jest pa grem uceraj zeljen zabave zutat v nek ljubljanski klub, kjer po ene 2h urah vidm mojo (ze bivso, samo ona tega se ne ve) punco z nekim drgugim mojstrom. hvala bogu da sta me moja kolega odvlekla vn ker bi drugace naslednih nekaj let obiskoval forum iz Doba.
O fak ice, zoprna zadeva... Ampak glej to ?e iz pozitivne plati. Saj ve?, staro leto odnese kar ni v redu in prinese nove stvari, upajmo bolj?e. To ti tudi jaz ?elim.
Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Sej, sedaj se upa? tolk pe?t, ko je novo leto in povsod lu?ke utripajo... Tako tam v Vodicah folk sploh ne opazi, da je s ?tromom nekaj narobe... in od kje
Ne vem, ?e je kdo gledal v?eraj?nji TV intervju z Borutom Pahorjem, ampak jaz sem bil zelo prijetno presene?en nad njegovim nastopom. Zelo gladko, umirjeno in odlo?no je govoril o vseh pere?ih temah, ki so prisotne v tem ?asu. In to brez tistega znanega"govoriti, lepore?iti in v bistvu ni? povedati". Predvsem pri odnosih s Hrva?ko me je prijetno presenetila odlo?nost in argumentacija celotne zadeve. Skratka, pohvalno .
Ok, mislim, da zahajamo na podro?je, ki ni ve? seksi
Lahko pa nekaj dodam, da glede na lastne izku?nje bi bilo potrebno poleg uporabe mobitela v avtu, prepovedat tud oralni seks... sam to lohk povem... dobr, da je bla cesta ravna in nobenga prometa
Preklete ?enske k ne morjo do doma po?akat, a ne...?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ma te gobice so res zakon
. Steblo je dober pi?kot, bet pa.... Njami, napolnjen z rumovim nadevom in oblit s ?okolado... 
Ne vem samo, zakaj jih tako hitro zmanjka... :ne vem:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani