FuManchu 10.627 Napisano 3. marec Mobilna telefonija Napisano 3. marec Pri nas imamo tri številke pri telemachu. Od tega dve že deset let. So kar ugodni, ja. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.627 Napisano 24. februar Jamralnik v2 Napisano 24. februar Jaz sem dal prejle na val 202 in me je prav presenetilo, ker so Stone Temple Pilots - Plush spustili čez Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.627 Napisano 21. februar Avtor Koga volit Napisano 21. februar Bom prebral ob priliki. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.627 Napisano 15. februar Koga volit Napisano 15. februar Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.627 Napisano 11. februar Razni zanimivi posnetki in članki Napisano 11. februar Dokler bodo take brozge varili lahko tudi zaprejo zarad mene. Imeli smo odlično pivo včasih. Zdej pa imamo en drek. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.627 Napisano 10. februar Umetna inteligenca (ChatGPT, Bard,...) Napisano 10. februar Zadaj pa Mercedes rdeč suv😁 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.627 Napisano 10. februar Tole je pa kr smeh Napisano 10. februar Norvežani 🤣 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.627 Napisano 10. februar Tole je pa kr smeh Napisano 10. februar Edino fun pri volvu je 5-cilindrski zvok turbo motorja. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.627 Napisano 9. februar Najgrši na svetu Napisano 9. februar Mikrovalovka bil ta koncept, ja. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.627 Napisano 9. februar Najgrši na svetu Napisano 9. februar pred 4 minutami je Alex napisal: Z so to izpeljali iz oblike yugota?😄 Zgleda že tako ja🤣 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.627 Napisano 9. februar Najgrši na svetu Napisano 9. februar Tale BMW E1 koncept je že kdo videl? Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.627 Napisano 9. februar Najgrši na svetu Napisano 9. februar pred 7 urami je Slivka napisal: Ljudje Božji, ... ... ... ... Nič ne bom rekel... Multipla je lepotica proti temu👌 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.627 Napisano 9. februar Tole je pa kr smeh Napisano 9. februar Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.627 Napisano 2. februar Avtor Pivo mi paše Napisano 2. februar pred 5 urami je Bini napisal: To je štant kjer kupiš pivo.... Sej to me je skrbelo😆 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.627 Napisano 2. februar Avtor Pivo mi paše Napisano 2. februar Vsaj na kšno črnko bi počakal 🤣 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.627 Napisano 26. januar Kava Napisano 26. januar @Bini uživaj 👍 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.627 Napisano 25. januar Kava Napisano 25. januar Še mal pa bo👌 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.627 Napisano 24. januar Avtor Pivo mi paše Napisano 24. januar Da te ta okol kepe, kepe ni več🤣 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.627 Napisano 17. januar Kava Napisano 17. januar Kot sem rekel, nimaš časa trenutno za penzijo🤣 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.627 Napisano 17. januar Kava Napisano 17. januar pred 5 minutami je MazdaBoy napisal: Kaj Bini, nisi še v penziji? 🙂 ☕ Kje ma pa čas🤣 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.627 Napisano 17. januar Pohvalite se,... Napisano 17. januar Prej ti bodo ledvico ukradli, kot pa Mazdo. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.627 Napisano 17. januar Kava Napisano 17. januar Jaz že drugo kuham doma 😁 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.627 Napisano 16. januar Avtor Kuharija Napisano 16. januar Picka dobro prepečt. Ne sme biti roza pri kosti ali sredica fileja. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.627 Napisano 8. januar Chat is back ... Napisano 8. januar Amaterji... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu 10.627 Napisano 6. januar Kava Napisano 6. januar Tole sem nabavil. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
Pri nas imamo tri številke pri telemachu. Od tega dve že deset let. So kar ugodni, ja.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani