BANANINO PECIVO
ZA PRIPRAVO POTREBUJEMO:
- dvoje lepih nog;
- dvoje ?ivahnih o?i;
- dve vre?ki mleka;
- eno pove?ano banano;
- eno skodelico za me?anje (po mo?nosti pokrito s
krznom).
NA?IN PRIPRAVE:
Gledati ?ivahne o?i, raz?iriti noge, masirati obe vre?ki mleka (lahko in ne?no), dokler se skodelica , pokrita s krznom ne segreje do ?elene temperature. Temperaturo kontroliramo s srednjim prstom. Nato v segreto skodelico lahko in ne?no vstavimo banano in pokrijemo s sve?ima jaj?koma.
Kola? je pe?en, ko iz banane izte?e sok in se banana zmeh?a.
V kolikor kola? ne uspe, priporo?amo nabavo sve?ih sestavin.
DOBER TEK in veliko u?itka ! ! ! !
Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
A ni s spremembo zakona dovoljeno, da jo lahko nalepi? kamorkoli na nezatemnjeni del stekla? Zgoraj navedena mesta so zgolj priporo?ena, ne pa obvezna.
Jaz sem jo dal v zgornji desni kot, ker mi gre na ?ivce na levi strani
Poleg tega pa sem videl kontrolorje zmeraj stati ob desni strani ceste, tako da bodo mojo ?e la?je videli.
Mo?no Stipe.
Jaz sem samo prepisal tista mesta, ki so narisana na vinjeti, kaj pa to?no regulativa pravi, bi moral pa preverit...
hehe sj point je to, da se s temi stvarmi nebi smeli sploh obremenjevat...ljubezen /zaljubljenost/ love-related ?ustva bi itak mogla bit spontana, vse skupaj pa ljudem v veselje in ne v breme.....probleme si delamo sami, ker se ne znamo zment kaj mamo s kom, kaj nimamo, ker ?e bi se znal poment bi hitro vidl kaj se kje dogaja in bi si marsikaj prihranli..... je pa res, da prazniki ravno niso pravi ?as za kake ljubezenske drame.....sploh kar se varanja ti?e, prekinitve zvez in teh zadev....fantje ne vseh punc metat v isti ko?, tko k punce ne smemo vseh fantov v istega metat...?e se ne bomo pustil presenetit je koj vseeno ?e takoj nehamo ?ivet! ?koda cajta je it na en “revenge“ in lamat srca okol...to pa je res totalna ?koda ?asa....
tko...da ?e jest mal pojamram-pogre?am pogovore...o pomembnih stvareh....aja pa bolana sem ?e par dni skup pa se mi nikamor ne odvle?e tale zama?en nos grrrrrrrrr
Napisano
Tudi jaz sem dobil tak klic ta vikend... ?eprav nisem vedel za to foro hvalabogu nisem klical nazaj
Povezava za deljenje
Deli na druge strani