V?eraj v Tacnu v kavarni dvor, mobitel na Edge, ?enin S pa na lte....jaz vzamem vse nazaj kar sem rekel za mobitel. v letu in pol spoznal da je njihovo omre?je zgolj marketing. V BTCju so sedaj po kristalki namestili nove antene, je za odtenek bolje a vseeno priporo?ajo ro?ni preklop na 3g.....
Ko grem na Reko sem od Pivke do meje ve?inom nedosegljiv........
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Na poti na morje iz Jelovic proti Buzetu kliknem fotko motorja v prilogi in takrat se on odloci mal premaknit in legnit na bok....
Nic mu ni ker ga je resil kufer in cevna zascita, edino rocko sklopke bo treba zamenjat ker jo je mal zabilo. Ce se je Tilia izkazala je sedaj na vrati Triglav, pocil je kufer in v akciji motoristi za motoriste je v zavarovanju vkljucena prtljaga do 500?, za katero sem ze takrat vprasal ce so to tudi kufri in so rekli da.
Sedaj pa iz teorije v prakso drugi teden....
Ostalo pa v pohvalite se...
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
?e je kak kandidat naj sporo?i, da se uskaldi termin, planiram 25.6, ostalo vse pi?e.....
Da malo obudim tole temo, zaradi po?kodbe noge (kur?evga nohta) in ?ihta na Reki je prestavljeno upam da na september......
Kurc, od novembra 2014 do maja 2015 sem naredil 5000km, od maja do danes pa 500...... , ta vikend sva sama, pa ne moreva na morje ker je ?e pes....spet avtobus.
dj mal zra?uni kdo mal kur, ?eski skret pr cca 100 konjih 5 litrov al moj pri recimo 260 konjih(da ne bo ?oka ?e napi?em prave) pri 10 litrih na gor zaokro?eno, zanemarim razliko navora in te?o ki je vsaj za 1/3 ve?ja od tvojega ?eha.
Kdo malo porabi ?
Ma pa ziher zdele saker namanj?o mo?no porabo 100% - ker je PARKIRAN pred firmo.
Kuri ti vec pa stegne ti vec, enostavno
Samo Alhambra s skoraj 1900kg in 170Km pa porabo 6 ti je po moje blizu s temi faktorji
Kurc gleda porabo, zanima te na zacetku pol pa gas, vazn da je dsg
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ne vem kaj manjka arbitrazi?
Razen to da je ne znamo izpeljat
Povezava za deljenje
Deli na druge strani