Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

Ampak ce si zunaj na svezem zraku z otroki je to ok?

tudi nijz pravi, da lahko gremo ven.. Sam ne na igrala in se druzit z ostali otroki

Itak.Gre? nekam na samo in je. Prav zdaj je pri?el sosed mimo, s tremi kolegi na te?kih motorjih.

Oni se veselo podijo z motorji okoli, kot da je kak praznik. Seveda ima on "delo od doma".

Najbr? je njegov dom motor?

To?no enak sistem razmi?ljanja je bil pri Italijanih. Verjetno pozneje tudi pri ?vicarjih, ki imajo enega imed najbolj?ih zdravstvenih sistemov na svetu.In sedaj se ta sistem seseda in bo kmalu na limitu.Bo rekel Boss, "ne pani?ari". Raje zdaj "pani?arim" kot, ko bo prepozno.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Mislim, da je ?as za policijsko uro tudi pri nas in kazen za vsakogar, ki ga najdejo zunaj. Zdaj sem ?el domov in ljudje se vozijo s kolesi skupaj z otroci, na igri??u drugi otroci nabijajo ?ogo... res bo treba vojsko in policijo na ulice in kaznovat!! Izgleda, da ljudje razumejo edino represijo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

A mask ni, kaj pa tiste, s katerimi se je afnala vlada na svoji prvi seji? Tolk o tvoji voja?ki vladi - boli njih kurac za tebe, verjermi. V izrednih razmerah je najla?je vladati, ljudi prestra?i? do konca, da so kot presrani cucki in jim da? vedeti, da jih lahko samo vlada re?i. Pol pa ov?ke lepo v vrsto pa na stri?enje. Ma to je preverjena taktika v celotni zgodovini in FDV-jevec obramboslovja je to lekcijo naredil z odliko.

Ampak Alex, da si pa tak panik pa si res nisem mislil... sem kar malo razo?aran :wacko:

Nisem panik, ker ?e bi bil panik bi bil doma kot ve?ina. Jaz moram delat in to z ljudmi.

Nekateri se ?e vedno obna?ajo, kot da so to neke otro?ke igrice a ?e bo pri?lo pol manj, kot je v Italiji bo bil popoln razpad sistema.Bolj?e dr?i ga nego loviga. In ?e vedno sem mnenja, da je trenutna vlada prava za na?e paciente, ki ne poslu?ajo nobenega.Samo o?tro, ?e je treba tudi z kaznimi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Meni je kul, da smo dobili tako na pol voja?ko vodstvo. V takih kriznih situacijah je bolje, da ima? ljudi, ki znajo komandirati in nekaj tudi narediti, ne pa samo filozofirati. Prej so ?akali, kaj bodo naredili drugi po Evropi in malo zaspali. Sedaj pa nimamo mask in respiratorjev in ?tala je tu.

Upam, da jih kmalu dobimo, ker nam jih nih?e no?e ali ne more prodati.Delavci protestirajo, ker nimajo za??ite-mask, a jih na ?alost nimamo trenutno niti za zdravstvo.Upam, da jih dobimo kmalu, da se jih razdeli tudi trgovcem, na po?tah in v nujnih proizvodnjah za nemoteno in kolikor toliko varno delo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Prodajalci niso bogi, zaloge majo ampak enostavno niso filali polic,,.. sej niso neumni. Vem ker hodim v ?par popisovat plinski sistem.

Prodajalci so v prvih bojnih linijah v prepolni trgovinah ljudi in vsaka jim ?ast. Tam ni dela od doma. Razen, ?e kdo izumi to.

Kar se pa ti?e fb in drugih pomagal, pa me je v?asih sram, kak?ne neumnosti pi?ejo. Zadnja je ta, o izkrcanje 20000 ameri?kih vojakih, ki imajo nalogo zavzeti Evropo. Neverjetno kaki butci obstajajo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Opazil sem, da so starej?i, penzionisti res najbolj neposlu?ni in najmanj upo?tevajo pravila. V?eraj sem se peljal mimo tr?nice in kdo je bil glavni na tr?nici. Upokojenci, ki so v skupinah veselo debatirali.Tudi v trgovinah, v barih najraje ?e vedno posedajo isti.

A ja, pozabil napisat, kako veste, v kak?nem stanju je va? imunski sistem. ?e imate alergije, herpes, ali pa od oktobra do marca zbolite za respiratornimi infekti in vam te?e iz nosu ve? kot 1x, je bolj tako tako. Ok mogo?e ne vi, kaj pa va?e partnerice/partnerji, otroci?

A res pomaga kao doma? lipin med za bolj?e respiratoriko?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Povsod ima? take. Ravno danes sem gledal na It. tv, ko so se javili italijanski turisti v ?ivo iz Maldivov, da so ostali ujeti tam in ne morejo domov. Le?ali so na le?alnikih na pla?i in tarnali, da jim oblast no?e pomagati in poslu?ati in da kako bodo pla?ali dodatne stro?ke hotelov. Tja so potovali prej?nji petek in to iz Milana. Prvi? sem videl na tv, da so kar prekinili povezavo in voditelj je bil besen kot ris. Rekel je, da ni omembe vredno in nadaljeval z programom.Zaradi takih je stanje pri njih tak?no kot je. Katastrofalno.

Danes v Lombardiji ne smejo ljudje sploh ve? ven iz svojih domov. Zaplombirali so parke, teka?ke proge... vse. Ljudje gredo lahko na sve? zrak na balkone...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Za stike z javnostjo je po novem Jelko Kacin. Upam, da bodo sedaj razni kekci razumeli resnost situacije.Bdw,v Italiji umirajo vse mlaj?i pacienti brez predhodnih problemov. Zadnji je 48 letnik, ki je delal v civilni za??iti,ali zdravstvu. Ne vem to?no. Predhodno je bil popolnoma zdrav. Pomagal mu ni niti ventilator!

Tudi sam moram na ?iht pa ne vem, kako bo. Upam, da ne bo take pandemije kot v Lombardiji.

Celo otoki Sardegna in Sicilia sta prekinila vse povezave z Italijo in gre? lahko tja le z ozrdilom, da si zdrav.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

Jeee , t2 odprl vse programe ..

Na cinestar fantasy bosta zdaj prva 2 dela Krik-a. Za?etek novodobnih grozljivk.

Kako misli?, odprl vse programe? Veliko jih je ?e vedno pla?ljivih.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Res upam, da ne bo zaradi takih osebkov, kot so tej pacienti, ki se obna?ajo, kot da ni ni?, isti scenarij kot recimo v Bergamu. Kolega, ki ?ivi tam mi pravi, da je stanje kot v kakem post apokalipti?nem filmu, na cestah tavajo samo zmedeni potepu?ki psi in ma?ke, po cestah patruljirajo policaji in vojska, ki prek zvo?nikov pozivajo ljudi, naj ostanejo doma.En ?lan familije gre lahko v trgovino, tam stoji pred vhodom po ve? ur in ko kon?no pride? na vrsto, tri ?etrt stvari na policah ni ve?. Po ulicah stalno piskajo re?ilci...

Res se moramo dr?ati navodil in ostati doma, ?e le moremo.Ni ?ale...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Dajmo ne bit pani?ni, ampak zgolj ZELO previdni.

Vseeno ne pozabiti ?iveti.

Res je, zdaj imamo ?as, da storimo stvari, za katere zmanjka ?asa ponavadi.Jaz bom prepleskal stanovanje. :)

Kaj v torek si upam it v Ljubljano? A je varno pri vas?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

"enemu je zaribala ma?ina na 30000 km, drugemu je utrgalo ketno, sodelavko poznajo ?e do potankosti, ker je stalno na servisu". Ta model je verjetno falil forum in je to prebral na kakem reno forumu. :)

Izjava tega, ki kupuje mi je bila v?e?, "kupujem delovni stroj z kljuko ne pa lepega avta.Zatorej bom verjetno vzel passata.":)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

V trgovinah je splo?na panika...vojno stanje! kamioni glavnih prevoznikov za blago za Lidl, Hofer in ?par ?akajo v ?paniji, Nem?iji in Avstriji, da jih natovorijo. Tudi tam vlada kaos.Upam,da ne bodo ljudje ?e bolj na valil na trgovine po zaloge in bo po?asi zmanjkovalo glavnih ?ivil.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes kupil svoj naslednji Wagen, pod zaporedno st. 17

6 valjev, ni dizel, niti turbodizel, klasik NA in lepo hrumi ter pospesuje :)

Bavarec? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Samo na italijanskih avtocestah so pa kulturni in vozijo dokaj umirjeno zadnje ?ase.

Jaz znam z njimi, ker vem, kako razmi?ljajo.Se najdejo tudi v redu modeli. ?e posebej v Dolomitih so v redu, ker nimajo dosti skupnega z Italijani. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Da citiram prijatelja: 

"en znanc bil sluzbeno v IT in zdaj ne more ven, ker so zaprli. Pravi, da pono?i stari ljudje ne jebejo karantene in se vseeno dobivljajo v gostilnah, da kaj popijejo, podruzijo,..."[/size]

[/size]"

Tudi jaz sem sli?al enako.Oni ne cedijo, obna?ajo se, kot da ni ni?.Danes sem videl kup Italijanov na na?ih cestah. Ne more? verjet, kak?ni pacienti neodgovorni so to. Mislim, da ga ni, ki bi njih ustavil, da ne bi skakali okoli. Gre? v neko vukojebino,kjer ni ?ive du?e, evo ti Italijani, ki imajo piknik. Gre? na njivo, kjer druga?e ne stopi ?love?ka noga razen lastnika, evo njih, nekaj nabirajo, meljejo, glasno govorijo, pla?ijo ?ivali.So kot zajedavci, ki se jih ne more? nikakor re?it.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Sej v bistvu ne rabi? ne vem koliko policajev. Na meji naredi? zo?anje ceste, postavi? dva policaja specialca in dva vojaka z ?majserji in dva zdravnika v skafandrih. Kolone 20 kilometrov. In italijan?ki se userjejo in jih bo minilo hodit k nam.Maloobmejne prehode se enostavno zapre in vse preusmeri ves promet na glavne prehode. Mogo?e poklicati tudi rezerviste policaje in vojake.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Res je.Primorsko univerzo so ?e zaprli kar je prav. Zapreti bi morali vse ?ole in vrtce, kinodvorane in gledali??a. Tudi vse, ampak res vse prireditve do nadaljnjega prepovedati.Bi se morali u?iti na napakah ju?ne Koreje in Italije. Kitajci so to dobro zajezili in lahko vidimo, da imajo sedaj res vse manj obolelih in umrlih.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

?e bi bila situacija obratna in bi imeli mi izbruh Italijani pa ne, bi slednji ?e davno zaprli mejo s Slovenijo.

Tukaj se pa 100% strinjam s tabo.

Na meje bi postavili tipe z brzostrelkami in ljudi v skafandrih. Pa bi minilo vse hodit ?ez. Res mi ni jasno, zakaj na?i ne naredijo isto. Ne bi bil tak problem na vse mejne prehode postavit policije in vojske.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.