Skoči na vsebino
Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano
1 hour ago, Bossek said:

Znanec je po prvi dozi AZ kar dobro zakuhal (slabih 39) za kak dan

Vcer pa mi sodelavka (ki je sicer na drugem koncu Slovenije) pove, da se ne bo oglasila zaradi korone. Stara 34 let, prebolela korono sedaj dobila "covid pljucnico" (telo napada covid ceprav ga nima vec zato napada njo) in je na tabletah. Sicer je ok in gre na bolje, samo da bi si kdo namensko zelel to dobit ... 🤦‍♂️

Ja od tete mož pa ni imel stranskih. Odvisno od človeka.

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Bil na krvavcu razn za čakat mal na gondolo gužve  po smučišču ni bilo. Proge so zdržale nekatere do 14. Sam me pa čudi da noben ni previrjal ali smo testirani ali ne.

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano (urejeno)

Ja za vikende so imeli spremenjen urnik.

BLAGAJNA ob 07:15 uri, KROŽNA KABINSKA ŽIČNICA ob 07:30 uri, ŠTIRISEDEŽNICA TIHA DOLINA ob 07:45 uri in ŠESTSEDEŽNICA VRH KRVAVCA ob 08:00 uri

In kot sm že napisal včeraj  so dobili parking na parkirišču pod gondolo pa so bili tam ob 7:40 :)

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano (urejeno)
3 hours ago, Nejc1986 said:

Sem tudi jaz malo razmišljal o Krvavcu jutri... Pa berem o gneči... Uro in pol na gondolo? Sestrična je zdaj gor in baje je grozna gneča.. Ni šans... Mogoče bo naslednji teden bolje, ko ne bo počitnic. 

Sem povprašal na forumu smučišča.net še malo o gneči na krvavcu dam quote od ponedeljka

Živjo. Danes sem prispel 7:40 na parking. Spodaj sem na krožno-kabinsko čakal cca. 30 min. Se občuti, da so na Gorenjskem počitnice. Na 6 sedo se je do 11 ure čakalo med 5-10 min, kasneje do 5 min. Večinoma sem vozil 17/18/20 kjer je podlaga lepo držala. Drugje se je že malo ojužilo.

p.s: vidim po slikah da je res gužva 😕

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano
2 hours ago, Bini said:

Ta teden bo vsa Lj.gor zaradi počitnic in bo vse živo smučalo tako,da upajte na najboljše....:prstgor:

Že bil večkrat gor med počitnicami pa tudi za vikend,.. razn gneče pri gondoli se zgoraj res porazgubi..kako bo sedaj med covidom pa ne bi znal rečt

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano

Jaz prisegam na kavo Goriziana, ker jo grem direktno v tovarno kupit. Pa še poceni je pa čeprav vzamem bolj premium.

20210222_154606.thumb.jpg.ab76b159190b456e17a7c492b1c0de60.jpg

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.