Pa je bila prva noč - nič!
Pa je bila druga noč - nič !!
Potem je tamlada rekla:
- "Če se me ne boš nocoj lotil, grem dol na ulico in privlečem gor taprvega fanta, ki bo prišel mimo!"
- "Če je pa tako ... kaj ko bi še meni enega zraven privlekla?"
- "O punca, s čem se ukvarjaš?"
- "Fotomodel sem."
- "A res??? Kje pa?"
- "Na instagramu. S čem pa se ti ukvarjaš?"
- "Vojak, snajperist."
- "Res? Kje?"
- "V Call of duty 4..."
Pred tremi tedni sem imel BTjko na pooblaščenem servisu Interclass v Ljubljani (tisti, ki so pozabili kombinirke in tisti, ki so pozabili priviti vijake, ko so menjali jermenico). Kljub servisu se BTjka čudno trese, kadar je pod obremenitvijo. In to vedno bolj. Zato danes odprem kanal in zlezem pod avto. In odkrijem uničen križ na kardanu. Za dodatek: križ je popolnoma suh, čeprav naj bi ga na servisu podmazali. Ma, pizde usrane, ne pa servis!!! Boljše naredim, če ga peljem tu v vasi enemu 'majstru', ki pod kozolcem popravlja stare traktorje. Boljši servis bo naredil pa bistveno cenejše kot pa pooblaščeni servis...
Ženska pokliče odvetnika in mu potoži, da bi se rada ločila.
- "Kaj pa je osnova za to vaše početje?"
- "Seveda imam osnovno šolo."
- "Ne, ne, mislim, kaj je povod za to?"
- "Seveda je vse splavalo po vod', zato pa hočem ločitev!"
- "Ne, ne, poslušajte, a vas mož tepe?"
- "Ime mu je Lojze, ne Pepe."
- "Poslušajte me! Zakaj se hočete ločiti, zaboga?"
- "Ker se z njim sploh ne da normalno pogovarjat'..."
Kaj bomo vozili? Saj sem rekel, da sem podal prošnjo za članstvo v Alex klubu. Torej bo v garažo prišla mašinerija, za katero sem vedno trdil, da je v naši garaži ne bo.
No, za razliko od Alexa je jaz zdaj ne hvalim na vse pretege (lahko bi rekli, da se pomalem sramujem). Čeprav, kaj se ve, mogoče jo pa še bom hvalil...
Včeraj pokličem prijatelja, s katerim se že kar lep čas nisva slišala. Da malo vidim, kako mu gre. Pa mi je razložil, da se trenutno ukvarja z aquatermalno obdelavo keramike, aluminija in drugih kovin v nadzorovanem okolju. Priznam, da je name naredil velik vtis. Dokler mi ni razložil, da pomiva posodo, njegova žena pa stoji poleg...
Dve dami gresta mimo skupine upokojencev, ki se ob vrčku piva pogovarjajo in slišita:
"Jaz lahko petkrat.... Jaz lahko osemkrat.... Jaz lahko samo dvakrat....!"
Prva komentira:
- "No, tile so pa za svoje leta še kar dobri!"
- "Ah, saj nisi razumela! Poznam jih in vem, da se pogovarjajo le o tem, kolikokrat gredo lahko v gostilno s svojimi pokojninami..."
Zgodila se je prometna nesreča. V Jožetov 5 let star Clio se je zaletel Ferrari, ki ga je vozila seksi blondinka. Blondinka je predlagala, da mu bo plačala 15.000€, da bi se izognila policiji. Jože se je strinjal. Iz radovednosti jo je še vprašal:
- “Ali vam lahko postavim še eno vprašanje?”
- “Seveda.” je odgovorila blondinka.
- “Veste, jaz že 30 let delam v uspešnem, zelo uglednem in znanem podjetju tudi po 12 ur na dan, pa še v soboto in nedeljo delam pri privatniku in imam samo tega starega Cliota. Vi ste pa tako mladi in že vozite Ferrarija. Ali mi lahko poveste kako vam je to uspelo?”
- “Seveda. Svojim strankam nudim spolne usluge.”
- “To je tako po domače, jebete se za denar?”
- “NE! To se imenuje nudenje spolnih uslug. Jebanje za denar je tisto, kar vi že 30 let delate v vašem izredno uspešnem, uglednem, znanem podjetju..."
Se tukaj spodaj pod pisarno igrajo otroci in kričijo na ves glas. Ker mi je že zjutraj nekdo 'dvignil pritisk', jih imam dovolj, odprem okno in zakričim:
- "Halo! Če ne prenehate s tem kričanjem vam bom je##l mater vsem po vrsti!"
Z bližnjega balkona se oglasi ženska:
- "Tisti kodrasti, blond, ki se najbolj dere, no, ta je moj..."
Sm kmet an s hribu doma pa ne zastopm lih tanartabl usega tega. Ma ki bojo zdej auti iz litine? Dobro, saj litina ni samo 'siva litina', lahko je ulito tudi iz plastike ali česa podobnega. Ni mi samo jasno, kako bo zgledalo, ko bo prišlo do najmanjše nesreče, na primer, da ti kdo na parkirišču udari blatnik. Ker bo vse iz enega kosa, bo avto kar hitro totalka...
Bi znalo biti. Se je število čred zmanjšalo, ker so toliko lovili, država pa preden je kaj povrnila, si se načakal... Srne sicer imamo, a se jim očitno ne da loviti srn. Bambije pa pospravijo šakali. Tako da, ja, lahko, da se je res odpravil iz Lokovca...
So me obvestili, da gre naš enoprostorec čez 14 dni v proizvodnjo.
Saj ne vem, ali naj se tega veselim ali naj se tega bojim. Mislim, ko spremljam, kakšne težave imajo ljudje z novimi vozili in kako slabi materiali so v novih vozilih, dobim občutek, da bi bolje naredil, če bi starega pošteno poservisiral pa bi znalo biti, da bi zdržal več kot novi...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sta se poročila.
Pa je bila prva noč - nič!
Pa je bila druga noč - nič !!
Potem je tamlada rekla:
- "Če se me ne boš nocoj lotil, grem dol na ulico in privlečem gor taprvega fanta, ki bo prišel mimo!"
- "Če je pa tako ... kaj ko bi še meni enega zraven privlekla?"
Povezava za deljenje
Deli na druge strani