Slivka 24.162 Napisano 6. maj, 2024 Tole je pa kr smeh Napisano 6. maj, 2024 Počasi postajam plešast. Pa saj niti ni čudno. Za las da sem končal šolo, za las da sem dobil dobro službo, za las da sem dobil dobro ženo, za las da sem se izognil kreditom, ... ... ... In tako las po las... Od kar imam Forda, sem postal pešec... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka 24.162 Napisano 6. maj, 2024 Tole je pa kr smeh Napisano 6. maj, 2024 Od kar imam Forda, sem postal pešec... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka 24.162 Napisano 30. april, 2024 Tole je pa kr smeh Napisano 30. april, 2024 Z menoj mora biti nekaj narobe. Ko pogledam to sliko - ne razumem ne vegetarijancev ne pedrov... Od kar imam Forda, sem postal pešec... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka 24.162 Napisano 30. april, 2024 Sex chat Napisano 30. april, 2024 - "Res ti je velik..." - "Ja, hvala." - "... trebuh." Od kar imam Forda, sem postal pešec... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka 24.162 Napisano 30. april, 2024 Sex chat Napisano 30. april, 2024 - "Eh, ta današnja mladina, taki so kot zajci!" - "Res je! Samo trava in seks..." Od kar imam Forda, sem postal pešec... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka 24.162 Napisano 30. april, 2024 Sex chat Napisano 30. april, 2024 - seks zdravi glavobole - seks zmanjšuje stres - seks izboljšuje vitalnost organizma - seks je vir mladosti - seks povečuje nivo dobrih hormonov Torej, ko ti nekdo reče "jebi se", ti je samo zaželel obilo, res obilo zdravja... Od kar imam Forda, sem postal pešec... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka 24.162 Napisano 30. april, 2024 Tole je pa kr smeh Napisano 30. april, 2024 - "Kiklo imaš prekratko, boš hlačke pokazala, če se skloniš." - "Ne, ne bom, ker jih nisem oblekla..." Od kar imam Forda, sem postal pešec... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka 24.162 Napisano 30. april, 2024 Sex chat Napisano 30. april, 2024 - "Pred sexom se mi vedno zelo vrti." - "Kako pa to?" - "Na brzino piham v Ančko, ker se mi mudi..." Od kar imam Forda, sem postal pešec... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka 24.162 Napisano 30. april, 2024 Sex chat Napisano 30. april, 2024 Ej, fantje, zdi se mi, da vidim luč na koncu tunela! Od kar imam Forda, sem postal pešec... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka 24.162 Napisano 30. april, 2024 Tole je pa kr smeh Napisano 30. april, 2024 Mi nismo niti PRO-evropski narod niti PRO-ruski narod. Mi smo PRO-padli narod... Od kar imam Forda, sem postal pešec... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka 24.162 Napisano 30. april, 2024 Sex chat Napisano 30. april, 2024 - "Babica, prej, ko še ni bilo kratkih oblekic in globokih dekoltejev, kako so vas moški gledali?" - "Eee, draga moja, takrat so bili jebači ne pa opazovalci..." Od kar imam Forda, sem postal pešec... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka 24.162 Napisano 30. april, 2024 Tole je pa kr smeh Napisano 30. april, 2024 - "Rada bi prijavila, da me je nekdo posilil." - "Kako posilil?" - "Uuu, zelo dobro..." Od kar imam Forda, sem postal pešec... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka 24.162 Napisano 30. april, 2024 Tole je pa kr smeh Napisano 30. april, 2024 Ko se je izkazalo, da imajo ženske, ki ne nosijo modrčka, daljše prsi, so nekateri moški začeli hoditi naokoli brez gat... Od kar imam Forda, sem postal pešec... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka 24.162 Napisano 30. april, 2024 Tole je pa kr smeh Napisano 30. april, 2024 Trenutno sem NLP! Nenaspani ležeči objekt... Od kar imam Forda, sem postal pešec... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka 24.162 Napisano 30. april, 2024 Jamralnik v2 Napisano 30. april, 2024 Aaaa, zato so ribiške takšne, kot so. Po petih piksnah iz reke potegnejo polmeterske sardele... Od kar imam Forda, sem postal pešec... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka 24.162 Napisano 29. april, 2024 Tole je pa kr smeh Napisano 29. april, 2024 Ženske so kot tole vreme: malo tople, zmerno oblačne, pretežno vlažne in predvsem nestabilne... Od kar imam Forda, sem postal pešec... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka 24.162 Napisano 29. april, 2024 Tole je pa kr smeh Napisano 29. april, 2024 Lahko je vam mene poslati v tri pi#%e materine. Pošljite vi mene rajši na morje... Od kar imam Forda, sem postal pešec... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka 24.162 Napisano 29. april, 2024 Tole je pa kr smeh Napisano 29. april, 2024 Ženske so kot avto: starejše kot so boljši servis rabijo... Od kar imam Forda, sem postal pešec... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka 24.162 Napisano 29. april, 2024 Tole je pa kr smeh Napisano 29. april, 2024 Od kar imam Forda, sem postal pešec... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka 24.162 Napisano 29. april, 2024 Pohvalite se,... Napisano 29. april, 2024 Kaj pa vem... Na drugi strani je tudi Miss Earth Slovenije 2023... Od kar imam Forda, sem postal pešec... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka 24.162 Napisano 29. april, 2024 Tole je pa kr smeh Napisano 29. april, 2024 - "Žena, pustil bom ta poklic šoferja, to ne gre več. Je#%jo me pri natovarjanju, je#% me šef, je#% me policija, je#% me carina, ..." - "A ti misliš, da mene pa nihče ne je#%, ko tebe ni doma?" Od kar imam Forda, sem postal pešec... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka 24.162 Napisano 29. april, 2024 Tole je pa kr smeh Napisano 29. april, 2024 Končno sem tudi jaz kupil novi avto. Sicer vsi trdijo, da bi bil črni lepši, ampak pri nas so vsa vozila modra - pa je tudi ta... Od kar imam Forda, sem postal pešec... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka 24.162 Napisano 29. april, 2024 Pohvalite se,... Napisano 29. april, 2024 Ne, ne, nisi razumel. Jaz se hvalim, da imam za sodelavko eno gibčno akrobatkinjo... Od kar imam Forda, sem postal pešec... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka 24.162 Napisano 29. april, 2024 Tole je pa kr smeh Napisano 29. april, 2024 Od kar imam Forda, sem postal pešec... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka 24.162 Napisano 29. april, 2024 Tole je pa kr smeh Napisano 29. april, 2024 (urejeno) Ne bi se čudil, če bi nekega dne potrkali na moja vrata in rekli: - "Dober dan, prišli smo po ledvico." - "Kašno ledvico??" - "Tisto, ki ste jo donirali, ko ste kliknili NEXT, NEXT, I Agree!" Popravljeno 29. april, 2024 od Slivka Od kar imam Forda, sem postal pešec... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
Počasi postajam plešast.
Pa saj niti ni čudno.
Za las da sem končal šolo, za las da sem dobil dobro službo, za las da sem dobil dobro ženo, za las da sem se izognil kreditom, ... ... ...
In tako las po las...
Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani