Jaz imam 880. Zaenkrat še dela. 3x že namenjal bat, pa x... x metlice, 1x filter.
Tudi meni se je ponoči že večkrat sam prižgal. Potem sem ugotovil da je problem kontakti na postaji. Zato sem že večkrat z železno krtačico podrsal kontakte. In potem je mir nekaj časa.
Najbolj se nasmejem, ko omenijo "pametna omrežja". Ja res jih imamo. Posebno pamentne števce. Vedno več problemov imamo prav z pametnimi števci z neodzivnostjo daljinskega prenosa. Motnje v omrežju, slabi plc signali, .... iskanje motenj v hišah, kakšni napajalci to povzročajo,.... in še in še....
Kaj pa avti, so današnji avti z vso to tehniko, zasloni na dotik, sploh primerni-varni za stare ljudi?
V službenim Cadyju imam vse glavne funkcije na displeyu. Katastrofa. Totalno ne-varno. Kakšenkrat se moram prav ustaviti in klikati. Si ne predstavljam starejšega voznika vozit tak avto.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Bi moral vprašat v fb skupini od Dji Slovenija. Tam so sami dr.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani