Skoči na vsebino
MOTO KOTIČEK
Napisano

Moj prvi lajk tle

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

Dobro jutro

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Po petih mesecih kon?al projekt zapri s.p.!!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Je za pohvaliti kako se solidarnost ka?e te dni 'dol' in tudi pri nas.

post-2637-0-67641600-1400593207_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

Zahvalujoc Japoncem, ki so vgradili uporabniku prijazne prve blinkerje, pisem tu. 1.5 ure na en zmigovc ven in not za priklop ene fakin zice. Kolo in plastiko blatnika dol pa je se vsejeba!

Moje roke pa kot prosti plezalec, ki se je reseval najhujsega

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

aha pr teb tud... pr men, k pride sobota in nedelja so ?e pred sedmo pokonc. ?ez teden je pa cela kregarija zjutri, da se do 8ih spravijo v ?olo.

po 25km kolesarjenja, 3 ure pla?e in sprehodu v mestu sta spala do 10:30

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Se en vele vele super dan na morju. 25km bicikla po plazah s postanki...

u3urazu2.jpg

ty8y2upe.jpg

u7ajeryz.jpgejugune5.jpganynupud.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

ne ne, bolj resno.

Aja torbico pol....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

vreme res ekstra, nazaj pi?il ?ez pavli?evo in jezersko  :pepsi:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano
u3a7ymej.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano
8etu9upy.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Ce kdo uspe se priti na vransko je se prostor. Tecaj je brezplacen!!

u9ujeru7.jpg

da5enazu.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Samsung Galaxy S2 - brick
Napisano

Nic ne rabis samo kabel

Vprasanje je ali ti starta v service mode?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Samsung Galaxy S2 - brick
Napisano

Vse je na netu jaz sem svojega s4 1.2.3

Lahko probava

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

ja pa jebela vam cesta s temi v?e?kanji, prijateljstvi in drugim grupiranjem. Dajte mir, to ni fukbuk   :jezicek:  :jezicek:  :jezicek:  :jezicek:

jbti se  :jezicek:  :jezicek:  :jezicek:  :jezicek: . 

Jest jest sem to odkljukal pa ?e kar te?ijo sporo?ila 

Obvesti me, ko nekdo 'v?e?ka' mojo objavo - odkljukano

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

ja pa jebela vam cesta s temi v?e?kanji, prijateljstvi in drugim grupiranjem. Dajte mir, to ni fukbuk   :jezicek:  :jezicek:  :jezicek:  :jezicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Motoristi vs. avtomobilisti
Napisano

V mestu je ne uoorabljam drugace ampak bo treba...mestne posnetke po franciji italiji pa seveda rezem...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Fantje in dekleta, probajte se normalno popravilih vozit z motorjem 2-3 ure, pa boste do?vel nekaj kar ne boste pozabili nikoli.

Kaj vam delajo duvatorji v avtih, ki se na vse pretege trudijo da jih ne prehiti?, ?eprav on rabi 3 dni od 50 do 90 na uro, na motorju je to na ?alost 1-2 sekundi, pa niti omejitve ne prekoa?i?, ampak ne gelede na to se dolo?eni potentne?i napihujejo in potem pa poka. Pustite motorista na miru, ker si niti ne predstavljate kako je to zahtevno, fizi?no in koliko je potrebno gledat okrog sebe naprej nazaj, bolj kot v avtu.

Recimo meni kot ne divjaku z mopedom, mi je recimo najbolj ?lo in mi ?e vedno gre, ko se peljem cca 95 km/h po regionalki, se mi ne mudi, u?ivam, pol pa se mi naguzi en z avtom in mi rine v zadnjo gumo, pa se postavim popolnoma desno, ne on rine vame, pa dam desni smernik, njemu ?e vedno ni jasno da ga spu??am naprej in ?e vedno rine in vozi 2-3 metre za mano.

Kaj ?e se vame zaleti kak pti?, pog ne daj golob, za trenutek zgubim ravnote?je, padem, kaj se zgodi, tisti za mano ME POKON?A in vzrok je hitrost in kriv motorist, ja valda.

V takih primerih sem se ustavil na kaki avtobusni, al pa malenkost pospe?il in prehitel avto pred mano, ki je potem znal dr?at varnostno razdaljo.

Ok priznam, z lahkoto se kosam z motoristi, v?asih se apka 500 metrov za njimi, ?e vidim da ho?e mimo se takoj umaknem desno, ker vem da ?e se odlo?i BO ?el mimo, pa ?e se je ?e odlo?il mu omogo?im da to stori ?imbolj varno in ?imhitreje, , zakaj dolo?eni osebki v avtih tega ne morejo, in potem vozijo ne samo do ?rte ampak ?e 10-20 cm ?ez ?

Bom kon?alsem ?e predolg-boss style. :jezicek:

Tocno o tem sem pisal, tocno o tem. Pa se mi ne da vec.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Boss slabo beres...kje pise da se rinem. Iti mimo po levi ali skuteras ki se rine povsod sta dva razlicna pojma.

Tudo ti govoris o predpisih jaz pa o popolnoma drugem in to je ZAKAj ne morem po predpisih - zaradi bontona. In to predvsem tistih na 4h gumah. Meni se ne da vec rega razglabljat. Avto je zakon, motor = smrt

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.