Sicer nisem navija? LDS-a ampak to je bila za moje pojme zadnja stranka, kjer so poslanci glasovali po svoji volji in pokojni Dr.D se je moral najprej potruditi, da je prepri?al svoje poslance, da podpreje dolo?ene vladne zakone predno je sploh ?el z njimi v parlament. To je bil dejansko pravi demokrati?ni dr?avni zbor.
To kar se pa zdaj dogaja je pa tragikomi?no saj poslanci glasujejo po diktatu vodstva strank brez lastne volje. In vse te kimav?ke mi bogato pla?ujemo brez da bi nam karkoli dali v zameno in so zreducirani na nivo avtomatskih glasovalcev. Zarad mene lahko imamo v parlamentu samo vodje poslanskih skupin in vsak ima toliko glasov kot ima izvoljenih poslancev pa je stvar re?ena in takoj zni?amo stro?ke parlamenta na desetino.
Uf (rdeca) kost je vrzena....
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
servis poletni delovni ?as do 14h...niti ne morem po moje zadeve....Zavarovalnica AS Kranj delovni?as do 15h, jutri celo do 18h...med drugim osebne ne morem dvigniti ker ob?ina medvode, urad do 15h.........
Smeh in potem premalo BDPja ustvarimo...
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
ta dr?ava te res pogreje...z 31.12.2013 prekinil najemno pogodbo pri star?ih za poslovne prostore. 6.1.2014 priporo?eno s povratnico (dr?im v roki) poslal na GURS obrazec za poro?anje o najemnem pravnem poslu s kri?cem na PREKINITEV, kot leta 2008 s kri?cem SKLENITEV.
Kako hitro so videli sklenitev....ker so v roku nekaj dni poslali nekaj papirjev in odmero za uporabo stavbnega zemlji??a s faktorjem za poslovne namene...
prekinitve ni nih?e videl, ker sem danes dobil spet odmero za 2014....
Pa pizda no spet prito?be in jajcanja - 4 mesece ?e zapiram s.p.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tudi letos iz strani Brda je bilo 100 veckrat
Povezava za deljenje
Deli na druge strani