Danes je Schumi star 51let. Moj vzornik iz otro?kih dni...
Res upam, da kdaj pride k sebi.
Nejc, ?koda ko si premlad oz. posledi?no prepozno za?el spremljati F1, ker si s tem zamudil ?ampiona z za?etnicama A.S., ta je bil neka druga dimenzija od tvojega, tudi kot oseba. Ve?na mu slava mogo?nemu Brazilcu z nepozabno karizmo in ?utom za so?loveka.
Prvo kolesarjenje v tem desetletju. Vedno imam cilj z vo?nje prinesti vsaj eno plo?evinko, ki ni iz moje produkcije, tokrat sem jih precej nabral. Ti umazanci presneti!
Gledava s h?erko NMK nanizanko za nazaj in me ob?asno res smeh rukne, npr. Veso re?e;
"kod nas ovde gde ?ivim u naselju, to je kao da sam u olimpiskom selu, jer svi ?etaju u trenerci" (sem si takoj predstavljal LJ - Fu?ine ali ?tepanca aka olimpijsko vas..
Frend ima v tistem "kvadratastem" Variant Passatu, letnik 2004 ta motor 74kw in cca. 500.000 prevo?enih, s tem da ve?ino ?asa vle?e ?e prikolico, ker je mizar - obrtnik. Torej avto njemu slu?i, ne on avtu.
Mogo?e v kratkem kupim dizla, da ga bom potem iz prve roke kritiziral (ampak verjetno bo preverjeni stari dobri TDI 1.9 in 90 PS), druga opcija je Mazda6 1. generacije 120 PS
Da uporabim temo za pojamrat; na nem?ki 3-ki mi zadaj zavorni cilindr?ek nekaj blokira in se ob?asno plati??e fajn zagreje, bo moral dr. Pelko obnovit cilinder. To ful matra tudi Mazde6 GG oz. GY, tam je to zelo pere?a tema.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Nejc, ?koda ko si premlad oz. posledi?no prepozno za?el spremljati F1, ker si s tem zamudil ?ampiona z za?etnicama A.S., ta je bil neka druga dimenzija od tvojega, tudi kot oseba. Ve?na mu slava mogo?nemu Brazilcu z nepozabno karizmo in ?utom za so?loveka.

Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani