itak... zanimivo, tole si pisal glih k sem se mim peljal in videl vajinega Suzija parkiranega direkt pod strehco, ki je bla zgleda v?asih mi?ljena za bicikle.
Ja in se nisi utegnu ustavt, za en kofe ?
PS.Tam so ?e zmeri bajki parkirani, pa saker je tudi ko sem js v slu?bi.
Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.
slovenske ceste po zimi so v totalnem razsulu, peska na cesti, da ce bi ga shranili v kante dovolj za posipavanje za naslednje 2 zimi! Pi*** kje zivimo no...bogi sporta?i na motorjih...
Vsaj eden so?ustvuje z nami.
Zakaj pa nma? jurja kubikov ?
To?no tako, ?e je komu lastnik avta osebno kaj naredu naj lastnika prefuka, ne pa se zna?at nad avtom. Samo taki JUNAKI nimajo jajc bi se osebno zmenili in tako se na primitiven na?in "vra?a" kar po avtu.
Junaki da jih je za vikat.
PS. Meni je en sosed(so ga podkupl) to naredu pred hi?o ve? ot 10 let nazaj, na koncu ga je ko?talo 2X tolk kot je bil vreden avto.
Fov?ija ne pozna meja... neki usrani zahrbtni pi?kici se je o?itno moja ?estka zdela preve? nobel in mi je po vratih polil jedko teko?ino (verjetno zavorno olje), ki mi je stopila lak.
Jebe? tako skupnost, kjer je sodr?avljan sodr?avljanu najhuj?i sovra?nik... sploh ne rabmo ne hr?kov ne drugih zunanjih sovragov, sej si sami med sabo naredimo najve? ?kode
p.s. avto je bil parkiran v parkirnem boksu na ulici in nisem nikogar zaparkiral... no ja saj takrat si ne bi upal, ker bi to?no vedel kdo je bil.
Stari sam tole je pa tuma? 2 ?ajbe zdej ?e vrata, znebi se avta in kup eno opelico pa bo mir.
Danes moja mazda dobila ?isto nove copate za poletne dni!!
Dunlop sport max (zanimivo ) v ovinkih se kr obnesejo kljub 6 °c
Ti dvomi? v moje testiranje ?
Aja pa sucker je trenutno v gara?i, njegova celotna dol?ina je manj?a za cca 40-50 centimetrov, pa ni zbit, manjka mu ?e nekaj drugih "lepotnih" dodatkov, ma bom ?e sej imam ?e suzukija na voljo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
V?eraj imel pred hi?o cca 1 uro parkirano MPS-ko
(sicer na njej se je nekaj dogajalo), za testno vo?njo pa naju je zjebal ?kofjelo?ki pasijon 
"Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Povezava za deljenje
Deli na druge strani