400 € je voznik dobil. Par jurjev pa lastnik, tablice dol, menjava gum in tehnični pregled.
Enostavno je biti pameten. Če voznik ne gre na furo, ga lastnik trpinči tako ali drugače. Voznik se za kruh bori. Tudi jaz sem imel 30 let nazaj takega šefa. Tankal kurilca...če bi nafto tankal, bi motor zaribal, ker ni nikoli na nafto šel...
K po mnogih letih je škripnil aparat Siemens (By F.A.Porsche)
In ker jih več ne delajo...rabljene so pa tako-tako...in smo se odločili za Bosch.
Pol pa išči ceno...pri nas je praktično ni za dobiti,edino BigBang jo ima preko tujega prodajalca za cca. 150€...Mimovrste pa je imel ceno 200€-bukseljni nategunski...na nemški Bosch strani pa glej ceno z nemškim DDVjem...
O kako sem "lep" račun dobil za Bob telefon, ko sem bil okrog novega leta 4 dni v Bih, za tistih par pogovorov, v trajanju nekaj minut. Skratka, cene kot da sem klical z vrha Everesta ali sredine oceana, preko satelitskega telefona, hehe.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Evo. Tim je car. Dober začetek nove sezone...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani