sam so pozabil teli hrvati napisat da za slovenijo ne velja ta zakon ... ker ce bi bi lahko pol drzava slovenija kot investitor celo hrvasko spremenila v golf igrisce hahahaha paj spet mal sale
Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Pa to ne more? verjet in ta dr?ava ho?e v Evropo, da ne re?em, da se ima tako ali tako za oh in sploh in naj-naj, pa demokracija, pa.... BS!!!
Ko sem v?eraj poslu?al zgodbo okrog tega zakona, se mi je utrnila odli?na zamisel za bussines...
Po njihovi interpretaciji gre nekako takole: Pojavi se investitor, ki ho?e od nekoga odkupiti dolo?eno zemlji??e za svojo investicijo. Lastniku ponudi neko mizerno vsoto za m2, ki jo lastnik seveda zavrne. Po novem zakonu, v tem primeru dr?ava avtomati?no razlasti lastnika in omogo?i investitorju nakup, lastnik pa dobi neko malo od?kodnino.
Torej dragi moji, gremo na Hrva?ko kupit kak?en del obale, ponudimo lastnikom 3? za m2, ker nam ne bo prodal ga bo dr?ava razlastila, mi damo najve? tak znesek za m2 za od?kodnino in gradimo...
Gre kdo z mano v bussines??? ?ala mala
Najverjetneje si zelo presene?en, ko ti pi?em ?e danes, 15.decembra, toda rad bi ti pojasno nekatere stvari, ki so se zgodile od za?etka tega meseca, se pravi od takrat ko sem ti poslal pismo z mojimi ?eljami za Bo?ić.
Pisal sem ti da si ?elim kolo, rolerje, Matchbox stezo z avtomobil?ki in ?ogo. Celo ?olsko leto sem se raztrgal od u?enja, nisem ?prical niti minute, ko je zapadel sneg, sem ?e celo bolj zgodaj odhajal od doma.
Pa da ti sploh ne govorim o tem, da sem bil pri matematiki najbolj?i u?enec in da sem osvojil srebrno Vegovo priznanje na dr?avnem tekmovanju. V celi vasi se ni nih?e lep?e obna?al od mene, niti moj brat Petr?ek, niti mama, niti o?ka, da sosedov niti ne ra?unam, celo Mari?ka mi je rekla da ne more verjeti kako sem se pobolj?al. Vsako nedeljo sem hodil k ma?i, ?upnika je skoraj kap zmeraj ko me je zagledal v cerkvi. Pomagal sem celo star?kom ?ez cesto, in me ?e rajonski policaj ni mogel prehvalit. Ti pa ve? kak?en je policaj Tona, da te on pohvali mora? bit res priden.
In zdaj mi povej, kak ma? jajce, da mi nastavi? pod jelko jebeni ?lovek ne jezi se, jebali te zokni s Telebajski in pofukanega ?rnega Petra?! Ma koji kurac si ti debeli peder sploh ?tudiral, kaj misli? da sem se jaz celo jebeno leto mu?il in trudil takoreko? za ni?, jebala te darila?!!
In kaj je najbolj va?no;mene si tak grdo zafukal, onemu malemu sosedovemu seronji pa si prinesel tolko igra?, da pri njih skor v hi?o ne more?, kolko jih je!
Da te nea vidim slu?ajno, kak posku?a? naslednje leto splezat skozi dimnik v na?o hi?o. Zjebal te bom tak ko malega majmuna, ti debeloritne? kosmati. Tistega tvojega rahiti?nega jelena pa bom tak prestra?o z zra?no pu?ko , da bo? mogo pe? it nazaj na tvoj jebeni severni te?aj, isto tak kot moram zdaj jaz pe?a?it, ker mi nisi prineso montbajka.
Jebi se Bo?i?ek, bo? ti ?e videl naslednje leto kaka baraba sem lahko jaz, ti peder jedan debeli.
Zakaj? Saj to temo tud ?enske berejo... Res pa, da jih je na na?em forumu bolj mal...
Butl, a ne ve da srajca ni za v vodo ?
@Yavarye: Bemu stari, ti pa tvoji kabli... V?eraj je med potjo domov moja draga nekaj razglabljala o kablu, ki ga rabiva za zunanje lu?ke, pa sem jo tako, zelo ne?no, opomnil, da imam jaz tudi en kabel, ki ga rabiva, pa mi pribije, da se da kabl tud na roke zvit
Evo Labi, res postaja tole ena pederska tema
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Dej ti men mal osebno poka?i
Povezava za deljenje
Deli na druge strani