Imamo ga sicer devet mesecev, ampak dejansko ga uporabljamo polnih sedem mesecev. Kljub temu se še nisem navadil, da pritisk na sklopko ne izklopi tempomata...
Francoz, Nemec in Slovenec se prepirajo, kateri jezik je najtežji.
In reče Francoz:
- »Mon dieu, seveda francoski. Napišemo monsieur in izgovorimo məsjö.«
Anglež mu oporeka:
- »Ne, naš jezik je najtežji – mi napišemo dvigalo in rečemo lift.«
Nazadnje pa svoj lonček pristavi še Nemec:
- »To je pa ja preprosto, seveda smo zmagovalci Nemci. Mi napišemo: Entschuldigen Sie bitte, ich habe Ihren letzten Satz nicht richtig verstanden, wären Sie so nett und den Satz bitte wiederholen* in rečemo Aa?«
*(»Oprostite, prosim, vašega zadnjega stavka nisem prav razumel, bi bili tako prijazni in ga ponovili?«)
Zanimivo da to nisi slišal, ko ste s prikolico romali okoli.
Takrat bi se že moralo slišat. Razen če BT-jka tak fejst šklopota, da se je porazgubilo v drugem hrupu 🤔
Malo je BTjka sama hrupna, malo so bili "hrupni" potniki, tudi italijanske avtoceste niso tako super, kot jih nekateri hvalijo...
Ne, nisem slišal. Slišal sem danes, ko sem se sam peljal v službo. In čedalje bolj opažal, da v ovinku ne drži smeri. Pa sem mislil, da je guma bolj prazna. No, na črpalki ugotovim, da so gume v redu in posumim na kolesni ležaj. Parkiram pred firmo, vzamem dvigalko, dvignem levo, zavrtim - nič nenavadnega. Spustim, prestavim na desno, začnem dvigat - in niti ne dvignem do konca guma gre kar po svoje. Najprej sem pomislil, da so kolesni vijaki popustili... Pa sem kmalu obsedel tam zraven avta in čakal, da dojamem, kaj sem odkril...
Al ste se obesili na Mazde, kot da samo tam iščemo vozila (ker avtov nobena firma več ne dela)!
Ja, to imaš pa prav. Je treba odpret denarnico, pa dobiš krasen družinski enoprostorec s štirikolesnim pogonom in dizlskim motorjem že za 88.000€. Kaj pa je to takega, malo več kot 1.400€ + obresti na mesec in v petih letih je tvoj. Zanima me samo, kdo z družino si lahko privošči tak znesek...
Mi je pa zanimiv stavek v članku:
Najbolj priljubljene bodo
Kako pa oni vedo, kaj bo najbolj priljubljeno? Ali pa je to že vnaprej določeno in morajo potem trgovci to samo še udejanjit?
Pa da ne bo ravno Mercedes, lahko je tudi Hyundai Staria. Bi bil tako dober in poiskal ceno za štirikolesni pogon?
Ne morejo izdelovati recimo karavanov, če se mogoče le 2% kupcev odloči zanj.
Pa še tej so neki nostalgični starejši friki, ki na splošno niso dovzetni za spremembe, ampak le terajo svoje. 😉
Glej...
Torej...
Se pravi...
Začnem takole: moja najmlajša sestra se nekaj ukvarja z borilnimi veščinami. Ni ravno na najvišjem nivoju, vseeno je ne bi izzival. In ona išče karavana. Zdaj pa ti njej razloži, da je že starejša frikinja, ki ni dovzetna za spremembe ampak le tera svoje.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Prekleta reč pa FucksWagen...
Imamo ga sicer devet mesecev, ampak dejansko ga uporabljamo polnih sedem mesecev. Kljub temu se še nisem navadil, da pritisk na sklopko ne izklopi tempomata...
Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani