jaz mislim, da je torto naredila allyssa in kot prava racunalniska geekinja je naredila torto glede na tole "Boss's real age is 33 years old. What is your real age?"
boss zgleda pa res ko da je v globoki komi haha
Bravo Labi
Sedi 5 in mama naj pride v ?olo .
No, sedaj je dilema samo ?e o Bossovem agregatnem stanju... :ne vem:
Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Evo, dragi moji, odpiram ?e eno, bolj "rumeno" temo .
Razlog?
Vsem se nam kdaj posre?i ujeti v objektiv kaj "zanimivega" in zabavnega. Od znanih in manj znanih ljudi. ?e je Mazda? ali "celebrity" pa sploh. U?ivajmo skupaj .
Naj za?nem sam...
Zadeva bolj spada v rubriko "saj ni res" ali pa celo v "znanstveno fantastiko" ali "mission impossible"...
No, meni je uspel revolucionaren podvig brez primere .
Zadevo bo zelooooo te?ko, verjetno celo nemogo?e ponoviti...
Kdo je to...?
Presodite sami...
Aja, ?e nekaj... Zgodilo se je ta teden..., ne pred 6 leti... Je to res? Je to sploh lahko res? se to lahko zgodi? Morda je sre?en trenutek? Fotomonta?a...? Totalni odklop...? :ne vem:
A se spomnite tistih nesre?nih puranovih ?evapov iz piknika v Celju in prigodami z mesnimi zadevami iz Tu?a Samo, Labi zihr taki puranovi zadevi nebi rekel ?evapi, temve?, ne vem, morda puranovi lul?ki na ?aru
Ej, takrat ?e dobr da smo sploh kej jedl...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Uuuuu, to mi delaj KAALman
Povezava za deljenje
Deli na druge strani