Ne bi bil rad "špilfrderbar", ampak čebelar s 500 zaposlenimi je zelo huda sirota...
V enem panju je preko zime in na pomlad (ko je najmanj "zaposlenih" okoli 8.000 osebkov. Čez poletje, ko je sezona in je panj poln, je notri okoli 50.000 osebkov... Pa to je samo en panj, kar je res zelo malo. Samo za "domačo rabo" bi bilo smiselno imeti štiri, pet panjev...
Tako da 'čebelar s 500 čebelami' je dober vic že sam po sebi... Ker majhni čebelarji imajo v glavni sezoni vsaj pol milijona "zaposlenih", pravi čebelarji pa še bistveno več...
Janša bo na volitvah mimo grede dobil kakšnih 35%.
Po drugi strani bo pet levih strank spet nafarbalo volilce in bo vsaka dobila po 10%, Pirc Musarjeva bo izbrala mandatarja, "ki bo imel največ možnosti sestavit vlado" in bodo spet naredili koalicijo petih ali pa celo šestih strank in bodo imeli 50,1%.
In spet bo šlo vse po starem...
Sam osebno močno dvomim, da smo v Sloveniji zmožni narediti spremembo, še manj, da smo zmožni priznati, da je edino sprememba mogoče možna rešitev.
Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje! Gospodar se menja, bič pa ostane in bo ostal na vekomaj, zato ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan! (to ni moja stvaritev, sem samo citiral Ivana Cankarja). In če bi nas kdo rad osvobodil hlapčevanja, je potem naš sovražnik. In pri tvojih letih, @Alex, bi to že lahko vedel...
Primeš bombo tako da stisneš ročko vžigalnika k bombi, potegneš varovalko ven in žnoro odmotaš iz kolesa, potem vtakneš varovalko nazaj v vžigalnik. Nič ne poči.
Zaključena je večmesečna obsežna kriminalistična preiskava kaznivih dejanj glede poškodovanj železniške infrastrukture in signalnovarnostnih naprav na železnišk
Pa ne zdaj to gledat skozi politiko, čeprav je posnetek tako zastavljen, ampak skozi finance. Koliko krat se je tu obregnilo ob @Alexa, da pretirava, ko trdi, da je v Italiji skoraj vse cenejše. Dejansko, če je vse to res, dobi v Italiji za 1/4 več kot pri nas...
Počasi bomo še mi začeli hodit v Italijo po nakupih...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Ne bi bil rad "špilfrderbar", ampak čebelar s 500 zaposlenimi je zelo huda sirota...
V enem panju je preko zime in na pomlad (ko je najmanj "zaposlenih" okoli 8.000 osebkov. Čez poletje, ko je sezona in je panj poln, je notri okoli 50.000 osebkov... Pa to je samo en panj, kar je res zelo malo. Samo za "domačo rabo" bi bilo smiselno imeti štiri, pet panjev...
Tako da 'čebelar s 500 čebelami' je dober vic že sam po sebi... Ker majhni čebelarji imajo v glavni sezoni vsaj pol milijona "zaposlenih", pravi čebelarji pa še bistveno več...
Popravljeno od SlivkaOd kar imam Forda, sem postal pešec...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani