Skoči na vsebino
Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Nisem mislil stacionarc, vceraj je bila kanta malo pred stacionarcem pred uvozom kjer je rumen pas in 60

Kranj je ze tako razsut, rondo, delavski most....

Ampak ok dela se!

Mislim da bomo Medvoscani tudi obcutili ta dela....

Zanimivo da so sli to delat septembra, pred zimo ne vem ce bo....

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Pa na kacinovmu klancu je tudi

Tole bo pa kar stala sedaj mesece.....koliko 3je izvozi zaprti, tovorni nekaj casa preko kranja?

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ogrevanje & izolacija samostojne hiše
Napisano

Ja na?el na bolhi zunanjo in notranjo enoto, ki so jo odstranili na 'cvik cvik' na?in. Airwell -cena 50? :)

Bajta je pod dvema klimama, tole pa za hobi montiram sam v zimskem vrtu, ki je ratal moja pisarna, in v steklu je mal hudo....poleg tega pozimi rabim selektivno kurjenje.

?el v Eltron imajo obe bakreni cevi izolirani na metre, in za krivljenje uporabil nasvet upokojenega vodovodarja - v cev daj mivko in jo lahko krivi? v nedogled 360....in res ko puter. 6m obeh cevi, ?trom kabli, NIK kanali 70?

Tako da obe enoti sta na mestu, priklopljena je elektrika, bakrene cevi so napeljane od do, sedaj pa en klima? da naredi priklop obeh enot in preveri plin, pa bi moralo ?timat...

Aja pa daljinca ni, Ebay 4? :) ro?no upalil na notranji enoti in deluje ventilator ter 'zakrilca', samo ?e plin rabi.

Na koncu bo izpadlo tole zelo dobro imam feeling. Enako sem na morju naredil za prikolico, na?el po?upano klimo, klima? pa na morju ju povezal, napolnil...?e tretje leto hladi. Mal dnarja velik muzike.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Kolikor sem jaz videl cevi za klimo, jih lahko upogiba? z roko z blagimi radiji, ?e pa ?eli? delati ostre kote pa imajo mojstri upogibna kle??a. Z kle??ami smo upogibali bakrene cevi za centralno ali vodovod (obstaja pa tudi trdi baker, ki se ga lota).

Ja kle??e in orodja za upogibanje poznam, samo jaz bi rad to delal on the fly....zaradi konfiguracije poteka cevi. Po moje ne pride? poleg (za cev, da bi krivil) Mah bom probal, material ni drag ?e zajebem :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Kar tukaj vprasam, kupil sem se eno rezervno klimo, ki ima pocvikane cevi med enotama. ?trom bom sam zrihtal bp, mogoce celo plin:

1. Ali je za krivljenje bakrenih cevi potreben grelnik, ali pa moras uporabljati kolena in varjenje?

2. Je kdo tu, ki se s tem ubada pa bi rad malo pofusal? Rabil bi napeljati 3m bakrene cevi med enotama in dofilat R407C

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

TIRALICE
Napisano

Slivka prikopi jo na Petrolu oz tam kjer ma Tesla polnilnice

:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Cru, Pet, Ian, Bag, Mil so bili izjemno bitko celotno dirko

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Mene bolj kot reklame moti da sploh ne prenasajo moto2 in 3....tam je najvec akcije.

Na naslednji dirki sem ze tradicionalno v zivo!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Kakor za koga, ce gledas na pop....na motogptv imas dostop do vseh bitk, za 5,6,7,9,10,11 non stop

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Zato se gleda motogp!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Od danes dalje drugic dedek... :jupiii:

Cestitke, se mal pa bos rabil 7 zicev :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Narejena vpeljalna trodnevna fura za tigra. Ledenik 2750m, ledenik 2830m, Stelvio, Rolle ter hitre nizinske ceste z obvezno cesto mimo jezera Barcis.

Samo vreme je vprasanje.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Bo Kr dr?alo,ja...

Jebiga... No Nore italy 4me

Zamera zaradi lastne napake? A ce jo bos v slo dobil se bos izselil? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Nobenih dodatnih stroskiv ni

up to 10 km/h more than the speed limit ? fine ranging from 39 to 159 euro

over 10 km/h to 40 km/h more than the speed limit ? fine ranging from 159 to 639 euro and deduction of three points on the license;

over 40 km/h and no more than 60 km/h ? fine from 500 to 2000 euro, deduction of 6 points on the driver license and suspension of driving license for 1-3 months

more than 60 km/h of the maximum speed limits ? fine from 779 to 3119 euro, with the deduction of 10 points on the license and the sanction of license suspension for 6-12 months. In case of relapse in two years is subject to the revocation of the driving license.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

V Italiji so drugace nadgradili tutor. Sedaj ni samo sekcijsko ampak vsaka kamera tudi zase, tale je bil terna

in Italy, at a motorway, I got 4 fines in a 6 minutes period. the 1st was on 10:45am the 2nd was in 10:48am the 3rd was on 10:49am the 4th was on 10:51am Is it possible?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

No vidis Nejc, tudi ti si samo clovek, ki lahko prekrsi CPP....nekaj kar strogo zagovarjas tukaj.

Ampak zakaj je Italija kriva ce si sel ti prehitro?

Glede na visino kazni za 17km/h predvidevam da ni bila 'navadna' cesta?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mobilna telefonija
Napisano

No saj to sem mislil, pa ce tudi gres preko obicajne poti, odklenes telefon in gres v aplikacijo te bo za geslo vprasalo (cetudi si prej telefon odklenil)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

30 -35 verjetno da ne, ker je svetovni rekord nekaj nad 2 uri na 42km. Se pravi okoli 20 km/h bo bolj realen podatek.

Se pa strinjam, da za 42 km se vozit na nekem treking kolesu konstantno 2 uri brez pavze ni tolk slabo. Da pa nekdo to prete?e pa samo lasuljo dol.

Tisti kenijec je bil zajec, ce ni stevec lagal je bil v sprintu...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mobilna telefonija
Napisano

A ni nobenega zaklepa (apple pay ima svoje geslo in/ali facelock)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Cca 90 je imela povprecno sedajsnja ampak sama (stevilo oseb vpliva...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Noro tole s stanovanji, umakniti moram oglas 45m2 v Lj, ve? kot 30 kandidatov, v oglasu najemnina 600?...kot ka?e bi zlahka dal 700-800?....s tem da sem odbil vse ?tudente, in ljudjhe so pripravljeni pla?ati 6 mesecev v naprej za rezervacijo...Vsak mi pojamra v pogovoru, da v Ljubljani ni prostora....

Pa opa?am, da sedaj ko se bli?a faks, star?i i??ejo na veliko stanovanja za otroke, a ?tudentski dom ni ve? po meri, ali pa je tudi vs polno, oziroma ?e luksuz s ceno, ker 3je ?tudenti v najemu dajo 200,,,,,,,,,,,,e po glavi....a kdo ve koliko je dom?

Skratka, zgled da Ljubljanski trend ?e raste in raste...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.