Skoči na vsebino
Pred eno uro je godlike napisal:

Jaz živim še v svetu, kjer si dal za novi model s popustom, ca. 2.5k€.

In to je karbon, XT komplet, Fox/RS vilce v poprodajni vrednosti 600€, XT ali podobni diski.

Pozabljam, da so šle cene gor in da so mopedi še dražji.

Res je. Tej časi so mimo. Sedaj se govori o cenah od pet kurjev pa gor. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano
pred 56 minutami je jures napisal:

Mislim, da je sedaj kratkmal jasno, da so ga odžagal pri Dallasu ...

Ja. Zaradi denarja. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 1 uro je etcho napisal:

Včasih je boljša računica, da kupiš model z osnovno opremo, ga nadgradiš in prodaš snete dele. Ker so skoki v € kar veliki, ko greš proti boljši opremi serijsko vgrajeni.

Itak. Če bi kupil tole kolo s tako opremo bi bila cena takoj dva ali več jurčkov dražja. 

pred 2 urama je godlike napisal:

Juj, na tak dragem peciklu, tak škart roba.

Valda je sedaj razlika 👍

Dragem? Jaz sem kupil vstopni model, ki je najcenejši te serije .En model višje in je takoj bolj drag, kot sem dal za vse izboljšave. Pa še vedno bi bile gor slabše komponente. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 54 minutami je godlike napisal:

Pa ja je imela rebound za nastavit. To imajo skoraj od najcenejših naprej.

Če si jo zabil, si poskusil z malo več "lufta". Par psi, pa +/- pa je drugi svet.

Sem po servisu tudi delal mikrokorekcije, da sem jo spravil na staro stanje.

Na prvem servisu so jo nastavljali, ampak ni bilo nič boljše. Pač vilica, ki stane nova 99€ ne more delati čudežev. 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano
Pravkar je jures napisal:

Ne pozabi da je zelo na ti z alkoholom. Pivo po tekmi mu jemljejo iz rok. Kolega pa je skipper, je peljal Dragiča po kvarnerju, mu je le ta dal lokacijo 

Na tej lokaciji oba doncica, nesterovic, jure dolenec, se par nasih idolov, babe....pijano do konca, prav da so se mu zagravzal do konca

Vem. Je pač pravi Balkanec. 😊

Je pa Dallas izgubil 600000 sledilcev na istagramu , v trenutku. Kaj še bo. 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 24 minutami je robertk6 napisal:

lepo si ga usral ..... @Alexeno resno vprašanje koliko downhilov imaš že za sabo da si ugotovil da potrebuješ nove vilice?

V bistvu s tem kolesom ne veliko. 😊

Stara vilica ni imela praktično nič nastavitev in parkrat mi jo je zabilo pri spustih po grbinah.Je dobra osnovna vilica za nezahtevne traile. Bila je zelo "počasna" in ni sledila terenu. Roke sem imel vsakokrat "mravljinčaste". 

Te vilice Lyrik mi je priporočil Tilen iz servisa in trgovine Cvero iz Radomelj. 

Res super poba, tudi tekmovalec. Toplo priporočam ta servis.

Tudi te nove vilice mi je  fino "uglasil" on. Vredne so vsakega evra. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano
pred 15 minutami je jures napisal:

Samo zdaj bo sele v spotlightu, v Dallasu je mel samo kosarko. Tle bo pa prej delal reklame za hot doge kot resno treniral.

Jaz osebno mislim da je tole kazenska selitev, zadaj je veliko veliko več, je pa znano da mu rakija pivo in cevapi niso tuji...

Vsi zvezdniki v NBA imajo svoje muhe in zahteve. Mislim, da je v igri samo denar in nič drugega. Luka je zadnje čase "glumil" poškodbo, ker je vedel, da gre. V LA mu bo boljše. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 1 minuto je etcho napisal:

To je isto kot kadar imaš s sabo dežnik, takrat ne dežuje. 😄

Te moram pohvalit, napreduješ iz ture v turo. Ampak viola Hayes pa ubijajo! 👍

Bremze se morajo še "ulaufat", ne primejo še 100% Ampak že sedaj so svetlobna leta boljše kot originalne Sram DB 8. Sramove so varianta :ON/Off. Primejo malo in naenkrat zablokirajo kolesa. Zato tudi toliko padcev 😄

S temi Hayes pa res veš točno, kje si z zavorno močjo in jo lahko dobro kontroliraš. In, ko primejo, takrat primejo zares. 

Tudi nove vilice Lyrik so se izkatale za vrhunske. Po brezpotju in kamenju greš z lahkoto in hitro, brez, da ne bi imel niti za trenutek kontrole nad kolesom. Velika izboljšava proti prejšnjim. 👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Danes je za nama z Etcho-jem še en uspešen Giro'd Istria. Tudi danes sem spoznal nove kraje v Slovenski Istri, čeprav živim od rojstva tukaj. 😊

Vozila sva, kot ponavadi povsod, tako po makadamu, gozdnih poteh, asfaltu, čez potoke... Tudi tokrat ni šlo brez naših "ljubljencev", odvezanih psov, ki so veselo tekli za nama. 😄 Na srečo sva vsem pobegnila. 

Moram se pohvalit, da sedaj, ko sem si omislil ščitnike za kolena in komolce  nisem padel niti enkrat. 😊

Je pa povsod po gozdnih poteh blato in polno listja ter luž, tako, da res drsi in moraš biti še posebej pozoren. 

Screenshot_2025-02-02-13-36-41-95_f34d46205dfa2fb6495b3b2eff388f19.jpg

Screenshot_2025-02-02-13-37-07-91_f34d46205dfa2fb6495b3b2eff388f19.jpg

IMG_20250202_101724.jpgxIMG_20250202_102538.jpg

1000007360-01.jpeg

Q1000007363-01.jpegx1000007368-01.jpegx1000007369-01.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano

V bistvu je dobro zanj, da zamenja okolico. Bodo videli sedaj v Dallasu, koliko keša bodo izgubili na ta račun (dresi in ostalo). 

V LA bk imel več možnosti, da osvoji prstan. Dallas pa ga po moje ne bo še vrsto let. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 2 urama je Slivka napisal:

Bomo videli, če smo Slovenci tudi taki karakterji kot so "južni bratje"...

WWW.REGIONALGORISKA.SI

Po množičnem bojkotu trgovin na Hrvaškem, ki je potekal v petek, mnogi pa so ga...

WWW.REGIONALGORISKA.SI

Vse glasneje odmevajo pozivi k potrošniškemu bojkotu tudi v Sloveniji, potem ko so...

Kake neumnosti se bodo še spomnili FB mojstri. 😄

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 4 urami je etcho napisal:

Tako kot množica kolesarjev, ki ne ve, kaj bi z Jumbo dresi ... 😁

Nekateri  navijači Rogle se še vedno vozijo z njimi, ko navijajo za ribiča. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 2 urama je Boss napisal:

In kaj se zgodi, ko ena NATO članica napade drugo? ZDA je večja nevarnost EU kot pa neka brezvezna Rusija.

Malo manj vodke, prosim. 😉

Pred eno uro je g.Wankel napisal:

Zdej rabimo Janšo bolj kot kadarkoli. On je taprav vojak. Baje je leta 1991 sam odposlal armado nazaj v Jugoslavijo :)

Smo jim dali takrat vetra, res je.👍

In potem jih še na barko pospremili in to v Kopru, da se je agresorska kvazi vojska speljala iz Slovenije za vedno. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
Pred eno uro je Boss napisal:

Jaz bi dal za take grožnje 20 let aresta, da bi pa kdo to res naredil pa dosmrtna.

Aja pa Putler je kriv in Mark Rutte že pravi, da bomo morali za NATO dati že vsaj 6% BDP-ja.

NATO ima nov slogan "varnost nima cene". 🤪

Hvala bogu, da je nekdo javno rekel, kar bi morali storiti že prej. In prav je tako. Da nas ne bodo neki vodkarji strašili. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 50 minutami je Boss napisal:

... pa šli k Italijanom tankat, 😆

Res je. Mi bi že lahko šli, kam bi pa šli ostali? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 2 urama je Slivka napisal:

Meni ni problem bojkotirati vseh trgovin. Sicer dvomim, da bo kakšna korist, ker trgovci vedo, da nekje je robo treba kupit in da so ljudje preleni ali pa nimajo možnosti zapeljat se do bližnjega kmeta. Ampak, glejte, če se trgovcem vsaj malo namigne, da niso vsemogočni in da bi lahko za 20% znižali marže pa bi jim še vedno dovolj ostalo, sem za. 

Ampak tisti predlog iz Bosne in Hercegovine, da bi se v petek izogibali tudi gostinjskim lokalom... Uf, pa če že, no, pa ne ravno na petek...

SIOL.NET

Na Hrvaškem bo v petek nov množični bojkot trgovin, so sporočili s potrošniške platforme Halo, inšpektor!. Po uspehu prvega bojkota, zaradi katerega je bil promet hrvaških trgovin minuli petek za polovico...

To je isto, kot da bi bojkotiral benzinske pumpe. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 2 minutama je Z M A J napisal:

PREVC; DOMEN (D"MEN) PREVC zmagal na poletih ravnokar, oujea! :)

Slovenci so nočna mora Forfanga. 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.