Smisel življenja . . .
Včeraj zvečer sva z ženo sedela na kavču in se pogovarjala o življenju.
Pogovor je nanesel tudi na pomen človeškega življenja.
Jaz sem ji rekel: "Draga, če se meni kdaj zgodi, da bi bil odvisen zgolj od aparatov in tekočin, prosim odklopi vse stvari, ki bi me držale pri življenju in ga samo končaj."
Takoj, ko sem to izrekel, je vstala, izklopila TV, mi vzela pivo in daljinca.
Si moršˇ misl't?
Ja pazi kaj govoriš v prisotnosti žensk, one drugače slišijo! 😀😆😂
Ujete v medmrežju je filmski eksperiment Barbore Chalupove in Víta Klusáka, soavtorjev...
Gledal kdo tole včeraj? Ok, saj vem(o) da se tole dogaja tudi pri nas, ampak jebemu da človeka prime da bi šel do teh majstrov in mu lastnoročno odrezal tiča (če ga sploh ima).
Gledal,res je grozno,da se tako malo naredi za preprečitev takih stvari. Ti bi bil pravi mojster za to....🤔😉👍
Sem videl marsikaj in še več kot si misliš ampak sem hotel povedat,da je zdaj res hudo tam zaradi kovida in to zaradi nesposobne države.
Glede Kitajcev sem pa že jeseni povedal,da skoraj nimajo okužb in če so kje, potem dajo 2 miljonsko mesto v karanteno in je mir. Gospodarstvo jim pa laufa nemoteno naprej. Pri nas bi bila takoj revolucija,če bi dali samo 500 ljudi v karanteno! Če bi že lani jeseni jemali kovid resno bi verjetno bili že iz tega dreka ne pa šele sedaj......
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jutro, jutro.... 😊
Povezava za deljenje
Deli na druge strani