Pa ?e ti poizkusi z avtom. Z mojo mazdo6 po sanka?ki progi do Doma pod Stor?i?em sem pred leti pripeljal v metrskem snegu, bila je kot bob steza, je bilo treba pazit da z ogledali nisem drgnil po snegu.
Enostavno ne bi upal, ker da grem jaz z avtom gor, nasproti pa sanka? dol pridrvi k strela.
Pa si ?e kdaj probal kolesarit v hrib po snegu? Jaz si ne predstavljam vleci koga za sabo. Pa ne zaradi manjka kondicije ampak zaradi podlage...
Mogo?e po ravnem...
Mislim... Za probat je, zabavno bo ziher
Lani veliko kolesaril in mi pri trenutnih gumah nikoli ni spodrsavalo, no vpra?anje ?e bi imel ?e dodatnih 35kg za seboj vle?i.
Ko sem bil jaz let od moje tamale, me je o?e pripel s sanmi zadaj za VW Hro??a (?elezni odbija?) in sva ?la po neki gozdni cesti v bli?ini Kamnika. NORO!
Mazda?i, ste ?e kdaj z MTB vlekli po snegu otro?ke sani in potomca na njih? (sem dobil danes idejo, ko sva ?la do doma pod Stor?i?em, ampak bi te?ko to v klanec vleku pomoje).
Sem se samostojno in v doma?i gara?i lotil projekta za??ite podvozja z Dinitrol sprejem, pa iskal rokavice in obupal ter delal brez njih. No zdaj imam roke kot dimnikar, dol pa ne bo ?lo ?e prihodnjih par dni tale ?rn strup.
P.S. zdele sem dr?al pesti za lete?ega Petra Prevca, ki je vodil po prvi seriji pa se mu ni iz?lo za sanjski povratek na prestol. .
Opravil ?e eno krvodajalsko akcijo, kasneje pa povabil prijatelje v Furman-a na najbolj?e pivo (Rokovnja?) in pico velikanko. Fajn smo se imeli, pa nih?e se ga ni napil.
H?i (moj pi??an?ek) se je pozdravla in je danes ?e nazaj v ?oli, pred tem pa tudi v bolnici in nek stra?ni gastritis. Sem navdu?en k zmaj nad takim za?etkom novega tedna.
V?eraj sem gledal na Youtube nekaj krogov iz Monze 2005, ko so rohneli V10 motorji. Uf kak?en zvok, tole pa totalna rev??ina, ki jo zabelita 2 kvazi strokovnjaka, eden zeha.
TV3 eden od komentatorjev ZEHA (se sli?i ko mu popa?i glas oz. ga zakrivi). ?e tako sta dripca vse prej kot neka strokovnjaka in totalno nezanimiva, zdaj pa kaplja ?ez rob.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Estonija, kot napredna dr?ava
https://www.rtvslo.si/svet/evropa/e-estonija-digitalizirana-republika-kjer-je-obiskovanje-uradov-preteklost/509113
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani