Bambi killer...
www.trziskisladoled.si
bolj malo oziroma skoraj da nc..
www.trziskisladoled.si
nekej kr poje dalmatinska itd. pac radio aktual.
www.trziskisladoled.si
niti ne. hitro je minil, zadnji dan da delam popoldne hvala bogu. edino me ta tel mal zajebava. to je to.
www.trziskisladoled.si
nism tebe uprasal jures,pa take zadeve me ne zanimajo moja in ostale so do zdej bile zadovoljne. zanoma me za podvozje. kapis?
www.trziskisladoled.si
ja vrjetn z KM. si kupil kaksen cip ali pa kj takega. ali pa kaksno nastavljivo podvozje?
prehitel me je jures. by the way kok stane taka zadeva me zanima?ja vrjetn z KM. si kupil kaksen cip ali pa kj takega. ali pa kaksno nastavljivo podvozje?
www.trziskisladoled.si
mam vec kot 1,000 postov. to pa je ze nekej;). upam da ne bom rabu 4 leta da bom prsu do 2,000 postov.
www.trziskisladoled.si
tocno ta prehod k prides direkt v delnice. pa potem na avtocesto in pici miki naprej. od juresa varijanta je tudi dobra sam mas pa daljso pot. js ti priporocam petrinje.
www.trziskisladoled.si
ce gres do rijeke potem pa naprej mas mejni prehod iz kocevja tam naprej ne vem imena lahko pa ti recem da guzve ni.V petek popoldne grem na Hrva?ko preko Rijeke v Novi Vinodolski me pa zanima ker se za?nja v Italiji ferragosto bodo vsi mo?ni Italijani pritisnili na mejni prehod Starod pa Jel?ane ipd. Po mojem bo gu?va za popizdit tako me zanima, kak?ni so kej predlogi, kje naj grem ?ez, da ne bom korenine pognal?
www.trziskisladoled.si
spet sm razbil sipco od iphona. drugic v dveh tednih. nimam srece s tem tel.
www.trziskisladoled.si
to je pa stvar preteklosti. "bilo proslo" ker je lahko sam stvar konflikta vse skupaj,ker znajo nekateri to zelo osebno vzet(pa ne js). ne me narobe razumet.
www.trziskisladoled.si
stajerska avtocesta en kreten vozi po napacni strani. joj upajmo da ne bo pocilo.
www.trziskisladoled.si
sel iphone u p.m. pocla je sprednja sipa. tko da je treba zamenjat tel. pa sm si reku da tega ne bom menjal do novega leta. ni mi usojeno da drzim tel vec kot 3 oz 4 mesece. a kdo kaksnega prodaja:)
www.trziskisladoled.si
Napisano
www.trziskisladoled.si
Povezava za deljenje
Deli na druge strani