Narejeno 500km s skyrojem in res dobro pelje. Večina narejeno po kolesarski in nekaj po naselju. Ker ni veliko pešcev me v večini vsi opazijo in mislim, da je vožnja zaenkrat kar varna. Je pa res, da moram jaz bolj paziti na pešce na kolesarskih, ker hodijo kot kure vsepovsod namesto po pločniku. Realno se da prevoziti z enim polnjenjem 50 km do 15% izpraznjenosti.
Jaz sem bil 4.leta nazaj iz Solčave po panoramski glavnii cesti mimo Matkovega kota naprej do slapu Rinka (parkinga pri koči) s trekingom 28col, 32( gume) in gre brez problema, le proti M.kotu gre bolj počasi zaradi makedama, ki je samo tukaj par kilometrov!
Lahko se tudi malo skrajša tura, če se spustiš v L. dolino po glavni cesti, ki pripelje s Pavličevega sedla v dolino. Tole bi bilo bolj primerno za treking kolesa. Prva pa za gorce.
Lep izlet oziroma srečanje bi lahko bilo, če bi se dobili. Eni, ki imate pomoč el. bi nas verjetno morali malo čakat! Morali bi vse skupaj vzeti kot izlet ne tekmovanje.... 🤗😉
Jajčeglavec se je pa fajn zakalkuliral s tem predvolilnem shodom pred celjskim sodiščem. Do volitev je še tako daleč, da, glede na starostno strukturo, ene polovice udeležencev shoda v Celju v času volitev ne bo več med nami.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Eh, to ste neka "vata" generacija in preveč komplicirate....
Tale vožnja s skyrojem je dosti bolj varna kot pa kros bajkanje. Moraš pa imeti nek smisel za tako vožnjo in razmišljati kork ali dva naprej... 🤗😉
Povezava za deljenje
Deli na druge strani