Zahvalujoc Japoncem, ki so vgradili uporabniku prijazne prve blinkerje, pisem tu. 1.5 ure na en zmigovc ven in not za priklop ene fakin zice. Kolo in plastiko blatnika dol pa je se vsejeba!
Moje roke pa kot prosti plezalec, ki se je reseval najhujsega
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Fantje in dekleta, probajte se normalno popravilih vozit z motorjem 2-3 ure, pa boste do?vel nekaj kar ne boste pozabili nikoli.
Kaj vam delajo duvatorji v avtih, ki se na vse pretege trudijo da jih ne prehiti?, ?eprav on rabi 3 dni od 50 do 90 na uro, na motorju je to na ?alost 1-2 sekundi, pa niti omejitve ne prekoa?i?, ampak ne gelede na to se dolo?eni potentne?i napihujejo in potem pa poka. Pustite motorista na miru, ker si niti ne predstavljate kako je to zahtevno, fizi?no in koliko je potrebno gledat okrog sebe naprej nazaj, bolj kot v avtu.
Recimo meni kot ne divjaku z mopedom, mi je recimo najbolj ?lo in mi ?e vedno gre, ko se peljem cca 95 km/h po regionalki, se mi ne mudi, u?ivam, pol pa se mi naguzi en z avtom in mi rine v zadnjo gumo, pa se postavim popolnoma desno, ne on rine vame, pa dam desni smernik, njemu ?e vedno ni jasno da ga spu??am naprej in ?e vedno rine in vozi 2-3 metre za mano.
Kaj ?e se vame zaleti kak pti?, pog ne daj golob, za trenutek zgubim ravnote?je, padem, kaj se zgodi, tisti za mano ME POKON?A in vzrok je hitrost in kriv motorist, ja valda.
V takih primerih sem se ustavil na kaki avtobusni, al pa malenkost pospe?il in prehitel avto pred mano, ki je potem znal dr?at varnostno razdaljo.
Ok priznam, z lahkoto se kosam z motoristi, v?asih se apka 500 metrov za njimi, ?e vidim da ho?e mimo se takoj umaknem desno, ker vem da ?e se odlo?i BO ?el mimo, pa ?e se je ?e odlo?il mu omogo?im da to stori ?imbolj varno in ?imhitreje, , zakaj dolo?eni osebki v avtih tega ne morejo, in potem vozijo ne samo do ?rte ampak ?e 10-20 cm ?ez ?
Bom kon?alsem ?e predolg-boss style.
Tocno o tem sem pisal, tocno o tem. Pa se mi ne da vec.
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss slabo beres...kje pise da se rinem. Iti mimo po levi ali skuteras ki se rine povsod sta dva razlicna pojma.
Tudo ti govoris o predpisih jaz pa o popolnoma drugem in to je ZAKAj ne morem po predpisih - zaradi bontona. In to predvsem tistih na 4h gumah. Meni se ne da vec rega razglabljat. Avto je zakon, motor = smrt
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Moj prvi lajk tle
Povezava za deljenje
Deli na druge strani