Mam zračnico s sabo in potrebno orodje, ampak, da prešlataš ves plašč, kje je tujek in da ne rečem, da imam kurčevo pumpo (sem včeraj kupil novo) je vse skupaj trajalo dobre pol ure. In to ravno 4km pred ciljem, da ne veš al bi šel peš ob biciklu do avta al si raje vzameš čas in zamenjaš.
Glede na tvoje dogodivščine z kolesom bi bilo po moje najbolje zate, da imaš vedno ob sebi spremljevalno vozilo. (beri -svojo ženo, ki te bo oskrbovala z rezervnimi deli za bicikel) 🤪
Se pravi @Alex ti si se cepil zato, da boš lahko nemoteno živel kot prej oz. da boš potoval? Jaz sem mislil, da te je korone tako strah, da se boš cepil zaradi svojega lastnega ne(zdravja)?
Kot spremljam, se veliko ljudi cepi zato, da bodo šli lahko na hrvaško, ne zaradi drugih interesov. Mislim, kam smo prišli.
Ne, ni mi toliko za potovanja. V bistvu se bom cepil, da bom kontra antivaksarjem.🤪 Ponavadi mi je všeč tisto, kar večini ni. In ker drugi opciji ni všeč cepljenje, oziroma zanikajo virus, se moram obvezno sam cepit.
Telefon ali napajalnik? Baterija originalna - katera znamka?
Telefon-baterija. Honor 9, star pet let. Najprej se je segel tako, da ga nisem mogel več držati v roki, nato se je začelo iz njega kaditi. Vrgel sem ga na, teraso kjer se je vnel ogenj. Ta je sicer hitro ugasnil, a delo je bilo narejeno. Pa so šle skoraj vse slike in tel. številke v maloro.😬
1odmerek AZ je že zdaj dovolj za vstop v slo. Zdaj se dogovarjajo da bi isto veljalo za vstop v HR.
Če se ne motim seveda.
To je neka akcija v nuji in ni podkrepljena z nobenimi resnimi študiji. Ugotovili so, da jih je AZ malo nategnila in ne bo dovolj, oziroma ne pravočasno na voljo za drugi odmerek. In potem pridejo ven takšni zmazki. Vemo, da je AZ že z dvema odmerkoma bolj boga glede zaščite, z samo enim pa ni nič. 🤔
FTF? Naši in croatarji že nekaj mučkajo glede prehodov mej.
Da naj bi bil en odmerek AZ dovolj. Resno? Saj da druge države tega ne priznavajo. A res? Bejži no. Vse narediti, da bi le lahko naši turisti drli dol.
Jeseni pa zopet vse jovo na novo. 😡Boss, pripravi mi bicikel za jeseni. 😡
Evo, je že začela cepila evforija. Sistem se je kar sesul. Vedno več ljudi gre po pravi poti. Saj ne, da navijam I koga prepričuje. Ampak, kmalu bom v klubu posvečenih. 🤗
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Glede na tvoje dogodivščine z kolesom bi bilo po moje najbolje zate, da imaš vedno ob sebi spremljevalno vozilo. (beri -svojo ženo, ki te bo oskrbovala z rezervnimi deli za bicikel) 🤪
Povezava za deljenje
Deli na druge strani