Skoči na vsebino
Vrtičkarji
Napisano

Ajej mene čaka en kp cipres za obrezat. Ma kaj ko še ta mesec ne smem dvignit več kot 2 kg. In potem sem moram še malo pazit....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Najbolj se nasmejem, ko omenijo "pametna omrežja". Ja res jih imamo. Posebno pamentne števce. Vedno več problemov imamo prav z pametnimi števci z neodzivnostjo daljinskega prenosa. Motnje v omrežju, slabi plc signali, .... iskanje motenj v hišah, kakšni napajalci to povzročajo,.... in še in še....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 15 minutami je Janez007 napisal:

Kaj pa avti, so današnji avti z vso to tehniko, zasloni na dotik, sploh primerni-varni za stare ljudi? 

V službenim Cadyju imam vse glavne funkcije na displeyu. Katastrofa. Totalno ne-varno. Kakšenkrat se moram prav ustaviti in klikati. Si ne predstavljam starejšega voznika vozit tak avto.

To je pa šparanje pri stikalih/tipkah

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Prej sem bil pri eni znani osebi, ki je ekspert za vremenske pojave.... pa vsa udarila debato o potresih. Pravi, da sigurno nekaj vplivajo na to tudi sončne nevihte na soncu. Ti valovi potem potujejo v smer našega planeta in tudi v notranjost. Ena močnejših je bila predkratkim. 

In še vrtenje jedra Zemlje. Baje je obrnila smer.

No. Debate so lahko. Nevem pa, kako to dokazati😁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.