Koprski policisti so v devetih dneh kar osemkrat obravnavali moškega, ki je z glasno glasbo motil mir in počitek sosedov v stanovanjskem bloku. Ker je s kršitvami nadaljeval, so mu začasno izklopili elektriko, v...
Ha, ha, sem izvedel, kdo je ta. Prijazen fant drugače, a ga okolica pač ne razume. 😊 Ni škodljivec drugače.
mam tud enga iz lidla, za silo je ok. mu pa ne zaupam da bi kolo gor pustil čez noč .
sem gleda za kak mal bolš stojal pa je blo vse okol 200€+, tudi takle k si ga ti dobil...
Ta je bil še malo več, čeprav v akciji.
Kupil sem ga pri Tesma sport. Mi je svetoval prodajalec za to stojalo, saj ga tudi sami uporabljajo za servisiranje Emtb. Res je tako trdno, da se lahko še sam dvigneš in te drži. No, mene pri 75 kg drži. 😊
Jest sploh ne vem v čem je problem. Pač zamenjaš vero. Če si tolk neumen, da verjameš v nekega boga, potem nebi smel biti noben problem presedlati na drugega.
Ne hodim v nobeno cerkev, pa tudi ne mislim v bodoče hodit. Zna se pa ponoviti zgodba s kitaristom na balkonu. 😉
Te dni sem dobil na dom servisno stojalo za kolo. Ker so Emtb težji kot navadni, sem naročil ojačanega in bolj stabilnega. Stojalo je res vrhunsko, lahko za upravljati in vredno vsakega centa. Založenega lahko pospraviš v vsak kot. zloženo
Teli jodlarji so si zmislili napihljivo spodnje perilo, ki se ga ne pregleduje. Edino drese gledajo. Zadeva deluje kot airbagi pri smukačih ampak ne tolk intenzivno. Napolni se s CO2 bombicami, ki jih sprožijo na daljavo tik ob odskoku in sprostijo pritisk ob pristanku. Kraft v zraku zgleda k bodybilder v rokah tolk je lufta notri.
Pol je pa še glavni kontrolor opreme Avstrijec - kako priročno - da se v to ne vtika. Da ne bo preveč očitno bodo zdaj nekaj tekem odskakali brez te "pomoči", ker imajo prednost ogromno, če pa bo trda predla bodo pa ob koncu sezone še malce pogoljufali in se važili kako neskončno dobri so in vsi ostali zanič.
Res je. Pred leti so goljufali Poljaki z preširokimi dresi v razkoraku in so bili prav tako superiorni. Izgledali so kot leteče veverice. Seveda so jim pri strigli krila. Tole letos pa ne vem, kako bodo rešili glede na to, kot si omenil, da je njihov rojak glavni in edini kontrolor opreme.
Ej čist resno vprašanje, češrav men je za kavo bolj ali manj vseeno. Kakav je zaradi slabe letine že šel gor, kava pa baje, da je ravno tako imela enak udarec v Braziliji in Vietnamu. Za zdej naj bi še filal iz rezerv pol pa baje cena v nebo. A je to res al spet fake news?
Res je. Sem govoril z enim izmed gostincev v Trstu. Pravi, da bodo res šle cene v nebo.
Sej pri tistih, ki niso koščeni, kot sem sam, verjetno ni tak problem z bolečinami. Na stari Meridi in Treku sem imel vedno usnjen sedež od Selle Italia, ki je bil res v redu. A, ko sem prodajal kolo, je model hotel obvezno zraven tudi ta sedež. Rekel je, da kolo brez njega ni nič vredno. 😊 Je pa tale nov sedež še bolj komot.
Skritikrt, imam eno vprašanje glede orodja. Potrebujem res dobre "T" inbuse (take z ročajem). Ali je firma WERA dobra? Mi svetuješ kake druge, seveda ne za kako astronomsko ceno.😊
Res sem zasmetil, ipak je to Mazda in ne kava forum ...
X186 še nisem peljal, verjetno je OK ... dost dober navor pri 3.000 obratih. Ampak avta z dpf/gpf filtrom ne kupim več.
Janez, katero kavo pa drugače najraje piješ? Jaz Illy classica ali Lavazza cream.
pred 6 minutami je Janez007 napisal:
Res sem zasmetil, ipak je to Mazda in ne kava forum ...
X186 še nisem peljal, verjetno je OK ... dost dober navor pri 3.000 obratih. Ampak avto z dpf/gpf filtrom me ne zanima.
To, da je tih kot miška pa ne razumem - so morda X186 bolje izolirani kot G140? Pri G140 AT sem pri 140 km/h na avtocesti slišal predvsem piš vetra.
Ne vem, če je bolj tih ali ni ampak je veliko bolj tiha, kot je moja 6-ka. Dobro, na 6-ki imam širše, nizkopresečne gume gor, a vseeno. Tudi pozimi z 17-kami je 6-ka glasnejša. Rekel boš, je dizel. Tu mislim predvsem o hrupu z ceste. Zračni piš jd itak manjši. Vem, da ima 6-ka sanke gor, a vseeno.
Jaz sem izredno zadovoljen z novim sedežem Ergon SMC Core Men Sadle. Proti originalnem specialized je kot dan in noč. Z lahkoto prekolesarim 60 km brez najmanjšega problema. Moraš pa izbrati pravo velikost, saj jih je več različnih.
Žal mi je, ampak občutek vožnje je v dinozaverski M6 2 nivoja boljši. Testna CX-30 je imela 1.700 km, pa sem že slišal čričke, poleg tega jo je rukalo po najmanjših luknjah, mogoče so bile samo gume preveč napolnjene (mislim, da so bile KUHMO). Glede na tvoje opise superiorne CX-30 sem bil kar zelo razočaran. G140 se mi je zdel sicer OK.
Janez, M6 bi stala dan danes, če bi jo še prodajali, okoli 50 K€. Cx 30 pa je 30K€. Top opremljena pa par jurjev več. Tako, da ju res ne moreš primerjati. Tvoj zapis se bere, kot da bi ga jaz sestavil. Ne pritiče tvojim ostalim resnim zapisom. 😉
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ha, ha, sem izvedel, kdo je ta. Prijazen fant drugače, a ga okolica pač ne razume. 😊 Ni škodljivec drugače.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani