Jump to content

iceman22

Members
 • Content Count

  2,547
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

iceman22 last won the day on October 18 2019

iceman22 had the most liked content!

Community Reputation

208 odlično

About iceman22

 • Rank
  CukrpekrExtraDeluxe
 • Birthday 02/14/1985

Other informations

 • Car modell
  Mazda 6 GTA

Contact Methods

 • MSN
  gazipajaziti@hotmail.com
 • Web site

Profile Information

 • Location
  Kransterdam

Recent Profile Visitors

185 profile views
 1. Pelkota poznam, servisiram avto pri njemu. Do zdej brez problema, lansko leto sem dal da mi obnovi menjalnik in sva zrihtala po ene 3tisoc kilometrov se je menjalnik spet oglasu in sem peljal nazaj reklamirat brez besed je vzel avto zamenjal menjalnik za drugega rabljenega(s tem sem se sam strinjal) in zadeva zdej dela ze cca 25tisoc km.. Nisem nc doplacal
 2. Pa drugac se s telimi brivniki da dejansko pobriti do nule ali je to bolj tako tako... Sam sprasujem k nimam izkusenj z brivniki. Sem bolj klasik tip britvica in gremo..
 3. Od kje vam podatki da dizli niso kvalitetni meni ni jasno. Vozim mazdo 6, z 290 000km. Do zdej nobenih vecjih problemov z motorjem, motor sploh nisem odpiral, edino dpf sem dal vn, ker mi je zacel malo biksat, in menjalnik sem zamenjal ker po vsej vrjetnosti sem ga sam kj zajebal. Turbina prva, vztrajnik prvi, edino sklopko sem menjal preventivno ko sem menjal menjalnik..
 4. Glede aebasta js bi se pozanimal na avtoalarmi slovenije, kjer ti vgradijo en modul v Avto in potem lahko spremljas avto (tracking) , vzigas prek telefona ali kljuca pa tudi avtoalarm je.. Skratka vse v enem in nimas tezav s tem ali dela webasto ali ne.. Brat je dal vgradit v audi a6. In zadeva super spila..
 5. Jst sem, ga kupu v agromehaniki bil je 86e z mantazo sem pa vzelo 100a..za vsak slucaj..
 6. Zamenjal akomulator dolil hladilno tekocino in sem spucal..webasto se vedno mi webasto dela probleme.. Upam da bo zacel sam od sebe delat
 7. Vcerej narocil. Boscch 28 e s postnino..
 8. Zadnje case veliko peljem x6 5.0d stroj od avta, ampak crickov je pa nemogoce veliko.. Sploh ta del kjer je menjalnik in naslonjalo za roko.. Katastrofa. Avto je 2016 letnik prevozenik nekej cez 140 000..
 9. Jst mam ze 281 000 kilometrov, pa sklopka je se prva notri edino sem menjal vztrajnik preventivno, pa ceprav ni nic treslo, ker sem imel glih razkopam avto zaradi menjalnika sem potem se to menjal. Pelko je reku da je sklopka v super stanju..
 10. Ko je meni enkrat en kolesar boksnil spegel po njegovi krivdi sem za njim vozu cca. Kilometer in dobesedno pred policijo sva se skoraj stepla, ker mu nisem dovolu da gre cez zebro s kolesom jst sem pa bil z avtom, sem mu obljubil da ga bom povozu tudi ce gre cez zebro pa ceprav sva pred policiji. Tako da malo merkaj. Ocitno nisi se naletel na tapravga.. Ali pa si glihkar v temi razkurnik
 11. Tudi jst sem bil razvocaran nad markota, tudi preusmerjem pri sodelavki in isto poraz, potem sem pa poklicala summit leasing in so mi zrihtal super ponudbo.. Jst mam tudi obcutek da je konc z njim.. Vsaj kar se zavarovanja tice

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.