Moja samokolnica je srara 45 let, pa je mnogo lepša čeprav je dala marsikaj skoz. Je pa na njej kar nekaj plasti barve, in to dvokomponentne. Na mjej vedno očistim čopič ko barvam kakšno drugo reč.
Tu na Mljetu je samo ožuljsko. V trgovini pa sploh ni nujno, da bi sploh imeli pivo. Kot da bi bil v Savdski Arabiji.
Tale je pa letnik 1974 😋
Sploh ni tako boga, samo na sliki tako zgleda ker je od zemlje umazana in slika zamegljena....
pred 9 minutami je Tilen5 napisal:
Kaj pa boste posadili ? Sam ne mi rečt krompir...
Še ne vem točno.... Neke zimzelene grmovnice ali nekaj podobnega....
Na vrtu je bil zgodnji krompir in ga je še za 2 meseca....
Jaz v tem primeru vsakega rade volje spustim saj me ne ovira, bilo bi pa vseeno lepo, da bi mi vsaj nakazal "hvala in srečno" ne pa da buli naprej kot, da ima on celo prednost.... 🥴Ja, imaš take in drugačne.....
Ko imaš tako pokritost s kamerami kot jo imajo oni ni straha, da ti karkoli ukradejo, če pa ti gdo kaj ukrade je pa hudo nasrkal in me čudi, da so sploh šli v tako akcijo... 🥴 Bolje, da ne vemo kaj bo z njimi... 🫣
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ponavadi je ravno obratno od napovedi...
Vsi resni vremenarji povedo da se vremena ne da napovedat tako daleč naprej... 😉
Povezava za deljenje
Deli na druge strani