Dobil zelo slabo sliko moje Mazde od Kranjskega redarstva in zanjo hocejo 20€ (s 50% popustom) ... Menda sem divjak, ker sem peljal 9 km/h hitreje, kot je dovoljeno ... 🤪
Naj te potolažim, sem večji divjak s 12timi kilometri čez 50 in 60€kazni😁
Ko so se pred več kot 30 leti pojavili na najmodernejših avtih aluminijasti motorni deli in podvozju so eni kar skakali od smeha, mojo sem držal za "muco", da se ni polulala, kaj pa danes.... 🤔 Razvoj gre naprej, vsaj zaenkrat.....
Naša petka ima 350.000 km in na motorju sploh še ni bilo okvare. Je kar nerodna situacija, ko vsake toliko peljem kakšnega sodelavca, ker ima avto na servisu, mene pa nikoli nihče ne pelje. Posledično se jaz vozim zgolj in samo v Mazdi, ostali sodelavci pa v različnih vozilih, kar pomeni, da so bolj razgledani, jaz pa zaplankan vidim samo svoje Mazde in nič drugega. Tako da se tu kar strinjam, Japonci ne znajo narediti dobrega dizla...
Kakšno bo kaj vreme jutri? Moram namreč službeno v Ljubljano. Sicer ni problema, ker imam itak zimske gume. Samo, da vem kdaj štartat. Da ne bo zopet kak kolaps na avtocesti kot danes. 🤔
Mislim, da bo šlo, ker bodo padavine ponehale na vašem koncu in se čez noč pojačale na severu Slovenije 😉👍
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kdo je pa kriv za to,🤔 mene ne moti tako hudo,če zato letim varneje......👍
Povezava za deljenje
Deli na druge strani