Skoči na vsebino
Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Jaz imam 880. Zaenkrat še dela. 3x že namenjal bat, pa x... x metlice, 1x filter.

Tudi meni se je ponoči že večkrat sam prižgal. Potem sem ugotovil da je problem kontakti na postaji. Zato sem že večkrat z železno krtačico podrsal kontakte. In potem je mir nekaj časa.

Zdej si ogledujem pa ta model.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano (urejeno)
Pred eno uro je Alex napisal:

Ne vem, kaj je bolniška. V zadnjih petih letih sem bil mogoče le kak teden. 

Bo potrebno stisnite zobe in it v službo. 

Meni se že meša od te bolniške. Od 1.3.  naprej... pa še polovica aprila... Še dobro, da se lahko sprehajam... če ne bi bil šus u glavo😵

Popravljeno od AmpeR
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vrtičkarji
Napisano

Ajej mene čaka en kp cipres za obrezat. Ma kaj ko še ta mesec ne smem dvignit več kot 2 kg. In potem sem moram še malo pazit....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Najbolj se nasmejem, ko omenijo "pametna omrežja". Ja res jih imamo. Posebno pamentne števce. Vedno več problemov imamo prav z pametnimi števci z neodzivnostjo daljinskega prenosa. Motnje v omrežju, slabi plc signali, .... iskanje motenj v hišah, kakšni napajalci to povzročajo,.... in še in še....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 15 minutami je Janez007 napisal:

Kaj pa avti, so današnji avti z vso to tehniko, zasloni na dotik, sploh primerni-varni za stare ljudi? 

V službenim Cadyju imam vse glavne funkcije na displeyu. Katastrofa. Totalno ne-varno. Kakšenkrat se moram prav ustaviti in klikati. Si ne predstavljam starejšega voznika vozit tak avto.

To je pa šparanje pri stikalih/tipkah

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.