Sem doživel tak variantoo leta 2019 na italjanski strani pred Gorico, ravno plačal cestnino.
Vsipala se suha, cesta bela, večina jih je panično stala na odstavnem, dva sva peljala s cirka 30 in vsemi 4 smerokazi naprej. Ruži pa tak, da se lahko še kak techno party skrije.
Avto je dobil polno drobnih luknic in šel na hladno rihtanje.
Poglej suh avto pod kotom, da se odsev v barvi vidi. Že imam grif, 3x sem imel avte stolčene.
Sem pogledal pod kotom sprednjo havbo. Sam ne vidim nič, prav tako tudi sin, ki vidi kot sokol. Po moje ima mazda res tako tanko pločevino, da se vse odbija. 😊
V vsem času od nastanka prvega avta je bila oglaševalska kampanja za SUVe daleč najbolj agresivna, uspešna in, predvsem, zavajujoča. Cel kup laži, ker 98% ne kupuje avta zaradi vsebine, ampak zaradi forme. In potem so dodali na navaden avto par kil več pleha, poslabšali vozne lastnosti in nastal je SUV, ki se ga da prodati za kar nekaj tisočakov več.
Pri vsej zadevi mi je najbolj presenetljivo to, da so nasedli tudi tisti iz foha, ki bi se morali spoznati na avte. Recimo strojniki.
Strojniki prepoznajo, kdaj je čas, da gredo naprej in ne obtičijo nekje v času, ko so bili še mladi in neumni. 😉
Fak, prejle, ko sem vozil proti Ljubljani, nas je v okolici Postojne zajela toča v velikosti lešnika. 😬 Na cesti je bilo dva centimetra toče, vse belo kot pozimi. Vozili smo dvajset na uro.
Na srečo se na cx30 ne pozna nič.
Dober pleh. 👍 Sem pa prvič doživel tako neurje z tako veliko točo na cesti.
Bio gorivo sploh ni bio. Predvsem tisto, pridobljeno z namenskim gojenjem rastlin.
Tale EU je čist zbluzena, zgodba pa ima precej podobnosti z uzakonitvijo električnih avtov.
20% znižanje emisij fosilnih goriv pri avtih bi EU lahko dosegla že samo s prepovedjo proizvodnje SUV-ov namesto avtov. Če zna prepovedat ICE, bi morala znati tudi prepovedat SUV-e.
Pa suvov se proda največ in še več se jih bo. So praktični, višje se sedi, boljša vidljivost, lahko greš tudi čez ležečega policaja brez bojazni, da ti bo spodaj potrgalo plastike. Ukiniti bi morali požrešne športne avtomobile.
Bil danes tata pri nas, da mi je nekaj svetoval, ker bom zaključeval okoli novih vhodnih vrat, sva se še mal o klimi pomenila in vse kaže da bo padla Daikin
Super odločitev. Jaz imam od letos dve novi v stanovanju. V bistvu res sploh ne veš, kdaj je prižgana. Mercedes. 😊
Ampak, mi smo tako pro zahodna pro demokratična in pro svobodna država, da moramo omogočit služenje tujcev na poceni taranzitu - na račun davkoplačevalskega denarja vseh nas.
Saj vozijo kamione predvsem turki, bolgari in madžari. Bolj malo je pro zahodnjakov med njimi. 😊
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sem pogledal pod kotom sprednjo havbo. Sam ne vidim nič, prav tako tudi sin, ki vidi kot sokol. Po moje ima mazda res tako tanko pločevino, da se vse odbija. 😊
Povezava za deljenje
Deli na druge strani