Jaz sem tudi razmi?ljal o menjavi. In bolj ko sem gledal avte (se ve da rabljene) bolj me je minevala volja za kaj kupit.
Takoj bi vzel ta novo 6-ko karavan (rabljeno) samo so mnogo predrage. Mislim, da je problem v tem, ker jih je zelo malo prodanih in posledi?no jih ni tudi rabljenih dosti.Moja 6-ka jih ima sedaj 160 tiso? prevo?enih in jo bom pa? ?e malo zguslal.
Potem pa ?e po?akat, da jim pade konkretno cena.
Kaj to pomeni "mnogo predrage"? Veliko jih ni, ker je razmeroma nov model ... jaz imam eno izmed prvih in je januar 2013... torej dve leti... Za tako je tezko pricakovati, da jo bo kdoo prodaja za 13, 14 ali 15 jurjev ...
?e bolje bi bilo da razmisliko da naredijo novo cesto z rondojem za medno, samo teh 500m, ker kri?i??e za motel medno je smrtno nevaren
Za kaj takega bi po sedanjih izkusnjah najprej potreboval studijo... ki bi verjetno kostala par mio. ? ... poleg tega pa bi potrebovali vsaj ene 5 let casa ... Potem bi se itak se med sabo na smrt skregali, ker bi eni tiscali eno varianto, drugi drugo varianto... na koncu bi pa itak bila izbrana tretja varianta (ce bi sploh kaksna varianta prisla do realizacije ... )
Dvomim, da so prenosljive .... izdelki iz kataloga pa tudi niso nevem kako ugodni... ker marsikateri artikel se da brez pik drugje dobiti ceneje ... Imam pa tudi jaz cel kup teh pik... 3246 jih je trenutno ...
sem tudi jaz sedaj z novim probal - ?al se vse da, vse! bypass passcode-a by pass icloud locka...vse.
Ce imas aktivirano funkcijo "FInd my iPhone" ga menda zaenkrat ni junaka, ki bi na novo aktiviral iPhone brez da bi vedel e-mail in geslo, s katerim je bila funkcija aktivirana...
je bypass preko service mode-a, kot tudi preko emergency call menija....;(
?e celo na servisu ne morejo narediti s telefonom nicesar, ce prej ne deaktiviras te funkcije ...
BREZ PLESA "Zakaj uradniki ne znajo plesati?" "Ker ?e ne obstaja glasbena skupina, ki bi znala igrati tako po?asi."
URADNI?KA O?ALA "Zakaj imajo uradniki o?ala?" "Da se, pri tem ko zaspijo za mizo, ne pi?ijo s svin?nikom v oko."
RUBE? Sodni rube?nik je pri?el h kmetu, da mu zarubi bika. Kmet ga je vpra?al: "Ali lahko ?e enkrat nasko?i kravo, preden ga odpeljete?" Rube?nik, dobra du?a, je to dovolil. Toda bik je odpovedal na celi fronti in ni? ni pomagalo, da bi nasko?il kravo. "Tipi?no!" je ugotovil kmet, "?e eno celo uro ni v dr?avni slu?bi pa je ?e len in utrujen!"
NEMOGO?E Uradnica je povedala ?efu, da je zanosila med slu?bo. Ta je razmislil, nato pa dejal: "To je nemogo?e! - prvi?: Pri nas nih?e ni z ljubeznijo pri delu, - drugi?: pri nas ?e nikoli ni nih?e ustvaril nekaj, kar je imelo glave in noge, in
- tretji?: pri nas ?e nikoli ni nih?e naredil ne?esa v devetih mesecih,
ampak je za to potreboval ve? ?asa!"
TRIATLON "Ali ve? v katerih disciplinah tekmujejo uradniki v triatlonu?" "Prepogniti, preluknjati in vlo?iti!"
BREZPOSELNI IN URADNIKI "Kak?na je razlika med brezposelnimi in uradniki?" "Brezposelni so neko? ?e delali."
SRE?ANJE Uradnika se sre?ata na hodniku ministrstva. Pa eden vpra?a drugega: "Kaj ti tudi ne more? spati?"
NADURE Uradnik, ki je ve?ino svojega delovnega ?asa prespal v pisarni, se nenadoma zbudi, pogleda na uro in vzklikne: "Oh, danes sem delal pa eno uro dalj, kot je potrebno!"
PRELO?EN "Kako re?ejo, ko pokopljejo uradnika?" "Samo prelo?ili so ga!"
DELITEV DELA ?efica glavne pisarne le?i v bolni?nici. Obi??e jo kolegica Hilda. Bolnica jo zaskrbljeno vpra?a: "Je v slu?bi vse v redu?" "Seveda! Tvoje delo smo si razdelile. Petra kuha kavo, Barbara ?trika pulover, ki si ga ti za?ela, Mojca re?uje kri?anke, jaz pa spim s ?efom."
Za tiste, ki radi gledajo v svet skozi kljucavnico ze mogoce... Meni osebno je sicer brskanje s telefonom OK... vendar ne kot primarni nacin branja... ampak samo takrat, ko nimam moznosti tega pcoeti na vecjem ekranu, s pravo tipkovnico in misko (OK... delno je OK tudi tablica, ki ima vecji ekran, se vedno pa je najbolj udobno to poceti na racunalniku pred 27" ekranom )...
1.6 milijona ? stro?kov na umrlega? Pa dobr, kje so te cifre privlekli ven al se sam mal norca delajo tako kot se je norca delal ?lender.
To sem slisal ze pred nekaj dnevi v neki informativni oddaji... pa mi ni bilo prav nic jasno, od kod jim ta cifra... Saj drzavo ponavadi prometna nesreca nic ne stane ... Vse ponavadi krijejo udelezenci, svojci in zavarovalnice (poskodbe na infrastrukturi, zdravstveno nego,...) ...
V oporoki je predvidel, da se 40.000 ? porabi za njegov luksuzni pogreb. Ko je ve?ina pogrebnikov od?la, se je Janezova ?ena Ur?ika obrnila k svoji stari prijateljici Mici in ji rekla: "Dobro, samo da je mimo, prepri?ana sem, da bi bil Janez zadovoljen in ponosen na svoj pogreb" "Sigurno, prav ima?" je rekla Mici, potem pa jo je srame?ljivo-radovedno vpra?ala " No, res, koliko te je stal pogreb ?" " Saj sem ti rekla, skupaj 40.000 ? " je odgovorila Ur?ika. " Dej, no, ne nakladaj? komentira Mici in doda " ?e, ?e drag pogreb, ampak 40.000 ?, prosim te ?!" Ur?ika pa ji je odgovorila " Glej, ma?a je stala 500 ?, cerkvi sem donirala ?e 4000 ?, ker je v redu ?upnik.Venec, pija?a in hrana 500 ?, vse ostalo pa sem dala za spominski kamen" Mici na hitro izra?una, " 35.000 ? si dala za spominski kamen!? ,, Ta pa mora biti res velik ?"
... edino dobr je da grem dele lohk spat pa da sm bolni?ko dobu in bom jest lepo zve?er na toplem v pojstli sicer z virozo ampak mi saj nebo treba it bal premetavat na sist prepih pa mraz ?eprov smo v zaprtih halah
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kaj to pomeni "mnogo predrage"? Veliko jih ni, ker je razmeroma nov model ... jaz imam eno izmed prvih in je januar 2013... torej dve leti... Za tako je tezko pricakovati, da jo bo kdoo prodaja za 13, 14 ali 15 jurjev
...
lp
Thomas
mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Povezava za deljenje
Deli na druge strani