Vsaj 30. 😄 Sedaj delam še do konec marca (podaljšal za eno leto in en mesec) in potem uživancija.😊
Pred eno uro je Agerg napisal:
Jaz to imam, zato pa sprašujem tu in sem presenečen nad nizkimi zneski, ki se jih omenja. Ni moja stvar, ampak malo konstruktivne debate in pogleda drugih na stvar ne škodi...
Toliko denarja moraš imeti na računu, potem pa seveda še solidno penzijo, da se razumemo. Ta predpostavka je v primeru, da imaš urejeno bivanje (nič kreditov, nič najemnin), pri bajti enega ali dva solidna, novejša avta, otroci preskrbljeni, žena naj bi delala še enih 10 let z zelo dobro plačo.
Kako da ne. Ko maš 60+, vlagaš v zdravje. Več gibanja, zdrava prehrana, spat 8 ur... 😄
Prav imaš. Zato pa sem nabavil kolo in sedaj divjava po gozdovih. Neprecenljivo. 👍
pred 3 minutami je Agerg napisal:
Počakajte še 20 let, potem bo inflacija in nižanje penzij naredila svoje. Razen tistim, ki malo poskrbijo za vrednost svojega zasluženega denarja.
Če pa umreš prej, pa tako rabiš samo za pogreb, ostalo pa prej poskrbiš da se razdeli, če slučajno kaj ostane.
Zato pa si moraš prej, dokler še delaš, narediti kupček oziroma zalogo. Pravijo, da če hočeš normalno živeti v penziji, moraš imeti na računu, ko greš v penzijo, vsaj 40K€. Tako, da ne rabiš čakati vsakega zadnjega v mesecu.
pred 16 minutami je etcho napisal:
Kako da ne. Ko maš 60+, vlagaš v zdravje. Več gibanja, zdrava prehrana, spat 8 ur... 😄
Spati vsaj 8 ur? 🤔 Kaj je to. Jaz spim povprečno 6 ur ali manj. Prej 5-6. In to že štirideset let.
Jaz tudi igram loto, samo z mnogo manjšim vložkom in mnogo manjšo verjetnostjo da zadanem.
Recimo da zadanem 10.000.000 s srečko za 2,2 € je verjetnost 1/139.838.160.
Če bi danes kupil xxxCoine za X€ bi bila verjetnost, da nekaj zaslužim 50%, verjetnost da nekaj izgubim 50%. Ko gredo trendi navzgor (kar se vidi šele za nazaj), je praktično težko izgubiti, ko gredo navzdol (vidi se šele za nazaj), je praktično težko ne izgubiti. Ne razumem, da bi vložil v nekaj, kar ne razumem oz. rast temelji na nerazumevanju. Zato nikoli ne bom obogatel, niti bankrotiral. Tale naš planet se spreminja v planet opic ... je komu še kaj jasno, predvidljivo, logično? Meni vedno manj.
Privoščim pogumnim in vam nisem fovš, da ste zaslužili ... da ne bo pomote. Če boste nekoč jokali, ker bo počil balon, se mi tudi ne boste smilili, da ne bo pomote. 😁
Jaz sem danes zadel na lotu 50€. 😊Tako, da se da zadeti. Enako razmišljam kot ti. Imam dovolj denarja za lagodno življenje in ne potrebujem več. Kdor se ukvarja z raznimi vlaganji, vsaka čast, mene to ne zanima.
Ne zanikam, ker pač predobro poznam tak tip ljudi. Ne razumem, kako ga imate nekateri za mesijo, čeprav je pač lopov. Seveda ni edini, ampak, ker se že 33 let kotali naokoli se je na njemu nabralo že ogromno svinjarije.
