Ne zalit primorcev, zadnjic v sezani na pumpi sem komaj drzal cev.....pa vprasma notri madona kolk pa je tole. Pa mi prjav ma ke to ni nic to je mala bura ene 125 na uro..
?e bi imel dizla bi se ?e najma no lublane prpelou, pa tam v brezvetrju tankal, tle nas pa dizla?i ?ito nesejo .
Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.
Od v?eraj ima mazdilak brezmade?ne-nedol?ne odbija?e spet nazaj gor, tako da se takoj lahko nekdo najde in mi jih po?lajfa. Samo zdej so pa zavarovani tako da ....
Detajli potem ko dobim litke s painbrush-a.
Bo treba zalit ja, da bo lepo laufala tako kot se zagre. Res pa da ji bo treba ?imprej olje zamenjat, seveda Valvoline ker zdej vem kaj je notri, tisto na D...hehehe
Bencinarji niso problemat?ni to dizlake bolj jeb..
je pa res, da (verjames ali ne) na tej poti vse skupi naredim kaksnih 15 min pavze (tankanje in na hitr pojem neki na pumpi tam, MOL/OMV mata kar dobre stvari za jest) in potem gasa naprej
kolk si pa na busu pojedu ?
Ma kaj , cesto zaprejo in to popolnoma, pol pa pridi v ljubljano al pa kranj, naredi? cca 50 kilometrov ve? kot je normalno, pa ?e tako je imel porabo 14 litrov.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
"Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Povezava za deljenje
Deli na druge strani