FuManchu 10.746 Napisano ponedeljek ob 17:36 Koga volit Napisano ponedeljek ob 17:36 Ni lahko bit levičar v teh cajtih🤣 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.746 Napisano nedelja ob 16:57 Tole je pa kr smeh Napisano nedelja ob 16:57 🤣🤌 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.746 Napisano 22. april Tole je pa kr smeh Napisano 22. april 🤣 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.746 Napisano 18. april Vrtičkarji Napisano 18. april pred 25 minutami je Shrek napisal: Na Vršič? 😁 Na Gorjance 😁 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.746 Napisano 17. april Vrtičkarji Napisano 17. april Še lopatice pa gasa😁 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.746 Napisano 17. april Koga volit Napisano 17. april Ni lahko biti levak v teh dnevih 🤣 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.746 Napisano 15. april Aktualni dogodki! Napisano 15. april Zdej bodo imeli akcije pred zaprtjem in še vedno drago ko pes. Naj zaprejo! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.746 Napisano 14. april Vrtičkarji Napisano 14. april pred 4 urami je FuManchu napisal: VTB 8421 Prime. Še čakam na njega Olje sem pa tole vzel Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.746 Napisano 14. april Vrtičkarji Napisano 14. april pred 4 urami je Bini napisal: Kateri model Vilagerja imaš, ga že imaš ? VTB 8421 Prime. Še čakam na njega Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.746 Napisano 13. april Vrtičkarji Napisano 13. april Dobra ideja. Jaz pa gledam Villager olja 🤣 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.746 Napisano 13. april Koga volit Napisano 13. april Saj niso neumni, da bodo dovolil še en mandat lažnjivega kljukca... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.746 Napisano 13. april Vrtičkarji Napisano 13. april pred 5 urami je Bini napisal: Kupit,za menjalnik gre cca 0.6 ltr. Za motor pa cca 1.5ltr.Ne vem na pamet.... 🤔 Verjetno je tudi odvisno katero imaš... Olje je pa enako za menjalnik in motor vidim. Si kupil 10W-30? Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.746 Napisano 13. april Vrtičkarji Napisano 13. april Niso dal zraven škrtice 🥶 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.746 Napisano 13. april Vrtičkarji Napisano 13. april pred 13 urami je Bini napisal: Jp, ga imam. Dela super in tudi jaz sem sfrezal vrt, krompir in ostalo gre jutri v zemlo... 🤗😉 Če ga dobiš po pošti računaj, da je vse v drobižu razen motor je sestavljen. Ja bo kar nekaj dela preden bo na zemlji frezal. Če bi te kaj jezilo samo vprašaj.... Si dobil olje za motor zraven al treba kupit? Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.746 Napisano 12. april Vrtičkarji Napisano 12. april Za vikend sem polaksal. Zdele sem pa Villager motokultivator naročil. Nekaj podobnega ima @Bini Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.746 Napisano 12. april Koga volit Napisano 12. april pred 7 minutami je vzupan3 napisal: Ne vem zakaj sem dobil asociacijo na 'The Godfather" 🤪 Tako tud je😁 Roka ki te hrani... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.746 Napisano 12. april Koga volit Napisano 12. april Volilci holoba ne boste spali nekaj let a ne? 🤣 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.746 Napisano 12. april Koga volit Napisano 12. april pred 1 uro je Boss napisal: A pred tem dvema? Pred zaporom in piksno vazelina Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.746 Napisano 12. april Koga volit Napisano 12. april Tud molitev jih ne bo rešila🤣 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.746 Napisano 11. april Koga volit Napisano 11. april pred 7 urami je skritikrt napisal: Zgrinjajo se temni oblaki z točo,nalivi,strelami in grmenjem...pravi vesoljni potop......POTOP!!! "Majhna" bitja zna celo odplakniti😂🤣 Jst sem pa upal, da najmanj štriki visijo po kleteh🤣 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.746 Napisano 11. april Koga volit Napisano 11. april Kako pa kej v Murglah danes? 🤣 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.746 Napisano 11. april Koga volit Napisano 11. april Faci za lepše jutro😁 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.746 Napisano 10. april Koga volit Napisano 10. april Sigurno bolš kot tista baba pritegnjena. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.746 Napisano 8. april Koga volit Napisano 8. april Pred eno uro je Bini napisal: Kaj pa zdaj.... Kučko se bo obesil, če ne bo Zoki hitro sestavil neko koalicijo Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.746 Napisano 7. april Koga volit Napisano 7. april pred 11 urami je Bini napisal: ..... kaj pa pir Najbolj jih bo bolelo, ko Zoki in kompanija ne bo mogla več nabirat na veliko si Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
Ni lahko bit levičar v teh cajtih🤣
Povezava za deljenje
Deli na druge strani