Glej, sam živim pošteno, ne kradem, ne goljufam, vse kar imam je prisluženo z delom, nikoli nisem nikogar prinesel naokrog namerno (če je bilo kdaj nenamerno žal ne bi vedel). Kar predstavlja Janša in podobni se pač ne skladajo z moralo, ki mi je blizu - če je to narobe pač tudi prav, vsak si izbira všečne ljudi, kot si jih želi in JJ pač ni med njimi.😜
Povej mi, kateri politik je pošten in takoj bom volil za njega...aja,komunist ali levičar ne sme bit, ker med njimi ni poštenjakov.
To je bil poskus državnega udara, kot jaz razumem tako situacijo. Tko bi morali našega Jajota pred sodišče, ko je v začetku 90-ih načrtoval podobno pa se je Drni ukakal.
A misliš proti takratni komunistom? To ne bi bil državni udar.
A ste že kdaj doživeli, ko ste prišli k ličarju, da vas je vprašal, ali plača zavarovalnica ali vi sami. Na enem od prejšnjih avtov sem imel za pobarvati prednji odbijač. Ko sem rekel, da plačam sam je rekel 300€.vptašal sem ga, koliko bi bilo, če bi plačala zavarovalnica. Kot iz topa je izstrelil - kakega jurja. Tako, da mislim da so kar dobri glumci tej ličarji.
Ja zame ko pedaliram na žgance je čisto preveč pihalo, te dni se s kolesom sam do fitnesa zapeljem
Ko sem se vračal iz Izole proti Kopru je ob morju tako od spredaj pihalo, da sem moral vklopiti turbo, da sem se sploh premikal. Eni so kar vozili kolo ob sebi in šli peš
Danes me je peljal Etcho na next level težavnosti. Bilo je še bolj zabavno kot zadnjič.👍 Nekateri smo tudi padli, ko nas je napadel en besen, velik pes.😊 Ravno smo se spuščali po strmi, kamniti poti, ko sva zagledala črnega vraga, ki je tekel proti nam. Še dobro, da ga je lastnik poklical nazaj. Oba sva na vso moč zabremzala, a sem se samo jaz strosil.
Se vidi, da je Etcho profi in je navajen napadov in ugrizov psov. 😊
V glavnem, vsi ki vas zanima Trail vožnja po istrskih gozdnih in drugih poteh, polnih trnja , listja, blata, ste vabljeni na raziskovanje obale z druge plati.. Priznam, da tudi sam spoznavam lepe kraje v slovenski Istri tudi (poti skozi neprehodno rastje, gozdove, čez rečice). Tako, da kogar zanima je Etcho kralj, kar se tega tiče.
Kot sem že zapisal, sam gledam dpma Philipsov OLED že od 2019.Verjetno ni potrebno poudarjati, kakšna je bila takrat cena zanj. Tako, da vem, kako mora izgledati dobra slika. Sem pa vprašal le za mnenje, če je kdo slučajno že nabavil to Sony bravia 9. Ker v nobeni trgovini tu na obali je nimajo in ne more# v živo videti kvaliteto slike.
The Sony BRAVIA 9 QLED and the LG C4 OLED are better than each other in different ways. As good as the contrast is on the Sony, the LG has it beat, so it looks a bit better in a dark room. The LG edges the...
Ima pa sony google tv, medtem ko ma LG nek svoj OS, spet zavisi kaj ti ustreza. Oba imata svoje pluse in minuse, običajno na koncu tudi cena prevaga
V bistvu cena sploh ni važna, važno je le to, da bo slika dobra in da bom lahko imel cel dan prižgan tv brez bojazni, da se kaj zapeče. Namreč, pri nas na tak ali drugačen način tv dela skoraj del dan.
Ali je nastavljena na radio ali pa kak glasbeni kanal.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Vsaj 30. 😄 Sedaj delam še do konec marca (podaljšal za eno leto in en mesec) in potem uživancija.😊
Toliko denarja moraš imeti na računu, potem pa seveda še solidno penzijo, da se razumemo. Ta predpostavka je v primeru, da imaš urejeno bivanje (nič kreditov, nič najemnin), pri bajti enega ali dva solidna, novejša avta, otroci preskrbljeni, žena naj bi delala še enih 10 let z zelo dobro plačo.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani