Skoči na vsebino
Nakup e-skiroja
Napisano
pred 1 uro je Mraušk Mčk napisal:

Bini, srečnež. Če bi jaz svoji rekel: glej tukaj imaš eskiro, čelade pa ne rabiš, bi takoj vedela v čem je finta. 

Eh, to ste neka "vata" generacija in preveč komplicirate.... :nevem:

Tale vožnja s skyrojem je dosti bolj varna kot pa kros bajkanje. Moraš pa imeti nek smisel za tako vožnjo in razmišljati kork ali dva naprej... 🤗😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup e-skiroja
Napisano
pred 29 minutami je Mraušk Mčk napisal:

Aha. Pa rekel si ji, da čelada sploh ni potrebna. Ti ti ti!

To je bila samo malo proba🤗

Drugače pa tako uporabljam kolesarsko čelado, rokavice in jakno. To je čisto dovolj za skyro.... :nevem:

pred 11 minutami je Tilen5 napisal:

Skyro? 🙈

Ko se enkrat s "pravim" skyrojem pelješ vidiš kako je dober in varen občutek v vožnji a moraš voziti z glavo ne čelado.... 🤗😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup e-skiroja
Napisano

Narejeno 500km s skyrojem in res dobro pelje. Večina narejeno po kolesarski in nekaj po naselju. Ker ni veliko pešcev me v večini vsi opazijo in mislim, da je vožnja zaenkrat kar varna. Je pa res, da moram jaz bolj  paziti na pešce na kolesarskih, ker hodijo kot kure vsepovsod namesto po pločniku. Realno se da prevoziti z enim polnjenjem 50 km do 15% izpraznjenosti.

Sedaj se že žena navaja na njega.... 😁🫣😉

IMG_20250504_122528.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 9 urami je Tilen5 napisal:

Kolo je..

Lahko bi vsaj napisal da gre za Scott Patron eRIDE
https://www.extremevital.com/en/cycling/electric-bike-scott-patron-eride-920-p-42764.html

....

Ne rabim, se že na daleč vidi.... 🤗

pred 36 minutami je TBA napisal:

a to gledaš rablenga al si ga imel na testni furi?

eride 920 je ok izbira če se ne voziš po bike parkih in zahtevnih poteh.

Ja, sem malo probal, ker ga ima kolega a sem ugotovil, da je to le malo preveč adrenalina in denarja za mene... :nevem:

Za kaj takega moraš biti s telesom in dušo pri stvari tako, da bom kar pri poganjalčku ostal in za ležerne vožnje na skyroju... 🤗😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano

Prva na 1 MAJ letos.... 🤗

Vsem lepe "pvomajske praznike".... :danzoman:

17460769154734151306048764794978.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano
pred 25 minutami je Slivka napisal:

Sicer nisem iz lesne stroke ampak mislim, da tole ni trd les...

Zajeta slika.PNG

Bo držalo ja.... 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 2 urama je Tilen5 napisal:

Jaz pijem že nekaj časa le 2 kavi dnevno. Ob 5:00 in ob 14 oz 15.

Super, ona ob 5.00 je sigurno zato, da te zbudi... 😁😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano (urejeno)

Zastave že plapolajo.... :vesel:

Sončen in lep praznik vsem, tudi tistim z burjo....😁😉

IMG_20250427_100241.jpg

Popravljeno od Bini
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 21 urami je TBA napisal:

Na svojem mam 1.9 spredaj zadaj 

Bi šli nasledno panoramsko Solčava? Cca 45km 1300m višincev, 6ur s postanki? 

Tole sem gledal. Če bi se nam še kdo s kakim treking kolesom pridružil bi pač malo priredili pot. Sam poti ne poznam tak da bi malo raziskovali

CONNECT.GARMIN.COM

Distance 45.58 km | Time 6:14:22 | Speed 7.3 kph | Elevation 1,311 m

Jaz sem bil vse kar je na karti levo od Solčave in Podolševe do Rinke, tisto desno je že nekaj drugega zraven.... :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jaz sem bil 4.leta nazaj iz Solčave po panoramski glavnii cesti mimo Matkovega kota naprej do slapu Rinka (parkinga pri koči) s trekingom 28col, 32( gume) in gre brez problema, le proti M.kotu gre bolj počasi zaradi makedama, ki je samo tukaj par kilometrov! 

Lahko se tudi malo skrajša tura, če se spustiš v L. dolino po glavni cesti, ki pripelje s Pavličevega sedla v dolino. Tole bi bilo bolj primerno za treking kolesa. Prva pa za gorce. 

Lep izlet oziroma srečanje bi lahko bilo, če bi se dobili. Eni, ki imate pomoč el. bi nas verjetno morali malo čakat! Morali bi vse skupaj vzeti kot izlet ne tekmovanje.... 🤗😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

KOGA VOLIT
Napisano
pred 25 minutami je Mraušk Mčk napisal:

Jajčeglavec se je pa fajn zakalkuliral s tem predvolilnem shodom pred celjskim sodiščem. Do volitev je še tako daleč, da, glede na starostno strukturo, ene polovice udeležencev shoda v Celju v času volitev ne bo več med nami. 

Na to temo sem danes tole videl.... :nevem:

20250422_221600.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.