To je motor, oziroma kot sem bral v enem motomagazinu: terenski adrenalinski fitnes pripomo?ek
Honda CRF 250 4T, letnik glede na te plastike okoli 2010?
Kje se pa kaj vozi?? Po progah ali tudi po terenu?
Samo zdej je za ta hec kar malo prevro?e... saj dokler se pelje? je vse OK, ko se pa ustavi? in mora? premikat/prena?at motor, pol te pa orenk zakuha.
Je tapravi pripomo?ek ja, je treba kar migat..
Ta je letnik 2012, od 2010 pa je tak model, letnik 2014 bo spet nov na trgu.
Vozim se po stezah, imamo eno lokalno v Brdih, malo Italija, ?e ne, vsako toliko mi uspe priti na Brnik ali pa ?iri. Tudi tekmujem na pokalnem prvenstvu Slovenije, bolj za hobi seveda
Je vro?e ja, skoraj nemogo?e vozit k te kar prekuha. Zdaj je mrtvi del sezone, vsaj zame ker ni ?asa, edino tam po 19h bi se dalo naredit kak trening. Problem je bil letos predvsem v tem ker je bila pomlad de?evna, zdaj pa kar naenkrat vro?ee
no, ni? nimam proti nobenemu, samo vedno sem dejal da ko bo Rossi prestopil k Ducatiju, bo konec njegovih uspehov. ?elim mu vse dobro- na kakem Japon?ku
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Je tapravi pripomo?ek ja, je treba kar migat..
Ta je letnik 2012, od 2010 pa je tak model, letnik 2014 bo spet nov na trgu.
Vozim se po stezah, imamo eno lokalno v Brdih, malo Italija, ?e ne, vsako toliko mi uspe priti na Brnik ali pa ?iri. Tudi tekmujem na pokalnem prvenstvu Slovenije, bolj za hobi seveda
Je vro?e ja, skoraj nemogo?e vozit k te kar prekuha. Zdaj je mrtvi del sezone, vsaj zame ker ni ?asa, edino tam po 19h bi se dalo naredit kak trening. Problem je bil letos predvsem v tem ker je bila pomlad de?evna, zdaj pa kar naenkrat vro?ee
Povezava za deljenje
Deli na druge strani