem konju se ne gleda zobe🤣 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.836 Napisano 19. julij Tole je pa kr smeh Napisano 19. julij Pred eno uro je skritikrt napisal: Jaz sem skor crknil od smeha..."en life-hack...pol pa tko vibrator nasliniš in ti pol notr (v ritki) vibrira..."😆😂🤣 Čist zblojene babe🧐 Ta baba je zadnjič rdečo zvezdo prodajala v Kapelah🫣👎 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.836 Napisano 15. julij Tole je pa kr smeh Napisano 15. julij pred 3 urami je skritikrt napisal: Točno sem paše😄😂🤣 Mesec kandidira za župana Ljubljane, Janković sporoča: Ne bojim se nikogar | 24ur.com WWW.24UR.COM Na jesenske lokalne volitve se kot kandidat Levice podaja njihov sokoordinator Luka Mesec, so sporočili iz stranke. "Za kandidaturo... Se bo kmalu videlo, kako so zabiti ljudje v glavnem mestu🤣 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.836 Napisano 11. julij Razni zanimivi posnetki in članki Napisano 11. julij Ni lahko bit levičarska drhal🤣 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.836 Napisano 26. junij Orodje (poceni vs. drago, “noname” vs. brand name) Napisano 26. junij pred 42 minutami je godlike napisal: Na elektro šoke, kot pri dohtarju? Podobno ja. Ni pa 100% rešitev. Sem pa naročil dve nove. Pa se bom igral. Mogoče bo katera za v kanto nazadnje. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.836 Napisano 26. junij Orodje (poceni vs. drago, “noname” vs. brand name) Napisano 26. junij pred 46 minutami je skritikrt napisal: Ja,samo,kaj je v bistvu fuč...baterija al polnilec...k moj identičen polnilec je bil enih 7€ se mi zdi🤔... Hmmm,jaz pa v bistvu polnilec še niti preizkusil nisem😂....da vidim🙄 Baterija. Kap jo je. Če bi imel še eno tako doma bi jo lahko "zbudil" načeloma. Rabim tako račno, drugače bi jo danes že v trgovini pustil 😁 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.836 Napisano 26. junij Orodje (poceni vs. drago, “noname” vs. brand name) Napisano 26. junij pred 6 urami je Shrek napisal: Črna parkside... Ta je performance serija. Niso imeli druge za zamenjat. Sem vrgel nazaj v avto in naročil dve nove baterije na netu🤣 Še vedno lahko vse skupaj dam na bolho. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.836 Napisano 24. junij Orodje (poceni vs. drago, “noname” vs. brand name) Napisano 24. junij Danes kupil račno Parkside. Prnesem domov in dam polnit. Ugotovim, da se jajca ne filajo. Utripajo obe lučki, kar pomeni da je baterija v okvari🫣🤣 V petek nesem jajca nazaj in nikoli več ne kupim nič od njih. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.836 Napisano 20. junij Avtor Pivo mi paše Napisano 20. junij En pšenični za likof Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.836 Napisano 18. junij Razni zanimivi posnetki in članki Napisano 18. junij Sej eni se še👍 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.836 Napisano 6. junij Razkurnik oz. Razpiiiizdnik Napisano 6. junij Helikopter bo treba kupit za poleti... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.836 Napisano 28. maj Jamralnik v2 Napisano 28. maj Đabe, če ne posodabljaš nič😁 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.836 Napisano 11. maj Koga volit Napisano 11. maj Ni lahko bit levičar v teh cajtih🤣 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.836 Napisano 10. maj Tole je pa kr smeh Napisano 10. maj 🤣🤌 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.836 Napisano 22. april Tole je pa kr smeh Napisano 22. april 🤣 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.836 Napisano 18. april Vrtičkarji Napisano 18. april pred 25 minutami je Shrek napisal: Na Vršič? 😁 Na Gorjance 😁 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.836 Napisano 17. april Vrtičkarji Napisano 17. april Še lopatice pa gasa😁 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.836 Napisano 17. april Koga volit Napisano 17. april Ni lahko biti levak v teh dnevih 🤣 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.836 Napisano 15. april Aktualni dogodki! Napisano 15. april Zdej bodo imeli akcije pred zaprtjem in še vedno drago ko pes. Naj zaprejo! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.836 Napisano 14. april Vrtičkarji Napisano 14. april pred 4 urami je FuManchu napisal: VTB 8421 Prime. Še čakam na njega Olje sem pa tole vzel Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.836 Napisano 14. april Vrtičkarji Napisano 14. april pred 4 urami je Bini napisal: Kateri model Vilagerja imaš, ga že imaš ? VTB 8421 Prime. Še čakam na njega Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.836 Napisano 13. april Vrtičkarji Napisano 13. april Dobra ideja. Jaz pa gledam Villager olja 🤣 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.836 Napisano 13. april Koga volit Napisano 13. april Saj niso neumni, da bodo dovolil še en mandat lažnjivega kljukca... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
Raje vodo pij.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani